Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 10:36:09
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: rockovy gitarovy workshop  (Prečítané 32271 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #90 kedy: 18. December , 2009, 14:33:10 »

counter updatuje tak za pol hodinu
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #91 kedy: 18. December , 2009, 14:39:10 »

na akcii sa zucastnilo aj par ludi z tohto fora.. na videu je obcas vidiet aj semishovu ciernu hlavu, lacrossea mozno vidiet vo videu aj hrat (to je ten pekny chlapec napravo s tym grecom)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #92 kedy: 18. December , 2009, 14:43:38 »

...s tym grecom)
To je nejaky zahranicny turista ?
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #93 kedy: 18. December , 2009, 14:44:05 »

lacrossea mozno vidiet vo videu aj hrat
no radsej nekukat ?§!. ...inac to video ma styl a to sa mi natom paci najviac Som metlak
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
zakky
Hosť
« Odpoveď #94 kedy: 18. December , 2009, 14:55:14 »

no radsej nekukat ?§!. ...inac to video ma styl a to sa mi natom paci najviac Som metlak

ale ved si pekne zahral  Som metlak
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #95 kedy: 18. December , 2009, 14:57:00 »

ale ved si pekne zahral  Som metlak
mam naviac si myslim..ale to je jedno...video je super aj tak
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
zakky
Hosť
« Odpoveď #96 kedy: 18. December , 2009, 14:59:45 »

mam naviac si myslim..ale to je jedno...video je super aj tak

vsak ano aj ja ked si hram doma je to lepsie ako live niekde. to sa ti vzdy nejak znizi level ci co  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 18. December , 2009, 15:00:06 od zakky » Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #97 kedy: 18. December , 2009, 15:02:46 »

vsak ano aj ja ked si hram doma je to lepsie ako live niekde. to sa ti vzdy nejak znizi level ci co  Bavím sa skvele

to treba dorovnať poldecákmi, zle zas ne moc  Bavím sa skvele
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #98 kedy: 18. December , 2009, 15:05:44 »

u mna je to tak vzdy.. preto hram zasadne len doma  Bavím sa skvele
Zaznamenané

brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #99 kedy: 18. December , 2009, 15:45:01 »

Jawa 350 Som metlak

mas nieco proti jawam  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #100 kedy: 18. December , 2009, 15:45:48 »

kde je jawa? :D:D:D
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #101 kedy: 18. December , 2009, 15:49:40 »

Jawa 350 Som metlak
harley davidson sportster :)
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
zakky
Hosť
« Odpoveď #102 kedy: 18. December , 2009, 15:50:19 »

to treba dorovnať poldecákmi, zle zas ne moc  Bavím sa skvele

to som skusal a potom som na podiu vyzeral ako keby som len siel okolo  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #103 kedy: 18. December , 2009, 16:08:12 »

ok dam svoj nazor teda na danu akciu, kedze som znamy tym ze mam obcas na haku a nedavam si servitku pred usta a kedze je dnes piatok a nic rozumne zo mna za tyzden nevyslo tak tu to je:

tato akcia bola prijemnym vecerom, no postradal som profesionalitu aku sledovat u mnohych zahranicnych hracov, ano zvukova technika, svetla vsetko bolo super, sponzori, tombola, kamera, mile vyjadrenia priam obyvackova atmosfera a prijemny hlas, vsetko ok. Chybalo mi tam ale nieco, co dava tomu slovu workshop ten vyznam ktory to v skutocnosti ma a to je 'dielna'. cize to, co gitarista navari to predvedie ludom. Zahra konkretne svoje licky parkrat po sebe, ukaze preco hra toto tam kde to hra, dovoli nahliadnut do sposobu akym rozmysla. Struktura programu bola priam zbesila, zaciatok o zivote gitaristu, to co si vlastne clovek precita na nete, dalej sa rozpravalo o tom ze treba hrat jedoduche akordy a vzpati sa bavime o septimach a kadeakych podivnostiach, moji dvaja kamarati, co tam boli a na gitaru hraju sporadicky kukali ze co sa deje. Vyborny bol tah s prezentaciu chapmana ktory ako taky by si zasluzil jeden samostatny workshop v dalekej buducnosti az to bude mat Feda viac v rukach. taktiez az sa niekto opyta, ci sa v sale fajci a odpoved je ano, potom nechapem, preco pan manazer chodi prosit ludi aby to zahasili. :)  Ja som rad, ze sa to zorganizovalo, ale z daneho vecera som mal pocit ze to je narychlo zbuchane, nech si vravi kto chce co chce.
Ako priklad vyborneho workshopu uvediem situaciu spred dvoch ci troch rokov - guitarfest, kde bol doobeda kazdy den workshop ktory sa zaoberal skutocne gitarovou hrou a rozoberal konkretne veci co sa hrania tyka a nie prezentaciu osobnosti ako takej. (workshop totiz robi vacsinou gitarista ktory sa nemusi prezentovat). tu mi to prislo skor ako propagacia noveho objavu so snahou coskoro sa este viac tlacit dopredu. budem rad ak sa k tomu vyjadri ani nie tak Dorian ale manazer, pretoze z pana manazera mam pocit tak trochu ze je tam na to aby hladkal psa za uchom ak sa rozumieme Žmurk  a vlastne.. ebat.. manazera sa opytam niekedy osobne ze aka je jeho vizia a co vlastne zamysla :)
« Posledná zmena: 18. December , 2009, 16:20:22 od kaolko » Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #104 kedy: 18. December , 2009, 17:20:09 »

ok dam svoj nazor teda na danu akciu, kedze som znamy tym ze mam obcas na haku a nedavam si servitku pred usta a kedze je dnes piatok a nic rozumne zo mna za tyzden nevyslo tak tu to je:

tato akcia bola prijemnym vecerom, no postradal som profesionalitu aku sledovat u mnohych zahranicnych hracov, ano zvukova technika, svetla vsetko bolo super, sponzori, tombola, kamera, mile vyjadrenia priam obyvackova atmosfera a prijemny hlas, vsetko ok. Chybalo mi tam ale nieco, co dava tomu slovu workshop ten vyznam ktory to v skutocnosti ma a to je 'dielna'. cize to, co gitarista navari to predvedie ludom. Zahra konkretne svoje licky parkrat po sebe, ukaze preco hra toto tam kde to hra, dovoli nahliadnut do sposobu akym rozmysla. Struktura programu bola priam zbesila, zaciatok o zivote gitaristu, to co si vlastne clovek precita na nete, dalej sa rozpravalo o tom ze treba hrat jedoduche akordy a vzpati sa bavime o septimach a kadeakych podivnostiach, moji dvaja kamarati, co tam boli a na gitaru hraju sporadicky kukali ze co sa deje. Vyborny bol tah s prezentaciu chapmana ktory ako taky by si zasluzil jeden samostatny workshop v dalekej buducnosti az to bude mat Feda viac v rukach. taktiez az sa niekto opyta, ci sa v sale fajci a odpoved je ano, potom nechapem, preco pan manazer chodi prosit ludi aby to zahasili. :)  Ja som rad, ze sa to zorganizovalo, ale z daneho vecera som mal pocit ze to je narychlo zbuchane, nech si vravi kto chce co chce.
Ako priklad vyborneho workshopu uvediem situaciu spred dvoch ci troch rokov - guitarfest, kde bol doobeda kazdy den workshop ktory sa zaoberal skutocne gitarovou hrou a rozoberal konkretne veci co sa hrania tyka a nie prezentaciu osobnosti ako takej. (workshop totiz robi vacsinou gitarista ktory sa nemusi prezentovat). tu mi to prislo skor ako propagacia noveho objavu so snahou coskoro sa este viac tlacit dopredu. budem rad ak sa k tomu vyjadri ani nie tak Dorian ale manazer, pretoze z pana manazera mam pocit tak trochu ze je tam na to aby hladkal psa za uchom ak sa rozumieme Žmurk  a vlastne.. ebat.. manazera sa opytam niekedy osobne ze aka je jeho vizia a co vlastne zamysla :)

tvoj nazor berem, ale dovolim si reagovat:
1, v sale sa nefajcilo (okrem mna nebolo povolene, co vychadza zo zakona o nefajceni)
2, "narychlo zbuchane" - je vidiet, ze si este v zivote nezorganizoval akciu tohoto druhu a to preto, ze na to aby sa ti to podarilo aspon do tej miery ako nam potrebujes :a, vela nacvicit na gitare
                                                 b, vela nazit
                                                 c, mat presvedcenie a vela snahy, skusenosti v marketingu
                                                 d, je toho tak na dalsich 100 stran co este treba az po samotny vysledok (cca 15 rokov priprav)
tym padom je mi jasne, ze to nemozes porovnat so snahou a vysledkom tvojho produktu a preto chapem, ze sa ti to mohlo zdat. Ale naozaj si sa mylil. Bolo to uplne naopak.
3, asi ste malo pocuvali, lebo prave hovorenie o zakl. akordoch v pesnickach patrilo ludom, co si prave kupili gitaru, alebo ju niekde dostali ako ten chlapec na mojom workshope a nevedia co s tym, no moc chcu.
Je mi jasne preco kamarati, co sporadicky hraju na gitaru kukali ako mastne oko z gulasa pri intervaloch. To uz ale patrilo ludom, co nieco o gitare vedeli. Koniec koncov, viem im to vysvetlit.
4, mali ste sa moznost pytat, no nestalo sa tak. Mali ste moznost nechat si vysvetlit co som hral a preco som tak hral..nevyuzili ste to. Nie som pan dokonaly, tak som isiel podla svojho planu. Mal som pocit, ze je vam vsetko jasne  Popiskujem si
5, kazda akcia tohoto a podobneho druhu je bud zarobkova cinnost hviezd, alebo promo material pre tych co hviezdy nie su, ako honorar a sadisfakcia za snahu, drinu a sily vkladane do sebazdokonalovania.

naozaj som stastny, ze pre par ludi to bol prinos do ich dusi, ze nestravili nudny vecer, ze ste sa tam v DK stretli partia a pokecali ste si. som si isty, ze to tej najmladsej generacii zmenilo aspon trosku zivot. Snazil som sa ako najlepsie viem a ludia co tam boli dostali odomna to najuprimnejsie co vo mne je. mohli aspon na chvilu vypadnut z viru chujovin ako je napriklad Slavik, ci Superstar a maju sancu konfrontovat vsetko comu sa hovori "umenie" s niecim co je underground.  Žmurk
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.