Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 08:32:43
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: rockovy gitarovy workshop  (Prečítané 32229 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #120 kedy: 16. Január , 2010, 13:34:53 »

supol som na net aj solo videjko ziackeho jamu pre zaujimavost...aj ked pri tazkych zaciatkoch myslim ze to dobre dopadlo Bravooo 
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #121 kedy: 16. Január , 2010, 13:45:38 »

supol som na net aj solo videjko ziackeho jamu pre zaujimavost...aj ked pri tazkych zaciatkoch myslim ze to dobre dopadlo Bravooo 
Kludne ma odsudte... je mi to fuk, ale pride mi to dost lacny jam, vata jak svina. Aj napriek veku, atd... Mozno je to aj tym, ze ma nebavia taketo preteky.
Btw - otrepany jamtrack, nechapem preco tento, ked je milion lepsich, myslim si.  Na zdravie!

Edit - popracoval by som skor na tone a melodii.
« Posledná zmena: 16. Január , 2010, 13:47:21 od Branko » Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #122 kedy: 16. Január , 2010, 14:05:37 »

Kludne ma odsudte... je mi to fuk, ale pride mi to dost lacny jam, vata jak svina. Aj napriek veku, atd... Mozno je to aj tym, ze ma nebavia taketo preteky.
Btw - otrepany jamtrack, nechapem preco tento, ked je milion lepsich, myslim si.  Na zdravie!

Edit - popracoval by som skor na tone a melodii.
nevadi..premna to bola aj tak skvela akcia na ktorej som sa velmi bavil dobre si zahral a aspon nachvilku si uzil pocit ake je to stat na podiu kde je dobry zvuk svetla atd...a ziadny kecal ani mudrlant mi to neznechuti Cmuk chlapci
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #123 kedy: 16. Január , 2010, 14:07:53 »

nevadi..premna to bola aj tak skvela akcia na ktorej som sa velmi bavil dobre si zahral a aspon nachvilku si uzil pocit ake je to stat na podiu kde je dobry zvuk svetla atd...a ziadny kecal ani mudrlant mi to neznechuti Cmuk chlapci
:) To je potom fajn. Cize aspon na chvilku si si uzil pocit, ake to je stat na podiu kde je dobry zvuk a svetla. A to je podstatne !  Žmurk Cmuk chlapci
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #124 kedy: 16. Január , 2010, 14:09:32 »

:) To je potom fajn. Cize aspon na chvilku si si uzil pocit, ake to je stat na podiu kde je dobry zvuk a svetla. A to je podstatne !  Žmurk Cmuk chlapci
presne tak a myslim ze aj tvoj velky "takt" o korom si tu tak velmi obsirne rozpraval by ti mal dat tolko ze sme mlady chalani co sa snazia aby to bolo co najlepsie a niekedy je lepsie pomlcat ako len picovat ako vrana..keby som bol iny dotklo by sa ma to...ale tak to proste chodi ze niekto sa snazi a maka a niekto prosto len picuje
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #125 kedy: 16. Január , 2010, 14:15:42 »

isli ste jak draci, Tebe to znelo lepsie, aj si hral lepsie.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #126 kedy: 16. Január , 2010, 14:16:23 »

presne tak a myslim ze aj tvoj velky "takt" o korom si tu tak velmi obsirne rozpraval by ti mal dat tolko ze sme mlady chalani co sa snazia aby to bolo co najlepsie a niekedy je lepsie pomlcat ako len picovat ako vrana..keby som bol iny dotklo by sa ma to...ale tak to proste chodi ze niekto sa snazi a maka a niekto prosto len picuje
Ty si kar...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Kde picujem ? Ber to skor ako radu. :) Aj ked si myslis, ze si velky muzikant, stale sa mas co ucit, tak ako aj JA, tak aj TY.  Žmurk
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #127 kedy: 16. Január , 2010, 14:17:26 »

isli ste jak draci, Tebe to znelo lepsie, aj si hral lepsie.
Jop, ten druhy, jak keby tam nepatril.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #128 kedy: 16. Január , 2010, 14:20:20 »

Ty si kar...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Kde picujem ? Ber to skor ako radu. :) Aj ked si myslis, ze si velky muzikant, stale sa mas co ucit, tak ako aj JA, tak aj TY.  Žmurk
ja to aj berem ako radu...celym tym som vlastne chcel len povedat ze keby som bol taky velky podiami ostrielany odbornik a hrac ako sam velky branko (resp ako tu vystupujes na fore) a natrafil by som na video mladych chalanov z mojich radov co sa snazia nieco vyplodit urcite by som vystihol okrem nepodstatnych minusov aj nejake pozitiva aby som ich dajme tomu nedemonitoval k dalsej tvorbe..ale zrejme niesi ako ja....skoda...mozem ti povedat ze napr s karolom si celkom rozumiem rovnako ako ty a vela fakt vela krat o tebe rozprava v dobrom ako dobre hras ako studio co si si kupil jaky si fasa chalan a podobne ale bohuzial ani raz si ma nepresvecil na fore o svojej " velkosti" preto dam aj ja tebe radu zacni sa spravat a pisat tak ako sa patri na muzikantov tvojej urovne..howg dohovoril som
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #129 kedy: 16. Január , 2010, 14:26:21 »

ja to aj berem ako radu...celym tym som vlastne chcel len povedat ze keby som bol taky velky podiami ostrielany odbornik a hrac ako sam velky branko (resp ako tu vystupujes na fore) a natrafil by som na video mladych chalanov z mojich radov co sa snazia nieco vyplodit urcite by som vystihol okrem nepodstatnych minusov aj nejake pozitiva aby som ich dajme tomu nedemonitoval k dalsej tvorbe..ale zrejme niesi ako ja....skoda...mozem ti povedat ze napr s karolom si celkom rozumiem rovnako ako ty a vela fakt vela krat o tebe rozprava v dobrom ako dobre hras ako studio co si si kupil jaky si fasa chalan a podobne ale bohuzial ani raz si ma nepresvecil na fore o svojej " velkosti" preto dam aj ja tebe radu zacni sa spravat a pisat tak ako sa patri na muzikantov tvojej urovne..howg dohovoril som
Aaaaach jaj...  Bavím sa skvele
Lakros Lakros... Myslim, ze sa tu nejedna o mna, ale o Teba, pretoze Ty si v tom videu. Ako plus beriem hlavne to, ze si sa podujal na nieco take, kopec talentov je zarytych doma a neukazu sa svetu - ale to som samozrejme nepisal, pretoze to vie kazdy, resp. domysli si to kazdy sudny clovek. Zial, negativa Ti malokto povie a tie su, myslim si, pre rozvoj ovela dolezitejsie. Pravdu si povedal, ze som na velkych podiach casto - hlavne v lete, neberiem to ako chvalu, ale ako fakt. Tak preco by som to nenapisal na forum, nie? :) K tej demotivacii - to je na kazdom z vas/nas, ako to prijmete/me. A ked si myslis, ze pisem inak, ako by som mal na svoju uroven muzikanta pisat, tak sa popozeraj po inych "hviezdach" na tomto fore a pouc aj ich.  Žmurk
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #130 kedy: 16. Január , 2010, 14:33:56 »

Aaaaach jaj...  Bavím sa skvele
Lakros Lakros... Myslim, ze sa tu nejedna o mna, ale o Teba, pretoze Ty si v tom videu. Ako plus beriem hlavne to, ze si sa podujal na nieco take, kopec talentov je zarytych doma a neukazu sa svetu - ale to som samozrejme nepisal, pretoze to vie kazdy, resp. domysli si to kazdy sudny clovek. Zial, negativa Ti malokto povie a tie su, myslim si, pre rozvoj ovela dolezitejsie. Pravdu si povedal, ze som na velkych podiach casto - hlavne v lete, neberiem to ako chvalu, ale ako fakt. Tak preco by som to nenapisal na forum, nie? :) K tej demotivacii - to je na kazdom z vas/nas, ako to prijmete/me. A ked si myslis, ze pisem inak, ako by som mal na svoju uroven muzikanta pisat, tak sa popozeraj po inych "hviezdach" na tomto fore a pouc aj ich.  Žmurk
chlapa robia bratku ciny a nie reci na fore.. Na zdravie! ...a ved prave..ziadny peto luha alebo majro fero alebo rastis alebo ja nwm kto premna napr aj srnac sem nedosiel picovat ako je to cele lacne a ze druhy gitarista akoby tam nepatril..aj ked to moze byt pravda tak si to nechaju pre seba a otom je prave ten tvoj spominany takt ..ale nechajme to tak...premna plytke reci otom jak vlete hravas kde kade nic neznamenaju..ja mam na teba svoj nazor okrem nejakych lacnych ukazok z albumu mira jarosa a vecneho rypania a picovania sem tam nejakej vecnej rady si nic uzane skvele neurobil..ale tak srat nato ja som ja ty si ty
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #131 kedy: 16. Január , 2010, 14:40:27 »

chlapa robia bratku ciny a nie reci na fore.. Na zdravie! ...a ved prave..ziadny peto luha alebo majro fero alebo rastis alebo ja nwm kto premna napr aj srnac sem nedosiel picovat ako je to cele lacne a ze druhy gitarista akoby tam nepatril..aj ked to moze byt pravda tak si to nechaju pre seba a otom je prave ten tvoj spominany takt ..ale nechajme to tak...premna plytke reci otom jak vlete hravas kde kade nic neznamenaju..ja mam na teba svoj nazor okrem nejakych lacnych ukazok z albumu mira jarosa a vecneho rypania a picovania sem tam nejakej vecnej rady si nic uzane skvele neurobil..ale tak srat nato ja som ja ty si ty
Bratku - to mas od Rytmusa.  ha ha ha
No vies, to ze si to nechaju pre Teba, je skor napicu pre Teba - lebo Ti to nepovedia a taka je pravda bratku. :)
Album Mira Jarosa by som radsej nebral do ust ako nejake ukazky. Co si nahral Ty, pan muzikant ? Som zvedavy, ci vobec prelezies do studia, alebo budes dalsi hardrockovy "bezdomovec", ktory bude drzat pivo v ruke vsade, kde bude kamera. :)
Miro Jaros je pre mna skusenost a som rad, ze ma pozval natacat gitary - tot vsjo k nemu. Som zvedavy, komu budes tocit dosky Ty - to sa nepisem ako rypalek, ale zo zaujimavosti.
 Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #132 kedy: 16. Január , 2010, 14:44:09 »

nehra ani ten druhy zle len je trochu zlaknuty
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #133 kedy: 16. Január , 2010, 14:57:37 »

J som nevedel že ciel muzikanta je byt zavretý v študiu a robit to čo mu prikažu...Suhlasím s Adamom.
Kto napisal, ze to je ciel byt zavrety v studiu a robit to, co mu prikazu ? Alebo ako si to vybral z debaty ?
V zivote som ja osobne nerobil v studiu nic, co mi prikazali. :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #134 kedy: 16. Január , 2010, 15:02:48 »

celu dobu točíš o tom kto,kolko,čoho,kde s kým nahral a čo ja viem čo...a vačšinou ked má autor nejaku jasnu predstavu o veci tak si pozve muzikantov aby mu to uskutočnili...
Ty si uz uplne mimo... Trosku pozornejsie citaj, co pisem. A autor nema nikdy jasnu predstavu, na to tam je producent.

No nic, odpajam sa od tejto debaty, lebo clovek povie nazor a hned je za kokota. Pekny den prajem.  Na zdravie!
 Zdravíčko
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.