Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 04:51:32
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Oplati sa kupovat multiefekt? a ked tak aky?  (Prečítané 31985 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
janci89
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 88

« Odpoveď #45 kedy: 06. September , 2011, 23:52:08 »

No ja mám ten Virtualizér, nie je to určite špičková vec, ale zas ako náhradné riešenie je to pohode, napríklad v tej nahrávke čo som tu dal je delay z toho. Napríklad mne sa delaye z neho páčia viac ako napríklad zo zoom G2,1 a tiež menej menil zvuk.
Kua som si to prečítal čo som napísal a celkom dosť je tam toho napríklad asi je čas ísť spať Bavím sa skvele;D

Mas aj zoom g2.1 ? da sa to vyuzivat v slucke na modulacne efekty ?
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #46 kedy: 07. September , 2011, 00:09:44 »

na g2.1 nevem ci sa amp simulacie daju bypassnut  ?§!.
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #47 kedy: 07. September , 2011, 06:43:10 »

na g2.1 nevem ci sa amp simulacie daju bypassnut  ?§!.
daju
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #48 kedy: 07. September , 2011, 07:05:33 »

Hej, budes ako Richie Kotzen.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #49 kedy: 07. September , 2011, 07:21:05 »

Dodnes pouzivam G2ku do slucky, ak idem si niekde zahrat, kde je amp. Vypnem vsetky mozne somarinky, od EQ, po compresor, atd... a necham zapnuty len delay a hall, pripadne modulacne efekty - vsetko podla potreby samozrejme.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #50 kedy: 07. September , 2011, 09:28:12 »

ked lacno, tak preco nie nejaky Lexicon MPX starsi ? alebo Digitech este ked bol seriozna firma, robil slusne FX procesory, napriklad TSR24 bola pomerne vazna vec, TSR 12 orezanejsia verzia. alebo Studio Quad.

dnes su to zabudnute veci defacto zadarmo, ale proti Behringeru vsetko prudky Hi-end

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=studio+quad+digitech&_sacat=0&_odkw=studio+quad&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

http://www.ebay.com/itm/Digitech-TSR-24S-Effects-Processor-/190573930822?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c5f176946

vo svojich dobach (druha polovica 90tych rokov) to boli pomerne drahe veci, konkretne TSR 24 sa tu aj v okolitych krajinach predaval za nejakych takmer 40 litrov tusim. ku gitare mozno zbytocne zlozite, ale to je zase aj G-Major.

Virtualizer by som osobne nebral. a ani slapkovy multas co sa do neho strka gitara by som do slucke nedaval. tede ne ze by to neslo a ne ze by to mnohi nepouzivali a ne ze by to nebolo na podiu jedno... ale aj tak...  Popiskujem si
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #51 kedy: 07. September , 2011, 09:37:26 »

Dodnes pouzivam G2ku do slucky, ak idem si niekde zahrat, kde je amp. Vypnem vsetky mozne somarinky, od EQ, po compresor, atd... a necham zapnuty len delay a hall, pripadne modulacne efekty - vsetko podla potreby samozrejme.

ked to stacilo ritchie kozenovi staci to asi kazdemu :)
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #52 kedy: 07. September , 2011, 10:42:46 »

Mne to nestačilo  No hanbím sa...
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
janci89
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #53 kedy: 07. September , 2011, 14:43:10 »

Lexicon mx200
T.C. m350

A co tieto ? Stoja nove cca 200eur ...mate niekto skusenosti ? su vhodne aj na gitaru ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #54 kedy: 07. September , 2011, 14:58:41 »

...su vhodne aj na gitaru ?

ano, do slucky gitaroveho zosilovaca. maju vsetky bezne efekty, okrem skreslenia
Zaznamenané
janci89
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #55 kedy: 07. September , 2011, 15:03:55 »

ano, do slucky gitaroveho zosilovaca. maju vsetky bezne efekty, okrem skreslenia

A oplati sa kupovat to ..alebo sa radsej popozerat po tych starsich co si pisal ? ..nasiel som na muzikeri lexicon mpx100 za 100eur
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #56 kedy: 07. September , 2011, 15:18:12 »

A oplati sa kupovat to ..alebo sa radsej popozerat po tych starsich co si pisal ? ..nasiel som na muzikeri lexicon mpx100 za 100eur

zalezi, co potrebujes a tak... tie lacnejsie maju zvacsa jednoduchsie programovanie, nejake prednastavene hodnoty parametrov a tak... tie drahsie tam maju programovanie zvacsa ovela hlbsie... tie linky, co som Ti dal, tak to boli procesory pomerne zlozite, ale zase ovela viacej zabavy s nimi clovek uzije... to uz je na kazdom individualne....
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #57 kedy: 07. September , 2011, 19:15:36 »

Oplati sa:
Boss ME-70. Vazne dobra vecicka. Rovno do PAcka to ma popicovy zvuk, ma to preamp vypinatelny. A da sa to pouzivat aj ako 4 krabicky v manualnom mode normalne do komba. Blbuvzdorne, jednoduche so super zvukom. Poznam dalsich 3 kseftovych muzikantov, ktory to okrem mna pouzivaju. Netreba o tom viac, len ze si to chod urcite vyskusat! Za cca 250,- eciek vyriesene vsetko.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #58 kedy: 07. September , 2011, 20:27:44 »

Taketo uvahy neznasam. :)  Na zdravie!
Zaznamenané

janci89
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #59 kedy: 08. September , 2011, 17:14:56 »

Oplati sa:
Boss ME-70. Vazne dobra vecicka. Rovno do PAcka to ma popicovy zvuk, ma to preamp vypinatelny. A da sa to pouzivat aj ako 4 krabicky v manualnom mode normalne do komba. Blbuvzdorne, jednoduche so super zvukom. Poznam dalsich 3 kseftovych muzikantov, ktory to okrem mna pouzivaju. Netreba o tom viac, len ze si to chod urcite vyskusat! Za cca 250,- eciek vyriesene vsetko.

da sa to pouzit aj do slucky ? nekazi to zvuk aparatu ? ...pripadne to nema aj nejaky prepinac podla toho ci to ide do slucky alebo pred amp ? (ako ma napr. zoom g9.2
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.