Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 00:36:21
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kupa elektro-akustickej gitary  (Prečítané 1742 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
oliver
okukávač

Príspevkov: 2

« kedy: 18. November , 2009, 20:48:12 »

Zdravím,
na Vianoce by som si chcel zadovážiť elektro-akustickú gitaru.V tomto smere nie som žiadny expert, preto sa obraciam sem. Na internete som sa už trochu obzeral a zaujala ma tato gitara http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-EJ200CE-EB&nid=20016&nparams=kod_id;4405 . Aký je váš názor na túto gitaru ? Hrali ste na nej už niekto, je to kvalitná gitara ? Pozeral som už nejaké anglické fór a tam ju všetci ospevovali do nebies, tak by som chcel vedieť aj názor slovákov. Hranie na gitaru ma síce veľmi baví, ale hrávam skôr doma len tak sám pre seba respektíve pre rodinu a kamarátov. Myslíte, že budem s touto gitarou spokojný alebo mi radšej odporučite niečo iné v tejto cenovej kategórii? Za všetky rady budem vďačný  :)
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #1 kedy: 18. November , 2009, 21:42:09 »

Najprv si poloz otazky:

1. Kolko max. chcem investovat
2. Naozaj chcem elektroakusticku gitaru, nestaci mi akusticka?

Najlepsie je vyskusat niekolko typov gitar, rozhozhodnut sa ci chces preglejku, celomasiv, polomasiv. vrchnu dosku ceder alebo smrek, s vyrezom, bez vyrezu.

V poslednom case su v kurze gitarky dowina vzhladom pomer kvalita/cena.
Zaznamenané

oliver
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #2 kedy: 19. November , 2009, 10:01:05 »

No chcel by som to v cenovej kategoorii asi takej ako je ta epiphona. Akustiku uz mam a tak by som sa chcel pohnut dalej a zaobstarat si elektroakustiku. Urcite chcem aby bola s vyrezom, ale do tych typov dreva to uz je mimo mna tu som strateny. Idem si teraz pozriet tie gitary dowina a uvidim.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 19. November , 2009, 10:56:56 »

a co z toho, ze je to elektroakustika ? to ma zmysel, ked s takou gitarou chces hrat s kapelou alebo na podiu alebo nahravat, s tym, ze to nahravanie ani neni az take kvalitne z hentakychto gitar...
Zaznamenané
Luko
nováčik
*
Príspevkov: 65

« Odpoveď #4 kedy: 19. November , 2009, 12:59:40 »

ja chcem elektroakustiku napriklad aj kvoli reverbu, delay a mozno nejake ine efekty k tomu poskusat. nemyslim si, ze to je iba pre tych, co potrebuju volume alebo nahravat.
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #5 kedy: 19. November , 2009, 13:06:38 »

Mam otazocku! Mate niekto skusenosti s tymto? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-ACOUSTIC-GUITAR-FEEDBACK-REDUCER-SOUNDHOLE-MUTE_W0QQitemZ370278242082QQcmdZViewItemQQptZUK_Guitar_Accessories?hash=item56364d9722

mal by to byt tlmic proti spatnej vazbe na elektroakusticke gitary , coz moze pomoct pri roznych neprijemnostiach s vazbenim na koncerte. Neviete ci sa to tu da niekde zohnat alebo tak?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6 kedy: 19. November , 2009, 18:51:05 »

Mam otazocku! Mate niekto skusenosti s tymto? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-ACOUSTIC-GUITAR-FEEDBACK-REDUCER-SOUNDHOLE-MUTE_W0QQitemZ370278242082QQcmdZViewItemQQptZUK_Guitar_Accessories?hash=item56364d9722

mal by to byt tlmic proti spatnej vazbe na elektroakusticke gitary , coz moze pomoct pri roznych neprijemnostiach s vazbenim na koncerte. Neviete ci sa to tu da niekde zohnat alebo tak?
Mame to kazdy na akustickej gitare. Gitara neväzbi, ani nic podobne, odporucam.
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 19. November , 2009, 19:40:57 »

budem jeden prispevok ot, ked sa to tu uz rozobera. Neviete niekto ake kvalitativne rozdiely su medzi znackami takehoto reduceru? Pripadne nejake ine postrehy ked by som si to chcel kupit ci treba nad niecim uvazovat, alebo staci kupit hocico a jebnut to tam?  :)
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #8 kedy: 19. November , 2009, 20:08:41 »

Mame to kazdy na akustickej gitare. Gitara neväzbi, ani nic podobne, odporucam.

a kde si to kupil? Respektive maju to niekde napr v BA alebo da sa to tu niekde objednat?
Zaznamenané
Luko
nováčik
*
Príspevkov: 65

« Odpoveď #9 kedy: 19. November , 2009, 21:05:14 »

Zdravím,
na Vianoce by som si chcel zadovážiť elektro-akustickú gitaru.V tomto smere nie som žiadny expert, preto sa obraciam sem. Na internete som sa už trochu obzeral a zaujala ma tato gitara http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-EJ200CE-EB&nid=20016&nparams=kod_id;4405 . Aký je váš názor na túto gitaru ? Hrali ste na nej už niekto, je to kvalitná gitara ? Pozeral som už nejaké anglické fór a tam ju všetci ospevovali do nebies, tak by som chcel vedieť aj názor slovákov. Hranie na gitaru ma síce veľmi baví, ale hrávam skôr doma len tak sám pre seba respektíve pre rodinu a kamarátov. Myslíte, že budem s touto gitarou spokojný alebo mi radšej odporučite niečo iné v tejto cenovej kategórii? Za všetky rady budem vďačný  :)

aby tu bolo napisane aj nieco k teme, tak skusim poradit :)

http://kytary.cz/washburn-d10scen/HN103509/

ak nie si ziadny expert, tak podla mna tato gitara by ta mala absolutne uspokojit. ma vyrez, dobre drevo a momentalne je tam za velmi slusnu cenu. samozrejme by bolo najlepsie, keby si ju mohol najskor vyskusat. ja som odtial tiez jednu washburn objednal s tym, ze ju pri najhorsiom poslem spat, ale bol som velmi spokojny.
« Posledná zmena: 19. November , 2009, 21:11:10 od Luko » Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #10 kedy: 19. November , 2009, 21:29:08 »

a kde si to kupil? Respektive maju to niekde napr v BA alebo da sa to tu niekde objednat?
Ja som to dostal ako príslušenstvo ku gitare, ale to neviem nájsť, kde som to zapatrošil, tak radšej nehrám na elektroakustike. Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.