Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 21:28:09
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Trevor Rabin  (Prečítané 10277 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 29. Máj , 2006, 22:23:07 »

zvuk napísal:
Citácia
Trevor je cool. S Yes mu to fakt ficalooooo...Ja som čert..
S Yes to fičalo jedine S.Howe/ovi?/.Rabin ich začal tahat inym smerom.A ten jeho pre-efektovany zvuk sa mi nepačil.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #16 kedy: 29. Máj , 2006, 22:27:10 »

Uplny suhlas.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #17 kedy: 29. Máj , 2006, 22:36:14 »

Ja som to zase bral celkom opacne.Mna zacali YES vaznejsie oslovovat az po prichode Rabina.Howe....jasne...vsetko v poradku....ale mne je blizsi zase ten \"Rabinovsky\" Yes....
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #18 kedy: 29. Máj , 2006, 22:47:15 »

Skor som mal na mysli to , ze posobenie v Yes bol JEHO hudobny vrchol .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 29. Máj , 2006, 23:09:27 »

zvuk napísal:
Citácia
Skor som mal na mysli to , ze posobenie v Yes bol JEHO hudobny vrchol .

Akoze to, co robil potom alebo to co robi dnes uz nema na to, co robil s YES ? Tak si to myslel ?
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #20 kedy: 29. Máj , 2006, 23:21:58 »

Pre mna je album 90125 vo viacerych smeroch neprekonatelny . Ma jedinecny , prave mojmu srdcu lahodiaci feeling . Snad to bude tym fantastickym  zoskupenim . V spravny cas na spravnom mieste = krasna muzika .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #21 kedy: 19. August , 2007, 17:36:37 »

... Trevora Rabina som si vsimol s nastupom do kapely YES. Ohromil ma svojimi schopnostami komponovat a vkladat tak aranzmanicky kvalitne linky do klasicky dokonalych YES-ackych kompozicii. Myslim ze len zopar sucasnych top world rokovych gitaristov by dokazali tak ucelne postavit linky do tejto hudby. Soundtracky k filmom ako "ONE", bol len obycajny financny pocin bez hlbky a kreativity, ktory neukazal absolutne nic z jeho mimoriadneho talentu ...
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #22 kedy: 20. August , 2007, 07:50:20 »

..podla mojho nazoru vyborny spevak, skladatel a gitarista...samozrejme, modernejsie zalozeny ako Steve Howe (pokial viem Steve ho nema rad, ako tiez nema rad jeho eru v Yes). Jeho perioda v Yes znamenala mozno o poznanie pesnickovejsi charakter tvorby skupiny, aj ked musim povedat, ze Changes z albumu 90125 je jednoducho genialna Žmurk Co sa tyka akehosi porovnavania so Stevom, mne sa Steveova hra nikdy az tak nepacila, je trochu sucha a miestami neohrabana...uplne ina kava je jeho hra na akustike, tam je Steve vynikajuci, ovela lepsi ako na elektrike....nuz ale mozno lepsie pasoval do klasickeho Yes. Trevor je iny, melodickejsi, modernejsi, agresivnejsi, mladistvejsi
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 20. August , 2007, 14:11:59 »

... tak, tak ... a vedel presne kdo co patri, a v dobe YES bol a aj stale je okrem ineho aj vyborny instrumentalista, ktory sa riadi pravidlom, radsej menej a ucelne ako zbytocne vela ... Howe bol stara skola. Vyborne vynikol trebars v sole do skladby Innuendo od Queen kde predviedol svoje citenie skor akustickej gitary ako elektrickej. Paci sa mi ze spolu spolupracovali na platni Union, ktora je vyborna ...
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #24 kedy: 30. Október , 2007, 08:50:11 »

jeden z mojich naj..gitaristov je Trevor Rabin (neviem či som to spravne napisal)ex YES!!!!hra nenormalne dobre pri tom je to komerčne nič zbitočne,nenormalne spieva a hra blues,vo vela filmoch vidim že robil muziku...Su to skutočne hudobne klenoty,ktore skoro nik nepozna
,ale ked zahram od neho vec každy ju pozna"Owner of a lonely heard"a cela tato doska je šupa medzi oči..                                                                    sučasne prog..kapely ticho zavidia a snažia sa o nezmyselne kukuričaby.. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

* rabin1.jpg (15.42 KB, 200x191 - prehliadnuté 436 krát.)
« Posledná zmena: 30. Október , 2007, 08:56:27 od joe » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #25 kedy: 30. Október , 2007, 10:27:13 »

trevor je kuul, vlada ja napicu. reku ze pohadam sa tu s niekym, ale neni o com...

jaaaj  - coby ne. aj zlozite veci maju svoje caro a ci sa to lubi masam nemusi byt vzdy to spravne meritko.
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 01. November , 2007, 15:48:03 »

... Talk je super. Hned titulna vec Calling cloveka dostane na prvy sup ...
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #27 kedy: 03. Január , 2013, 14:23:38 »

Odporucam novy album Trevora Rabina "Jacaranda"

absolutne skvela vec na pomedzi progrocku a jazu - velmi osobity rukopis a jednoznacne pre mna znovuobjavenie toho machra. vobec som necakal, ze to bude take dobre...

z albumu

rozhovor

« Posledná zmena: 03. Január , 2013, 15:12:11 od yesfan » Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #28 kedy: 03. Január , 2013, 17:23:09 »

Odporucam novy album Trevora Rabina "Jacaranda"

absolutne skvela vec na pomedzi progrocku a jazu - velmi osobity rukopis a jednoznacne pre mna znovuobjavenie toho machra. vobec som necakal, ze to bude take dobre...

z albumu

rozhovor

musim checknut :)
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #29 kedy: 04. Január , 2013, 07:57:37 »

tiez pekne videjko:

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 23 otázok.