Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 18:52:06
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Trevor Rabin  (Prečítané 10269 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #30 kedy: 04. Január , 2013, 08:43:12 »

Citácia:  link=topic=789.msg43954#msg43954 date=1148937787
zvuk napísal:
 S Yes to fičalo jedine S.Howe/ovi?/.Rabin ich začal tahat inym smerom.A ten jeho pre-efektovany zvuk sa mi nepačil.

Ja som to zase bral celkom opacne.Mna zacali YES vaznejsie oslovovat az po prichode Rabina.Howe....jasne...vsetko v poradku....ale mne je blizsi zase ten \"Rabinovsky\" Yes....

Súhlasím s Jimim.
Steve Howe vo mne občas vyvolával dojem, že Yes považuje za svoju sprievodnú kapelu (párkrát som mal ten pocit aj u Chrisa Squirea).
Trevor mi tam úplne zapadol, mám pocit, že tú kapelu potiahol dopredu, určite nie doboku.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #31 kedy: 08. Január , 2013, 16:23:13 »

vypocul som si novy album vcera pred spanim a uplne som z neho uneseny... ako poznam rabinovu hru v yes tak som vobec nieco taketo necakal, fakt vynikajuca svojska muzika... aj ked rabin ma svoj standard uz sam o sebe velmi vysoko, toto ma aj tak uplne prekvapilo  Na zdravie!
Zaznamenané
paldo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 236

« Odpoveď #32 kedy: 08. Január , 2013, 17:57:18 »

Odporucam novy album Trevora Rabina "Jacaranda"

absolutne skvela vec na pomedzi progrocku a jazu - velmi osobity rukopis a jednoznacne pre mna znovuobjavenie toho machra. vobec som necakal, ze to bude take dobre...

z albumu

rozhovor

Spravil si mi radosť, úplne som na toho chlapa zabudol, patrí medzi mojich top , pomohol YES "prežiť" 80-ky, veci na 90125  sú väčšinou jeho, mal to všetko aj spievať v projekte CINEMA ( mám demáče, ktoré pôvodne naspieval) ale potom sa ráčil vrátiť "šéf" Anderson a vyšlo to ako YES. Produkčne, autorsky aj komerčne ich top, i keď to nie pravý YES.
 A  ešte,bol to na YES pomery veľký fešák aj na pódiu,  čiže aj v tomto smere si YES "polepšili"
« Posledná zmena: 08. Január , 2013, 17:58:29 od paldo » Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #33 kedy: 08. Január , 2013, 18:28:07 »

vypocul som si novy album vcera pred spanim a uplne som z neho uneseny... ako poznam rabinovu hru v yes tak som vobec nieco taketo necakal, fakt vynikajuca svojska muzika... aj ked rabin ma svoj standard uz sam o sebe velmi vysoko, toto ma aj tak uplne prekvapilo  Na zdravie!

tak ako vravis, aj mna to ohromilo v najlepsom slova zmysle...

Na zdravie!
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.