kubog
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 07. Marec , 2014, 09:48:26 » |
|
Mam plesnive aparaty a bedne A gitary som mal tiez nejake starsie uz obcas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 07. Marec , 2014, 09:53:18 » |
|
A gitary som mal tiez nejake starsie uz obcas Tak ale nie fendre ani gipsony. Najvyssi cas to zmenit.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 05. Január , 2015, 14:48:37 » |
|
... Hral som na par starych Voxoch AC30, jedine, co mi ale na nich trolinku vadi, ze su skor na tie single. Gibsony su s nimi fajn, ale obcas sa s humbuckermi uz trochu blatia.
No ja som sa za ten cas, co som tu pisal prispevok stal velmi VOX pozitiv... Ale az tak, ze Mesu Mark V a Marshall 1987x nechavam doma a do studia taham Vox AC30. Dost sa mi paci "odpoved" toho aparatu pri hre. Neuveritelne dobre to odpoveda na trsatko, uder, atd... cize dynamika. A co je najhlavnejsie - stale je gitaru pocut, nestrati sa ani v kapele, nikde... Inak Progi, k tym snimacom... mne sa zas ovela viac paci s HB, vtedy to neprska tak ako single... a s Jankovym OD to robi dobrotu, t. j. spevni basy, viac spieva a lepsie reaguje na potak. Odskusane prave s Gibsnom Standard. Dost uvazujem nad kupou AC30 HW, ale head verziu. Mate niekto skusenosti prave s touto radou AC30tky? Donedavna som chcel AC15HW, ale stale mam predsudky voci tym 15tim wattom a celkovemu headroomu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pankac
nováčik
Príspevkov: 9
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 05. Január , 2015, 15:42:39 » |
|
Dost uvazujem nad kupou AC30 HW, ale head verziu. Mate niekto skusenosti prave s touto radou AC30tky? Donedavna som chcel AC15HW, ale stale mam predsudky voci tym 15tim wattom a celkovemu headroomu.
Mal som moznost iba na par minut pocut zblizka hrat AC15WH s greenbackmi a znelo to dost prijemne.. Ad headroom - doma mam aktualnu AC15C2 a je tam urcite rozdiel voci AC30, ale headroom mna velmi netrapi, koncove skreslenie moc nevyuzivam a hlucne to je aj tak dost.. Na zive hranie bez PA to podla mna aj nie je ani pri AC30, ak ma vysky v takom uzkom radiuse od stredu ako moja AC15… cize u mna to mikrofon isti. Inak nad vymenou za AC30 som nejaky cas uvazoval pri prvom porovnani, potom som vymenil standardne lampy (za JJ ) a rozdiel ma fakt prekvapil a uz som vysmiaty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 05. Január , 2015, 15:57:53 » |
|
Zacal som totiz hrat s jednou kapelou, kde kvoli ekonomickemu rieseniu odposluchov sa potrebujem pocut z aparatu, resp. z podia. A pocut v mojom ponimani znamena pocut gitaru, nie len nejaky sum v pozadi, hlavne aby to malo AJ pevny clean, co pri 15tke sa bojim nakreslovania. Inak, co je zaujimave, ze mam Vox Night Train a to sa mi paci viac nez AC15tka (klasicka), ale menej ako AC30tka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 05. Január , 2015, 16:56:59 » |
|
Zacal som totiz hrat s jednou kapelou, kde kvoli ekonomickemu rieseniu odposluchov sa potrebujem pocut z aparatu, resp. z podia. A pocut v mojom ponimani znamena pocut gitaru, nie len nejaky sum v pozadi, hlavne aby to malo AJ pevny clean, co pri 15tke sa bojim nakreslovania. Inak, co je zaujimave, ze mam Vox Night Train a to sa mi paci viac nez AC15tka (klasicka), ale menej ako AC30tka. Aj to niecim krmis ci volume doprava a na clean stiahnut na gitare?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 05. Január , 2015, 17:01:54 » |
|
Aj to niecim krmis ci volume doprava a na clean stiahnut na gitare? Co teraz myslis? NT?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 05. Január , 2015, 17:05:08 » |
|
nie praveze tu AC30 lebo raz som hral na starej AC30 a ono to naplno revalo jak besne, ale lepsi skresleny zvuk som nepocul
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 05. Január , 2015, 18:01:40 » |
|
nie praveze tu AC30 lebo raz som hral na starej AC30 a ono to naplno revalo jak besne, ale lepsi skresleny zvuk som nepocul Ac30tku pouzivam zasadne gitara - screamer - input. A kebyze nehram sola, tak idem rovno do inputu. Sak prave ten drive sa mi paci... ze je brutalne pouzitelny a da sa s nim vyborne pracovat. Podobne je tomu prave na Mark V a Plexine. Zatial sa mi zvukovo najviac pacila AC30tka 6TB. To je peklo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 03. Apríl , 2015, 14:09:07 » |
|
Dnes som si zadovazil toto kombo a musim povedat, ze hra velmi ale velmi dobre, spolu s marshall 1973x 2x12 som to supol do sterea, delay + reverb + OD z krabic a cvrkol som si, hra to jak zver. Aj so stratom, aj s HB gitarou, taky priestor ze dovi dopo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 03. Apríl , 2015, 14:16:09 » |
|
Dnes som si zadovazil toto kombo...
Super, gratulujem! Ktore konkretne? Aky to ma panel?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 03. Apríl , 2015, 14:19:42 » |
|
Dik. Je to vox AC30CC2, vda vstupy, normal a topboost. Je to starsi amp ale v super stave, prelampovany
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 03. Apríl , 2015, 14:31:57 » |
|
Parada, nech dobre sluzi, dve komba su vzdy jazda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matus
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 03. Apríl , 2015, 16:14:51 » |
|
Dik. Je to vox AC30CC2, vda vstupy, normal a topboost. Je to starsi amp ale v super stave, prelampovany
mas tam tie origo repro ?, buchni si tam g12h30 a potom uvidzis ja som tak spravil na mojej ac15 cc a je to este lepsie omnoho..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 03. Apríl , 2015, 16:44:37 » |
|
Ja som si takto dal do sterea Night Train 15H + 2*12cab osadeny Creambackmi spolu s AC30HW2 - tiez velmi citatelny bordel. Inak aj s Creambackmi hra ten Vox brutalne dobre, taktiez odporucam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|