yngsteen
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 15. Marec , 2010, 09:47:54 » |
|
Respect.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 15. Marec , 2010, 09:50:30 » |
|
inak ak sa ich bude niekto pytat, ze aky styl hraju, vymyslel som im akurat skatulku - EASTERN DANUBE METALCORE
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 15. Marec , 2010, 10:06:48 » |
|
Som myslel,že 999th Studio je v Blave a teraz zistím,že v Dunajskej Strede.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 15. Marec , 2010, 10:09:17 » |
|
Su nejake ukazky co nie su grindcore/metal/ atd? ? Napriklad popove, blues, hocico ale nie len 7 strunovu gitarka s jednim prstom a dvojte kopaky vsade (to nemyslim v zlom, len ze tazko posudit aky ma studio live room sound ked sa hra len metal atd). Inac, perfektny heavy sound btw.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 15. Marec , 2010, 10:11:39 » |
|
super to znie a paci sa mi fotka 5150ky :D:D:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 15. Marec , 2010, 10:14:30 » |
|
oni su metalove studio nenahravaju pi....y skor mi povedz aku maju vyslovnost a či im rozumieš,či ma nejaku uroven texty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 15. Marec , 2010, 10:17:41 » |
|
Su nejake ukazky co nie su grindcore/metal/ atd? ? Napriklad popove, blues, hocico ale nie len 7 strunovu gitarka s jednim prstom a dvojte kopaky vsade (to nemyslim v zlom, len ze tazko posudit aky ma studio live room sound ked sa hra len metal atd). ... studio nepotrebuje žiadny live room sound,lebo veškery sound je tvoreny v kompjutery...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 15. Marec , 2010, 10:28:17 » |
|
rudy nechces nam robit pablik rilejsn managera ... nevím po maďarsky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 15. Marec , 2010, 10:29:19 » |
|
... nevím po maďarsky... sak aj tak ti nikto nerozumie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 15. Marec , 2010, 10:32:48 » |
|
Som myslel,že 999th Studio je v Blave a teraz zistím,že v Dunajskej Strede. lebo v DS je o dost lacnejsi prenajom garaze, to preto, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 15. Marec , 2010, 10:33:06 » |
|
sak aj tak ti nikto nerozumie ... no čo už,som nepochopený umelec,ale historia na mna nezabudne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 15. Marec , 2010, 10:38:33 » |
|
lebo v DS je o dost lacnejsi prenajom garaze, to preto, nie ? ano vsak kapela plati len za nahravanie nemusi preplacat mercedesy a spolocnicky managerov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 15. Marec , 2010, 11:29:19 » |
|
oni su metalove studio nenahravaju pi....y skor mi povedz aku maju vyslovnost a či im rozumieš,či ma nejaku uroven texty Tak, posli objednavku a dam ti consultancy.... Just kidding. Tiez sme mali studio kde sme nahravali len metal/thrash ('88- 94), ale az po 3 roki sme zistili aky ma live room zvuk ked prisla kapela nahravat country bez JCM800ki a jacksony atd..... , ja som sa zblaznil, ja som bol LA rocker, a nemal som rad thrash (vtedy to bolo len metallica/anthrax/slayer/megadeath atd), a pocuvat to iste 3 roky... skoro som sa zblaznil....
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 15. Marec , 2010, 11:39:07 » |
|
Tak, posli objednavku a dam ti consultancy.... Just kidding. Tiez sme mali studio kde sme nahravali len metal/thrash ('88- 94), ale az po 3 roki sme zistili aky ma live room zvuk ked prisla kapela nahravat country bez JCM800ki a jacksony atd..... , ja som sa zblaznil, ja som bol LA rocker, a nemal som rad thrash (vtedy to bolo len metallica/anthrax/slayer/megadeath atd), a pocuvat to iste 3 roky... skoro som sa zblaznil.... my sme inak country a pop studio mame na to zvukarkske skoly len ked ziadny umelec sa doteraz neprihlasil, chodia metalisti tak robime metalistov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|