yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 29. Jún , 2010, 22:23:13 » |
|
este stale su tu ludia co maju dost kesov na to aby si kupili z rozmaru drahe fakt ze drahe veci takze nie, nie je to zaruka pre mna ani nahodou vedel som ze s tym vyrukujes nuz, ano, zaruku nemas nikdy nikde, ale ked sa nato pozries realne a v globale, tak asi bude vyssia pravdepodobnost, ze sa to snubi nez naopak. Nieco take jak ked vidis bezdomovca na ulici, moze to byt vysokoskolsky vzdelany clovek, co len zle skoncil, ale netipoval by si nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 29. Jún , 2010, 22:24:02 » |
|
keby ti prisla kapela a zahrali by ako vedia zahrat by si pochopil ako sa robia z nemuzikantov svetove hviezdy . kludne mozes dojst nieco nahrat a zistis sam. uspech je ked ich vies posunut o ligu vyssie. bohuzial nas nenavstivili hviezdy ani takeho kalibru ako Branko alebo Mato Durinda tak robime slovenske kapely z 3 a 2 ligy ZATIAL
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 29. Jún , 2010, 22:24:26 » |
|
este stale su tu ludia co maju dost kesov na to aby si kupili z rozmaru drahe fakt ze drahe veci takze nie, nie je to zaruka pre mna ani nahodou presne tak, vybavenie nemusi byt podmienkou priamej umery so schopnostami a kvalitou
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 29. Jún , 2010, 22:25:50 » |
|
a tak zase netreba cakat od produkcie zazraky okamzite nemoznosti do troch dni ked su raz hraci krivi a maju napcu hudbu tak co snima :D ...tusim v jednom dokumente o Iron Maiden tam slavny Kevin Shirley povedal ..ze on iba zobere tie drahe mikrofony ..rozostavi ich a stlaci rec ..zvysok zavisi od opacnej strany (aj ked mozno to je pcovina a ma tiez nejake cheaty na nesmrtelnost a superpower v tom protulse )
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 29. Jún , 2010, 22:26:36 » |
|
to ano.. a inak.. ked si obcas kuknem ukazky na sevenstring.org co tocia doma chalani na tych kreknutych softoch za kompom len tak z prdele, tak si nemozem pomoct ale to obcas znie aj o 2 triedy lepsie nez ktorakolvek nahravka z nasich metalovych studii.. aspon ze 999th skusa krok smer dopredu, sice to este potrva kym sa to bude podobat na zahranicnu produkciu ale ten krok uz tam je.. takze snad sa to uzivi u nas no..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 29. Jún , 2010, 22:26:43 » |
|
presne tak, vybavenie nemusi byt podmienkou priamej umery so schopnostami a kvalitou
A MUSI musi, musi, musi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 29. Jún , 2010, 22:27:58 » |
|
keby ti prisla kapela a zahrali by ako vedia zahrat by si pochopil ako sa robia z nemuzikantov svetove hviezdy . kludne mozes dojst nieco nahrat a zistis sam. uspech je ked ich vies posunut o ligu vyssie. bohuzial nas nenavstivili hviezdy ani takeho kalibru ako Branko alebo Mato Durinda tak robime slovenske kapely z 3 a 2 ligy ZATIAL a to som siel ale inak dopisat este.. ze - problem ale je ked ti dojdu nahravat chalani co si nevsimnu ze im neladi ani gitara jak ma a myslia si ze je vsetko 'pripravene'a mozme ist.. a ked zacne klik tak sa spytaju ze a to tukanie tam bude na nahravke? vtedy predpokladam ze robite priam zazraky :D
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2010, 22:28:28 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 29. Jún , 2010, 22:29:03 » |
|
no vybavenie ako vybavenie... asi naraza na strop a taky zlaty stred... jasne, ze ked to mixujes na tesle, tak to bude na hovno, ale v dnesnych dobach pocitaca...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 29. Jún , 2010, 22:29:28 » |
|
a to som siel ale inak dopisat este.. ze - problem ale je ked ti dojdu nahravat chalani co si nevsimnu ze im neladi ani gitara jak ma a myslia si ze je vsetko 'pripravene'a mozme ist.. a ked zacne klik tak sa spytaju ze a to tukanie tam bude na nahravke? vtedy predpokladam ze robite priam zazraky :D
a bubenik 6 hodin sa nevie trafit do metronomu a nabucha 1 sklabu za den
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 29. Jún , 2010, 22:31:27 » |
|
ale to obcas znie aj o 2 triedy lepsie nez ktorakolvek nahravka z nasich metalovych studii..
a sranda, ze to vacsinou nahravaju z podu cez usb, alebo na tych lacnych m-audio
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 29. Jún , 2010, 22:37:35 » |
|
a bubenik 6 hodin sa nevie trafit do metronomu a nabucha 1 sklabu za den
sak normalne by som im to nahraval a platili by za hodinu kym by to nezahrali rovno.. by si si na 1 kapele zarobil do konca zivota.. bud by to stopli po 2 tyzdnoch a prejebanych penazoch alebo by vyhodili pol kapely pocas narhavania
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 29. Jún , 2010, 22:38:44 » |
|
musicman: "PROTOOLS HD vysiel 3 dni dozadu crack. takze uz si to nikto ani nekupi z takych co nemaju peniaze ale pojdu na crackoch ako vsetci " -to si tento kupil ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 29. Jún , 2010, 22:41:07 » |
|
pro tools HD3 znamena core carta + 2 akceleracne karty, v nasom pripade aj prevodnik digi 192 i/o a digidesign preamp, to uz neni o sw
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2010, 22:41:28 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 29. Jún , 2010, 22:46:27 » |
|
sak normalne by som im to nahraval a platili by za hodinu kym by to nezahrali rovno.. by si si na 1 kapele zarobil do konca zivota.. bud by to stopli po 2 tyzdnoch a prejebanych penazoch alebo by vyhodili pol kapely pocas narhavania kto nezazil neuveri co dokazu v studiu niektori typkovia. a to sa nemozes ani smiat a musis sa tvarit ze sa jedna o umenie. najhorsie na tom je to ze ked potom vypustis von nahravku tak ostuda je na tebe ze co ste to nahrali, preto miso kolo dlhe hodiny tie nahravky opravuje chyby. kazdy to hned automaticky porovnava zo slipknot a killswitch nahravku s rozpoctom 150Eur a hned to zamietne ze nechyta sa chlapci len cvicte uz aj ten protuls HD8 pardon HD3 je k dispozicii ako maju v amerike tak je to len na vas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 29. Jún , 2010, 22:47:32 » |
|
musicman: "PROTOOLS HD vysiel 3 dni dozadu crack. takze uz si to nikto ani nekupi z takych co nemaju peniaze ale pojdu na crackoch ako vsetci " -to si tento kupil ? ten crack je vonku asi 3 tyzdne a to je len SW to s HD ma spolocne len logo nastuduj si tie linky co som dal tam je o tom pisane
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2010, 22:54:31 od musicman »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|