Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
18. November , 2024, 19:33:17
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 45 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 999th Studio nahravanie  (Prečítané 127039 krát)
0 užívateľov a 101 Hostí prehliada túto tému.
yeah
Hosť
« Odpoveď #180 kedy: 29. Jún , 2010, 22:23:13 »

este stale su tu ludia co maju dost kesov na to aby si kupili z rozmaru drahe fakt ze drahe veci takze nie, nie je to zaruka pre mna ani nahodou  :)
vedel som ze s tym vyrukujes  Na zdravie! nuz, ano, zaruku nemas nikdy nikde, ale ked sa nato pozries realne a v globale, tak asi bude vyssia pravdepodobnost, ze sa to snubi nez naopak. Nieco take jak ked vidis bezdomovca na ulici, moze to byt vysokoskolsky vzdelany clovek, co len zle skoncil, ale netipoval by si nie?  :)
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #181 kedy: 29. Jún , 2010, 22:24:02 »

keby ti prisla kapela a zahrali by ako vedia zahrat by si pochopil ako sa robia z nemuzikantov svetove hviezdy  Bavím sa skvele . kludne mozes dojst nieco nahrat a zistis sam.  uspech je ked ich vies posunut o ligu vyssie. bohuzial nas nenavstivili hviezdy ani takeho kalibru ako Branko alebo Mato Durinda tak robime slovenske kapely z 3 a 2 ligy ZATIAL  Smútim
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #182 kedy: 29. Jún , 2010, 22:24:26 »

este stale su tu ludia co maju dost kesov na to aby si kupili z rozmaru drahe fakt ze drahe veci takze nie, nie je to zaruka pre mna ani nahodou  :)

presne tak, vybavenie nemusi byt podmienkou priamej umery so schopnostami a kvalitou
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #183 kedy: 29. Jún , 2010, 22:25:50 »

a tak zase netreba cakat od produkcie zazraky okamzite nemoznosti do troch dni :) ked su raz hraci krivi a maju napcu hudbu tak co snima :D ...tusim  v jednom dokumente o Iron Maiden tam slavny Kevin Shirley povedal ..ze on iba zobere tie drahe mikrofony ..rozostavi ich a stlaci rec ..zvysok zavisi od opacnej strany :) (aj ked mozno to je pcovina a ma tiez nejake cheaty na nesmrtelnost a superpower v tom protulse :) )
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #184 kedy: 29. Jún , 2010, 22:26:36 »

to ano.. a inak.. ked si obcas kuknem ukazky na sevenstring.org co tocia doma chalani na tych kreknutych softoch za kompom len tak z prdele,  tak si nemozem pomoct ale to obcas znie aj o 2 triedy lepsie nez ktorakolvek nahravka z nasich metalovych studii..  aspon ze 999th skusa krok smer dopredu, sice to este potrva kym sa to bude podobat na zahranicnu produkciu ale ten krok uz tam je.. takze snad sa to uzivi u nas no..
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #185 kedy: 29. Jún , 2010, 22:26:43 »

presne tak, vybavenie nemusi byt podmienkou priamej umery so schopnostami a kvalitou
A MUSI Si píš!!! Si píš!!! musi, musi, musi  Je mi do plaču
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #186 kedy: 29. Jún , 2010, 22:27:58 »

keby ti prisla kapela a zahrali by ako vedia zahrat by si pochopil ako sa robia z nemuzikantov svetove hviezdy  Bavím sa skvele . kludne mozes dojst nieco nahrat a zistis sam.  uspech je ked ich vies posunut o ligu vyssie. bohuzial nas nenavstivili hviezdy ani takeho kalibru ako Branko alebo Mato Durinda tak robime slovenske kapely z 3 a 2 ligy ZATIAL  Smútim

a to som siel ale inak dopisat este.. ze - problem ale je ked ti dojdu nahravat chalani co si nevsimnu ze im neladi ani gitara jak ma a myslia si ze je vsetko 'pripravene'a mozme ist.. a ked zacne klik tak sa spytaju ze a to tukanie tam bude na nahravke? vtedy predpokladam ze robite priam zazraky :D
« Posledná zmena: 29. Jún , 2010, 22:28:28 od kaolko » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #187 kedy: 29. Jún , 2010, 22:29:03 »

A MUSI Si píš!!! Si píš!!! musi, musi, musi  Je mi do plaču

no vybavenie ako vybavenie... asi naraza na strop a taky zlaty stred... jasne, ze ked to mixujes na tesle, tak to bude na hovno, ale v dnesnych dobach pocitaca... :)
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #188 kedy: 29. Jún , 2010, 22:29:28 »

a to som siel ale inak dopisat este.. ze - problem ale je ked ti dojdu nahravat chalani co si nevsimnu ze im neladi ani gitara jak ma a myslia si ze je vsetko 'pripravene'a mozme ist.. a ked zacne klik tak sa spytaju ze a to tukanie tam bude na nahravke? vtedy predpokladam ze robite priam zazraky :D

a bubenik 6 hodin sa nevie trafit do metronomu a nabucha 1 sklabu za den
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #189 kedy: 29. Jún , 2010, 22:31:27 »

ale to obcas znie aj o 2 triedy lepsie nez ktorakolvek nahravka z nasich metalovych studii..
a sranda, ze to vacsinou nahravaju z podu cez usb, alebo na tych lacnych m-audio :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #190 kedy: 29. Jún , 2010, 22:37:35 »

a bubenik 6 hodin sa nevie trafit do metronomu a nabucha 1 sklabu za den

sak normalne by som im to nahraval a platili by za hodinu kym by to nezahrali rovno..  Bavím sa skvele by si si na 1 kapele zarobil do konca zivota.. bud by to stopli po 2 tyzdnoch a prejebanych penazoch alebo by vyhodili pol kapely pocas narhavania
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #191 kedy: 29. Jún , 2010, 22:38:44 »

musicman:  "PROTOOLS HD  vysiel 3 dni dozadu crack.  takze uz si to nikto ani nekupi z takych co nemaju peniaze ale pojdu na crackoch ako vsetci "  -to si tento kupil ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #192 kedy: 29. Jún , 2010, 22:41:07 »

pro tools HD3 znamena core carta + 2 akceleracne karty, v nasom pripade aj prevodnik digi 192 i/o a digidesign preamp, to uz neni o sw
« Posledná zmena: 29. Jún , 2010, 22:41:28 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #193 kedy: 29. Jún , 2010, 22:46:27 »

sak normalne by som im to nahraval a platili by za hodinu kym by to nezahrali rovno..  Bavím sa skvele by si si na 1 kapele zarobil do konca zivota.. bud by to stopli po 2 tyzdnoch a prejebanych penazoch alebo by vyhodili pol kapely pocas narhavania

kto nezazil neuveri co dokazu v studiu niektori typkovia.  a to sa nemozes ani smiat a musis sa tvarit ze sa jedna o umenie. najhorsie na tom je to ze ked potom vypustis von nahravku tak ostuda je na tebe ze co ste to nahrali, preto miso kolo dlhe hodiny tie nahravky opravuje chyby.  kazdy to hned automaticky porovnava zo slipknot a killswitch nahravku s rozpoctom 150Eur  a hned to zamietne ze nechyta sa  ha ha ha

chlapci len cvicte  uz aj ten protuls HD8 pardon HD3 je k dispozicii ako maju v amerike tak je to len na vas.  Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #194 kedy: 29. Jún , 2010, 22:47:32 »

musicman:  "PROTOOLS HD  vysiel 3 dni dozadu crack.  takze uz si to nikto ani nekupi z takych co nemaju peniaze ale pojdu na crackoch ako vsetci "  -to si tento kupil ?  Bavím sa skvele

ten crack je vonku asi 3 tyzdne a to je len SW to s HD ma spolocne len logo  Bavím sa skvele

nastuduj si tie linky co som dal tam je o tom pisane
« Posledná zmena: 29. Jún , 2010, 22:54:31 od musicman » Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 45 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.121 sekund, 23 otázok.