Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 19:38:51
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 45 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 999th Studio nahravanie  (Prečítané 127158 krát)
0 užívateľov a 87 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #330 kedy: 01. November , 2010, 11:58:38 »

Ked si pustim Grapowho Goddefamera a za tym hocijaku 1. ligu z US s podobnym zvukom, tak je to fakt na nerozonanie. Ale o nahravkach z tohoto portfolia sa to este neda povedat, to len konstatujem, vsak ja im to prajem, nech sa dari a nech sa vymakaju, ale zas nebudeme sa teraz tlapkat po pleci ze je to naj studio ked ocividne  tu je par inych ludi kde sa viac hodi to "naj"
Vedomosti, know how, atd... su stale nad techniku, chvala Bohu. :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #331 kedy: 01. November , 2010, 12:00:36 »

Ked si pustim Grapowho Goddefamera a za tym hocijaku 1. ligu z US s podobnym zvukom, tak je to fakt na nerozonanie. Ale o nahravkach z tohoto portfolia sa to este neda povedat, to len konstatujem, vsak ja im to prajem, nech sa dari a nech sa vymakaju, ale zas nebudeme sa teraz tlapkat po pleci ze je to naj studio ked ocividne  tu je par inych ludi kde sa viac hodi to "naj"

Netvrdim ze to je NAJ studio (nic nie je naj...) , len chvalim robotu chalanov co som mal moznost pocut.
Roland do svojho studia ktore je naozaj spickove a na svetovej urovni investoval obrovske peniaze, ma dlhorocne skusenosti a je to naozaj tazky profik , takze je to ozaj trosku ina liga (a hlavne si pyta trosku ine peniaze za robotu, ktore su samozrejme adekvatne kvalite roboty).
Chcel som len pochvalit Misa (ktory ma akurat dnes 24 rokov) a zacina byt naozaj velmi skuseny studiovy cojaviem ako to nazvat : "inzinier" a Musicmana ktory ma studio ako zabavku a urcite ho to nezivi a ani nie je za tym taky umysel.
Je to predsa uplne super ze tu na Slovensku zaciname mat studia ktore su ozaj na vysokej urovni a su v podstate cenovo dostupne aj pre zacinajuce kapely (a tym nemyslim teda len tieto dve studia, je ich tu viacero)
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #332 kedy: 01. November , 2010, 12:01:19 »

ale vsak studio funguje realne asi rok tak uz to je uspech ze sa to vobec porovnava s grapowom a svetom  Bavím sa skvele
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #333 kedy: 01. November , 2010, 12:02:21 »

co mame ukazky na stranke su stare aj viac ako pol roka. vypytam suhlas napr. od kapely Downhill to sme robili pred mesiacom a hodim sem zajtra nieco od nich aktualne nech je o com diskutovat
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #334 kedy: 01. November , 2010, 12:06:56 »

mne sa zatial tie ukazky pacia vsetky.. ono je aj problem spravit rozdielnym sposobom tie nase lokalne metalove kapely ked ti tam pride za pol roka 6 metalcorovych kapiel a uz pri tretej mas pocit ze - ale ved toto sme uz tocili nie? sranda by bola kebyze dojde kapela a musicman rovno vytiahne zo suflika CDcko ze -
-chalani, metalcore?
- hej..
- tak nech sa vam paci.. tu to je ...
-ale ved my sme este nenahravali..
-ja viem, ale ved to je len dobre nie?
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #335 kedy: 01. November , 2010, 12:09:30 »

Mne sa tiez paci vysledok a chvalim ludi, ktori sa na tom podielaju. V danom zanri to je fakt vyborne, ma to priestor, hutnost, plnost.. je to zive - tie nahravky.
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #336 kedy: 01. November , 2010, 12:34:58 »

Ja suhlasim so Semishom, co pise ma hlavu aj patu, ved nech sa kazdy snazi jak vie, bodaj by v kazdej oblasti na Slovensku bol citit aspon taky pokrok, hned by to tu inac vyzeralo. Cim viac dobrych studii tym lepsie, lebo ked par producentov si drzi monopol na "spravny" zvuk, tak to potom aj tak vyzera.

edit: este by som sa chcel opytat ci pribudnu aj nejake nemetalove ukazky, aj ked aj v tej sekcii "heavy" su pasaze kde sa da cca vycitat jak by asi znela rockova kapela co nestavia vsetko na skreslenom zvuku.
« Posledná zmena: 01. November , 2010, 12:42:26 od Pablo Woozy » Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #337 kedy: 01. November , 2010, 12:41:58 »

Co je to lepsie? Myslis ako od Rolanda ci ako?

Jasne. Ja len, ze ma prekvapila ta veta, ze sa na Slovensku doteraz natacala ina liga.

Ak ano, tak uplne porovnatelne.

Tak to je super.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #338 kedy: 01. November , 2010, 12:49:50 »

Jasne. Ja len, ze ma prekvapila ta veta, ze sa na Slovensku doteraz natacala ina liga.

Myslel som take tie klasicke slovenske studia co tu boli roky zabehnute, urcite tieto studia a ludi co tam robia nechcem nijako zhadzovat, ale proste som rad ze vyvoj ide dalej.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #339 kedy: 02. November , 2010, 09:14:04 »

a nebat sa nahravat aj rozne styly, lebo bol by som nerat keby dobre studio ostalo len pri metale...dufam, ze sa chapeme  :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #340 kedy: 02. November , 2010, 09:40:15 »

okrem metalu aj punk treba  Bavím sa skvele lebo punkrock je moj zivot
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #341 kedy: 02. November , 2010, 09:44:56 »

a nebat sa nahravat aj rozne styly, lebo bol by som nerat keby dobre studio ostalo len pri metale...dufam, ze sa chapeme  :)
Myslim si, ze lepsie by bolo mat na Slovensku studia na roznu muziku. Bol by som rad, kebyze 999th ostalo verne svojmu "stylu", jednak aj preto, ze ludia, ktori tam robia (miso, musicman) su zvacsa orientovani na muziku oblasti rocku, metalu. Mozno keby tam zasadol clovek, ktory sa venuje napr. jazzovej produkcii, popovej, a kadecomu tak isto by to bolo len plus. Ale to asi nejde, aj ked technika to urcite dovoluje.
Takze moj nazor na to je taky, ze radsej viac studii v kvalite 999th, nez jedno a na vsetko.  Žmurk

Inak aj som sa chcel spytat, ze ci je mozne si vziat do studia vlastneho zvukara/producenta ? Alebo vyslovene personal 999th studia ?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #342 kedy: 02. November , 2010, 09:49:01 »

Myslim si, ze lepsie by bolo mat na Slovensku studia na roznu muziku. Bol by som rad, kebyze 999th ostalo verne svojmu "stylu", jednak aj preto, ze ludia, ktori tam robia (miso, musicman) su zvacsa orientovani na muziku oblasti rocku, metalu. Mozno keby tam zasadol clovek, ktory sa venuje napr. jazzovej produkcii, popovej, a kadecomu tak isto by to bolo len plus. Ale to asi nejde, aj ked technika to urcite dovoluje.
Takze moj nazor na to je taky, ze radsej viac studii v kvalite 999th, nez jedno a na vsetko.  Žmurk

Inak aj som sa chcel spytat, ze ci je mozne si vziat do studia vlastneho zvukara/producenta ? Alebo vyslovene personal 999th studia ?

dava to zmysel.. aj ked, predstav si taky gospel jak je natlaceny v metalovom style mohlo by to byt ppci nie?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #343 kedy: 02. November , 2010, 09:50:03 »

dava to zmysel..
No aj tak si myslim, ze nikto tu nevykase rukavy a nespravi studio cisto na pop a nakupi veci za miliony...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #344 kedy: 02. November , 2010, 10:13:59 »

No aj tak si myslim, ze nikto tu nevykase rukavy a nespravi studio cisto na pop a nakupi veci za miliony...  Bavím sa skvele

a v com je studio na pop ine ako napriklad 999
Zaznamenané
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 45 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.