Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #885 kedy: 11. Júl , 2011, 17:17:17 » |
|
Tak mimochodom k debate, X-core tocia album u Rolanda Grapowa, vyzera to ze to bude celkom slusne :
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #886 kedy: 11. Júl , 2011, 17:17:59 » |
|
Tak potom kde je problem? Preco potom mame na Slovensku tak malo dobrych nahravok tvrdej muziky?
problem je podla mna v tom najdolezitejsom faktore a to si myslim, ze je vzdelanie v tejto oblasti ako take... ked to mam takto laicky povedat, na Slovensku neviem o tom, zeby bol nejaky vobec kurz, na mixovanie, mastering, atd a nie to este nejake metalove "figle"....mozno nieco na VSMU sa najde, ale do nejakej brutalnej, ze metalovej orientacie to neni mozne :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #887 kedy: 11. Júl , 2011, 17:53:14 » |
|
Prosim ta kde to tocili? To je cele zle zosnimane, nepresne zahrate, rozladene v jednom studiu na slavine myslim ak fakt chces vediet zistim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #888 kedy: 11. Júl , 2011, 17:57:16 » |
|
Nespravna otazka... To ako keby si sa opytal preco na Slovensku nikto nenavrhol mrakodrapy. Lebo proste tu nie je metalove zazemie, malo ludi sa tomu venuje, mala republika - kazdy robi nieco hromadnejsie, napr. pop a tak. A ked uz tu su nejaki metalisti, tak bud uplne sracky ala 16 rocne decka alebo zopar jedincov naprstochrukspocitanych ako napr. vy, ktori sa tomu venujete velmi slusne. suhlas u nas ten methal je uplne malinky, a v tom malinkom metale je aj ten moderny metal uplne minimalinky.. vacsinou sa tu stale este hra ina hudba co sa undergroundu tyka..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #889 kedy: 11. Júl , 2011, 17:58:52 » |
|
Tak mimochodom k debate, X-core tocia album u Rolanda Grapowa, vyzera to ze to bude celkom slusne :
nechyba im basa? :D lebo co tam hra na zaciatku nejak to netlaci nie? som inak nevedel ze xcore presedlal na metalcore som myslel ze hrali skor taky HC crossover a oni tam hraju normalne agro melodie ale hovada su to.. aj zbory aj slaky vsetko nazivo
|
|
« Posledná zmena: 11. Júl , 2011, 18:04:09 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #890 kedy: 11. Júl , 2011, 18:31:27 » |
|
tu sa mi natiska ina otazka ..vsetko vymakane ..grapow , laboga , esp, skusenosti ,zbory , usielie , cernoch s blondivou na gauci , piplacky s kazdou milisekundou ..proste remeselne uplny max ..no mne osobne sa tisne az taka slza do oka ..ze sa najviac setrilo na originalite ..zas sa mi to zlieva v hlave s milion metalcorovymi kapelami a nejak tam necitim nic take fakt ze originalne ..znalci metalcoru nech ma opravia ak sa mylim. V dnesnej dobe si myslim ze je pre kapelu ktora to fakt mysli vyzne ..chce mat kvalitne cdcko so svojou hudbou a chce to robit aj pre ludi ..tak sa urcite da poskladat ..nasporit co ja viem co ...aj za 2-3 roky na nahravanie v profi studiu s profi clovekom ktory tomu fakt rozumie ..ako doma na kolene daco smolit (pokial to cloveka fakt ze nebavi) ..a radsej cas ktory clovek zajebe na zvukarskych a nahravacich a inych forach ..by sa mal vyuzit na kvalitne napady ..fakt ze nie ze jeb ..dzn dzn ..ale fakt si to riadne prefiltrovat ...riadne poskladat v hlavach ..ziadne sa zohrat ..a potom ked u kazdy povie ze "dpc tak to sme dali taku jebu ze metalika moze ist dopitchee " ...tak vtedy ist nahrat a pokoj. Si myslim ze najlepsie riesenie s uplne najlepsim vysledkom ak teda su tam nejake ambicie a ak teda uvizim kantov kategoricky imperativ
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #891 kedy: 11. Júl , 2011, 18:34:07 » |
|
jop je to genericky gaycore ale zvuk to ma dobry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #892 kedy: 11. Júl , 2011, 18:36:59 » |
|
jop je to genericky gaycore ale zvuk to ma dobry dobry, ale tiez genericky, trosku uz taka Rolandova sablona. Som zvedavy ako nalozite nam, ked zverejnime nahravku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #893 kedy: 11. Júl , 2011, 18:37:55 » |
|
uz mam predpisany template pracoval som na nom zatial co ty si sa jebal v dansku :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #894 kedy: 11. Júl , 2011, 18:42:28 » |
|
dobry, ale tiez genericky, trosku uz taka Rolandova sablona. Som zvedavy ako nalozite nam, ked zverejnime nahravku Ja ti nalozim, aj duplu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #895 kedy: 11. Júl , 2011, 18:50:10 » |
|
inak to video z auta co ste natocili.. hrozne mi to pripomina toto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #897 kedy: 19. Júl , 2011, 23:36:06 » |
|
Akurat mi prisiel z Danska od Tue Madsena finalny master nasho albumu a je to zverina Pri vsetkej ucte k slovenskym fachmanom, takyto zvuk by sme tu asi nedosiahli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #898 kedy: 19. Júl , 2011, 23:43:27 » |
|
this goes to eleven :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #899 kedy: 21. Júl , 2011, 12:13:33 » |
|
Akurat mi prisiel z Danska od Tue Madsena finalny master nasho albumu a je to zverina Pri vsetkej ucte k slovenskym fachmanom, takyto zvuk by sme tu asi nedosiahli. musim so semim suhlasit.. aj ked bez pomoci Misa Kolejaka by to nikdy takto neznelo.. velky respekt bratmmmm P.S. ty SMAJDA!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|