kaolko
|
|
« Odpoveď #1260 kedy: 14. December , 2012, 16:14:36 » |
|
konecne som si to kukol v klude lebo na hoteli mam len j*ebnuty net.. takze sa dnes zajebavam v praci.. vdaka.. par veci.. ono to bolo opravovane v studiu aspon ciastocne ze? lebo neikedy mam dojem ze hlavne v tom poslednom songu pocujem nejake rozdiely a aj vidno na ustach jak taha tomas na konci ze to neni rovnake.. tiez fakt ze takto cisto jak spieva tu tak som ho este nazivo nevidel.. co vsetko ste s tym robili nakoniec? ako, v gitarach pocut jemne nerovnosti, to je super, je to zivelne jak prasa aspon.. kto chce studio si pusti cd..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1261 kedy: 14. December , 2012, 16:34:41 » |
|
Toto sme riesili dlho, ci dat koncert na web samostatne , alebo takto ako to islo nakoniec na youtube spolu s tym "dokumentom". Chalan ktory nam to strihal si to od zaciatku pripravil ako jedno video, tak sme to uz nechali tak. Do buducna mozno dame ten koncert aj samostatne, aj ked uz je to asi zbytocne. Na ten "dokument" som nemal cas. Ten koncert som pozrel. To je komplet vsetky songy? Este trosku k tomu obleceniu, ked sa to tu tak veselo prebera. Urcite aj ja som ten totalne tvrdohlavy, nedam si na seba nieco v com sa nebudem citit komfortne a bude mi to smiesne, osobne sa totalne zabavam na prehanom image black/death a co ja viem akych dalsich kapiel. Vrchol trapnosti je warpaint a vseliake "lacno" posobiace uniformy. Su ale vynimky kde je to spravene uplne super, ale tych je malo (urcite trebars aktualny image Slipknot, Rammstein, Rob Zombie), ale na vacsine kapiel som sa dobre pobavil ... Cize za mna: nikdy ziadne sminky, tielka aby vynikli nevkusne farebne kerky, unifikovany kostym, docmarat sa ako smutna panda, ovesat sa pentagrami a podobne sracky. Osobne mam problem vyliezt na podium v tricku s logom vlastnej kapely (aj keby sa mi to tricko akokolvek pacilo).
Oblecenie vzhladom na inych ludi riesit je dost chore. Ja si nosim odjakziva do prace aj doma, co chcem. Najvacsia rockova hviezda vsetkych cias. Vystaci si s klasickym zlozenim kapely 5 hracov, pricom kazdy ma oblecene co chce, hraju jak o zivot a ujo ma 70 rokov. Nikomu nevadi, ze nemaju Beetle rovnosatu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #1262 kedy: 14. December , 2012, 16:41:36 » |
|
... pricom kazdy ma oblecene co chce, hraju jak o zivot a ujo ma 70 rokov. Nikomu nevadi, ze nemaju Beetle rovnosatu...
to si myslis vazne ze tam ma kazdy oblecene co chce? ako vazne? na tej fotke prave genialne vidno ako sa to robi s tym obliekanim na podiu
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2012, 16:42:56 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1263 kedy: 14. December , 2012, 16:43:51 » |
|
Koncert je komplet, kazda kapela co postupila v ramci Metal battle mala 20 minut, myslim ze sme to stihli asi tak na sekundu presne . Karol, Miso vie presne co sa s tym robilo, on caroval s tymi stopami co nam poslali. Viem ze sa nejako komprimovali ci co bicie nech mierne lepsie zneju. Gitary, basa su uplne surove. Spevy sa predpokladam hlasitostne dorovnavali. Posunuty synchron samozrejme mohol vzniknut pri strihani videa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1264 kedy: 14. December , 2012, 17:26:25 » |
|
tiez si myslim, ze u Cartneyho sa nehra v hocijakom pyzame, ze tam maju poriesene veci, co by sme neverili
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1265 kedy: 14. December , 2012, 17:34:22 » |
|
tiez si myslim, ze u Cartneyho sa nehra v hocijakom pyzame, ze tam maju poriesene veci, co by sme neverili Asi hej, Cartney je znamu detailista a perfekcionista. Tiez je povestny tym, ze je v kolektive dost diktator.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1266 kedy: 14. December , 2012, 18:15:08 » |
|
Asi hej, Cartney je znamu detailista a perfekcionista. Tiez je povestny tym, ze je v kolektive dost diktator. To je ina vec, ale on by mohol mat vsetko co len chce na tom podiu, miesto toho tam je doraz na hracov a rock, bedne rozlozene ako na FooFighters a ziadne ocne extazy ako na Pink Floyd alebo U2... Inak vsetci ti dochodcovia tam fajne zahrali na tom koncerte. Chcel by som vediet, na co fici takz Jagger momentalne... 2Semish: 20 minut je celkom psycho. Aj nejaku druzbu alebo kontakty ste nabrali?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1267 kedy: 14. December , 2012, 19:25:35 » |
|
2Semish: 20 minut je celkom psycho. Aj nejaku druzbu alebo kontakty ste nabrali?
Hej, kontaktov je dost, uvidime co z toho bude do buducna ... Buduci rok by sme mali hrat vselikde v zahranici, ale nejdem zatial predbiehat keby to nahodou nevyslo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #1268 kedy: 14. December , 2012, 23:37:29 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bito
náhodný pocestný
Príspevkov: 134
|
|
« Odpoveď #1269 kedy: 14. December , 2012, 23:47:41 » |
|
Hej, kontaktov je dost, uvidime co z toho bude do buducna ... Buduci rok by sme mali hrat vselikde v zahranici, ale nejdem zatial predbiehat keby to nahodou nevyslo určite držím palce nech sa to všetko podarí (pozrel som si aj dokundament aj koncert, vidno že ste partia ľudí ktorých to baví robiť tak ako to robia a dúfam že Vám to vydrží).. Semish alebo Ondree, chcel by som cd aj tričko, rád podporím dobrú vec a ľudí, tu mám od miša cd aj tričko sic, kúpim, koľko europeňeži kam poslať (ak máte aj tričká čo určite máte)..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1270 kedy: 16. December , 2012, 17:55:13 » |
|
určite držím palce nech sa to všetko podarí (pozrel som si aj dokundament aj koncert, vidno že ste partia ľudí ktorých to baví robiť tak ako to robia a dúfam že Vám to vydrží).. Semish alebo Ondree, chcel by som cd aj tričko, rád podporím dobrú vec a ľudí, tu mám od miša cd aj tričko sic, kúpim, koľko europeňeži kam poslať (ak máte aj tričká čo určite máte).. Dakujeme za pozitivnu reakciu CD a tricka sa daju objednat cez nasho Mareka ( marek@rust2dust.sk), niekde na webe by sme mali mat nafotene aj vsetky motivy triciek (mozno okrem najnovsich ktore su ale podla mna najkrajsie ), pripadne na koncertoch sa to na tiez kupit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bito
náhodný pocestný
Príspevkov: 134
|