murkom
náhodný pocestný
Príspevkov: 91
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 13. Január , 2010, 22:38:04 » |
|
Az teraz pozeram, ze si na to vobec reagoval - bol si rychly Vymazal som to presne preto, ze to bola zasa len dalsia zbytocna alternacia zabalena len do dalsieho bunch of words Budeme si rozumiet...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 13. Január , 2010, 22:38:23 » |
|
toto dame, praveze rytmicky jednoduche veci neviem poriadne zahrat kde sa monotone opakuju veci, sa mi to zacne pliest a 4/4 zahrat tak to je uz cista smrt A sme doma Na druhej strane zvyk je zelezna kosela
|
|
« Posledná zmena: 13. Január , 2010, 22:38:58 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 13. Január , 2010, 22:45:49 » |
|
Inak ta prva je popici ! Vazne... 24. sekunda jak pustis kilo je SMRT Menuj, co pouzivas v tom songu. Len pre info.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 13. Január , 2010, 22:57:21 » |
|
mna by vcelku zaujímalo, ako prichádzaš na nápady? celá tá kompozícia... to akože v hlave počuješ tie riffy, alebo máš už "vystavanú" nejakú stavbu a podla toho, alebo len bezhlavo skúšaš či to tam pasne? fuuuu, to je tazka otazka, niektore napady nosim v hlave, niektore veci skusam kym z toho nieco nevzide.. ale vacsina veci vznika tak, ze bubenik pride s nejakym rytmickym konceptom do ktoreho potom vymyslam riff a cele to potom upravujeme a formujeme, niektore riffi vznikli doslova ako omyl, ze som bral domov nejaky bubenikov napad ktory som doplietol ale tak, ze z toho vznikla fasa vec, dalej sa pracuje na konstrukcii songov, treba dodrzat nejake lubive opakovania aby to nebol bezhlavy jeden riff za druhym a hlavne kazdy song ma "svoj glitch" ktory sa v dalsich riffoch opakuje a dava songu istu temu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 13. Január , 2010, 22:59:10 » |
|
Inak ta prva je popici ! Vazne... 24. sekunda jak pustis kilo je SMRT Menuj, co pouzivas v tom songu. Len pre info. ktora prva, myslis song "posledny" ? vsak tam sa v 24. sekunde nic nedeje..? ako myslis, ze co pouzivam v songu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 13. Január , 2010, 23:00:50 » |
|
ktora prva, myslis song "posledny" ? vsak tam sa v 24. sekunde nic nedeje..? ako myslis, ze co pouzivam v songu?
Ja viem, ze sa tam nic "nedeje", ale to kilo sa mi paci a super zvuk inak. Ano, co pouzivas v songu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 13. Január , 2010, 23:04:08 » |
|
ja viem, ze sa to pytam uz druhy krat, ale nechapem na co myslis, ze pouzivam v songu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 13. Január , 2010, 23:05:54 » |
|
Ja viem, ze sa tam nic "nedeje", ale to kilo sa mi paci a super zvuk inak. Ano, co pouzivas v songu. koks
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 13. Január , 2010, 23:16:21 » |
|
ja viem, ze sa to pytam uz druhy krat, ale nechapem na co myslis, ze pouzivam v songu..
Asi mysli aparat, gitaru...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 13. Január , 2010, 23:26:14 » |
|
Asi mysli aparat, gitaru...
Jop, ze aky amp. Gitaru tu sedmicku Jackson, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 13. Január , 2010, 23:30:35 » |
|
gitara je jacksona a nahravane je to na SW, inac ten zvuk je strasne napicu, nechapem co som to porobil velmy som sa uponahlal, teraz mam rozpracovany novy projekt s o 100% lepsim mixom a nejakymi sexi solickami, len cakam ci sa do toho podari spravit nejaky vokal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 14. Január , 2010, 10:34:27 » |
|
inak neuvazovali ste ze z toho spravite normalne live kapelu? lebo takto je to stale len v rozmedzi projektu a myslim ze by si to zasluzilo pozornost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 14. Január , 2010, 10:42:31 » |
|
inak neuvazovali ste ze z toho spravite normalne live kapelu? lebo takto je to stale len v rozmedzi projektu a myslim ze by si to zasluzilo pozornost
No vsak to je ziva kapela, ci nie ? Ci myslis koncerty ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 14. Január , 2010, 10:43:42 » |