ts_andy
nováčik
Príspevkov: 43
|
|
« kedy: 17. December , 2009, 10:51:41 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 17. December , 2009, 10:56:34 » |
|
hezka inak zakky tu predava SE s prekrasnym topom za rozumne peniaze, mal by si pekny par
|
|
« Posledná zmena: 17. December , 2009, 11:09:46 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 17. December , 2009, 11:07:01 » |
|
.....v prvom rade gratulujem a nech Ti hrá .....no a potom si neviem odpustiť.....že tú krásku hneď len tak poopieraš o prvú skriňu čo je poblíž.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
ts_andy
nováčik
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 17. December , 2009, 11:10:31 » |
|
.....v prvom rade gratulujem a nech Ti hrá .....no a potom si neviem odpustiť.....že tú krásku hneď len tak poopieraš o prvú skriňu čo je poblíž..... no, ešte som sa nedokopal ku kúpeniu stojana.... ale ja to bude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 17. December , 2009, 11:20:03 » |
|
ma peknu kresbu... ta skrina :D ale nie tremonti je fajn nech sluzi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 17. December , 2009, 12:05:34 » |
|
ma peknu kresbu... ta skrina :D ale nie tremonti je fajn nech sluzi
Poznas Tremontiho Mas aj nejaky podpis ? skusal si ho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 17. December , 2009, 12:14:38 » |
|
Poznas Tremontiho Mas aj nejaky podpis ? skusal si ho keby som bol karol, tak na tuto otazku asi neviem odpovedat
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 17. December , 2009, 12:24:58 » |
|
andy.. mna zaujima ako sa ti na tom hra? vsetko sedi v pohode do ruk? ziadna namaha velka? co hras aky zaner? brnkatko ake pouzivas? do coho s tym hras? spokojnost celkova?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ts_andy
nováčik
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 17. December , 2009, 13:07:24 » |
|
andy.. mna zaujima ako sa ti na tom hra? vsetko sedi v pohode do ruk? ziadna namaha velka? co hras aky zaner? brnkatko ake pouzivas? do coho s tym hras? spokojnost celkova?
na to, že keď som kupoval gitaru som vôbec nevedel na čo mám dbať pri kúpe gitary, je úplne super. Odporučil mi ju kamarát Braňo, a som s ňou úplne spokojný. Hrá sa mi na nej super, bez nejakej veľkej námahy je jednoduchá, ľahká, z veľmi dobrým zvukom. Brnkátka používam klasické Dunlop 1 mm, alebo potom také malé s nápisom Jazz III. Väčšinou hrávam rock, kde tu aj blues. Dal som za ňu 12 000,- a to len kvôli malej praskline na laku pri snímači, ktorú ani nevidno. Na to, že to je vlastne kórejská výroba si myslím, že je veľmi kvalitná a pekne spravená.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ts_andy
nováčik
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 17. December , 2009, 13:08:31 » |
|
Poznas Tremontiho Mas aj nejaky podpis ? skusal si ho Poznám Tremontiho. Ale jeho muzika sa mi osobne nepáči, čiže nemám ani podpis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 17. December , 2009, 13:09:48 » |
|
...Odporučil mi ju kamarát Braňo, a som s ňou úplne spokojný...
Diky, ze spominas ! Bolo to teda tazke rozhodovanie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ts_andy
nováčik
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 17. December , 2009, 13:23:01 » |
|
hezka inak zakky tu predava SE s prekrasnym topom za rozumne peniaze, mal by si pekny par tá čo zakky predáva je pekná, no len financie treba nemám sponzora
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 18. December , 2009, 00:12:54 » |
|
Dal som za ňu 12 000,- a to len kvôli malej praskline na laku pri snímači, ktorú ani nevidno.
To si ju kupil novu z obchodu ? Inak gratulujem, singlecuty od PRS su nadherne gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
ts_andy
nováčik
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. December , 2009, 07:05:17 » |
|
To si ju kupil novu z obchodu ? Inak gratulujem, singlecuty od PRS su nadherne gitary ďakujem, áno kúpil som ju novú, priamo od slovenského distribútora PRS gitár, už som spomínal že kvôli praskline laku pri snímači bola za polovičné cenu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 18. December , 2009, 08:43:12 » |
|
ďakujem, áno kúpil som ju novú, priamo od slovenského distribútora PRS gitár, už som spomínal že kvôli praskline laku pri snímači bola za polovičné cenu Lak praskne,ked praskne drevo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|