kaolko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 20. December , 2009, 14:37:48 » |
|
sak jasne ide o show o nic ine ludia chcu vidiet senzacie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 20. December , 2009, 14:37:56 » |
|
..ci mas len klasicky slovensky komplex zotriet vsetko co nespada do tvojich klapiek? dufam ze sa mylim ja si vazim viacerich ludi a hudobnikov ako si vies mozno predstavit, ale musi ma to presvedcit ze ked si to vypocujem posadi ma to, nie recami tipu hrava s neviem akymi hudobnikmi a vymyslel si neviem aku coolovu sadu.. aby bolo jasne, ja sa donho nenavazam ani ho neznevazujem ako bubenika ci hudobnika, ja len tvrdim, ze tych par mega predvadzacich videi co sa da snim vidiet na youtube su pekna kokotina ked som sa pytal MKhardyho ze co na tom hrava tak to bola normalne polozena otazka, lebo som zvyknuty a poznam bubenikov ktory hraju len na tom co realne vyuzivaju, nie ze sa raz za 10 minut otocia na stolicke o 180° a spravia cingi-lingi na 15 cinelov. A aby som nebol obvineny zo slovenskeho komplexu tak dam priklad koho si urcite vazim
|
|
« Posledná zmena: 20. December , 2009, 14:40:38 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 20. December , 2009, 14:37:59 » |
|
jak j*ebnuti... vsak hento bola predvadzacka, ten clovek sa zivi bubnovanim, ma slavne meno, bere love za reklamu. tak teda predvadza mega sadu bicich. co Vas to tak pohorsuje ? Bozzio nahral X albumov rozneho zanru, je to perfektny bubenik, nema problem ani s bigbitovym bum-cvachom a nema problem ani s hrkalkovymi onaniami. jasne ze hentake predvadzacky su kokotina, ukazte mi nejaku predvadzacku, ktora je o umeni a ne o kokotinach.
suhlas...pisal som ze neviem co nahral skym ako..nepoznam ho..ale hento video mi nic nevravi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 20. December , 2009, 15:22:16 » |
|
No,smejem sa jak hovado. Ked si gitarista vezme 8-strunku a postaví za seba 4-5 full stackov,tak je to super borec. Ked si bubeník postaví velku sadu,tak je koko*t.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 20. December , 2009, 18:34:21 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 20. December , 2009, 22:50:48 » |
|
Tak len na ukazku ze co Jano (MMhardKy) hrava na tych bicich : pripadne : http://www.myspace.com/personagratabandPodla mna je to excelentny bubenik.
|
|
« Posledná zmena: 20. December , 2009, 22:52:44 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 20. December , 2009, 22:54:23 » |
|
skvela kapela a muzika
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 20. December , 2009, 22:55:06 » |
|
skvela kapela a muzika je to skvele ...paci sa mi ace!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 20. December , 2009, 23:03:19 » |
|
ja si vazim viacerich ludi a hudobnikov ako si vies mozno predstavit, ale musi ma to presvedcit ze ked si to vypocujem posadi ma to, nie recami tipu hrava s neviem akymi hudobnikmi a vymyslel si neviem aku coolovu sadu.. aby bolo jasne, ja sa donho nenavazam ani ho neznevazujem ako bubenika ci hudobnika, ja len tvrdim, ze tych par mega predvadzacich videi co sa da snim vidiet na youtube su pekna kokotina ked som sa pytal MKhardyho ze co na tom hrava tak to bola normalne polozena otazka, lebo som zvyknuty a poznam bubenikov ktory hraju len na tom co realne vyuzivaju, nie ze sa raz za 10 minut otocia na stolicke o 180° a spravia cingi-lingi na 15 cinelov. A aby som nebol obvineny zo slovenskeho komplexu tak dam priklad koho si urcite vazim vypni tomu chlapcovi hudobny doprovod a ktovie kam sa zvrtne debata ale jasne, myslim ze viem ako to myslis s tym bozziom. mna tieto predvadzacky tiez neohuruju, ale ono to obcas vyznie srandovne ked niekto na svetoveho muzikanta ukaze prstom ze kokotina a pritom o nom nic nevie a sudi z jedneho jutubu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 20. December , 2009, 23:07:50 » |
|
vypni tomu chlapcovi hudobny doprovod a ktovie kam sa zvrtne debata ale jasne, myslim ze viem ako to myslis s tym bozziom. mna tieto predvadzacky tiez neohuruju, ale ono to obcas vyznie srandovne ked niekto na svetoveho muzikanta ukaze prstom ze kokotina a pritom o nom nic nevie a sudi z jedneho jutubu pista spomenul som to predtym a napisem to aj teraz...komentoval som konkretne to video..ktore namna skutocne bohuzial posobi ako uplna kokotina..nevidim v tom nic neuveritelne..nic svetove...to ze je terry bozzio svetovy format bubenicky otom niet pochyb
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 21. December , 2009, 00:36:56 » |
|
pista spomenul som to predtym a napisem to aj teraz...komentoval som konkretne to video..ktore namna skutocne bohuzial posobi ako uplna kokotina..nevidim v tom nic neuveritelne..nic svetove...to ze je terry bozzio svetovy format bubenicky otom niet pochyb
jo. tema tu uz x krat bola - ako niekoho/nieco zhodnotit podla 1 videa na youtube
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 21. December , 2009, 00:42:14 » |
|
jo. tema tu uz x krat bola - ako niekoho/nieco zhodnotit podla 1 videa na youtube dobre ale ja hovorim svoj subjektivny nazor na to video...mozno ine video by sa mi pacilo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 21. December , 2009, 00:43:59 » |
|
da sa niekde kupit nosic s touto hudbou ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 21. December , 2009, 00:46:09 » |
|
da sa niekde kupit nosic s touto hudbou ?
skvela otazka ! Tiez ma to zaujima, rad by som Vas okrem ukojenia svojho hudobneho hladu aj podporil
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 21. December , 2009, 00:46:40 » |
|
dobre ale ja hovorim svoj subjektivny nazor na to video...mozno ine video by sa mi pacilo...
ok, tak chod okomentovat aj tych dalisch 532498428542473725848953485784573245439534 kokotin co su na youtube, vies asi ako kzdeho zaujimaju kokotske komentare ku kokotinam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|