Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 23:48:32
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fendr made in CZ - SK  (Prečítané 15404 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« kedy: 19. December , 2009, 21:46:42 »

cus docela by mě zajímalo zda máte zkušenosti s kytaráři a stavbami kytar typu Strat
osobně jsem se dostal ke kousku od Zdeňka Vavruši , tělo jeden kus a krk totéž , tělo bahení jasan , krk fládrový javor, kytara byla pořízena za cca37 tis Kč
výborně sedí na tele jen váha dřeva je cca kolem 6kg coz je na fendra docela dost ale zvuk je srovnatelný s podposovkami za sto tisíc mechaniky jsou Gotoh zamikatelný, nultý pražec origo rolon fendr. pražce Dunlop jumbo zatím nemám vyfocenou časem možná dodám

a ted k jadru pudla !
jak se vám líbí či nelíbý tyhle stavby a funkčnost těchto kopii máte někdo zkušenosti s kytaráři ve našem okolí.....

PS: osobně už po originálu netoužím neb jsem srovnával  již s mnoha origošema a já už mám rozhodně vybráno neb mám dva neorigoše s velmi  velkým srdcem jen by mě zajímal váš názor dík
všem muzikantum do nového roku dosti dobrého rocku
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1 kedy: 19. December , 2009, 22:47:09 »

cus docela by mě zajímalo zda máte zkušenosti s kytaráři a stavbami kytar typu Strat
osobně jsem se dostal ke kousku od Zdeňka Vavruši , tělo jeden kus a krk totéž , tělo bahení jasan , krk fládrový javor, kytara byla pořízena za cca37 tis Kč
výborně sedí na tele jen váha dřeva je cca kolem 6kg coz je na fendra docela dost ale zvuk je srovnatelný s podposovkami za sto tisíc mechaniky jsou Gotoh zamikatelný, nultý pražec origo rolon fendr. pražce Dunlop jumbo zatím nemám vyfocenou časem možná dodám

6kg je brut vela aj na LesPaul. To uz do posilovne treba chodit. Inak s akym Fenderom za 100 litrov si to porovnaval? Lebo tak tazka gitara musi mat uplne iny charakter ako klasicky strat.

Ja osobne by som velmi vo vseobecnosti 1500 EUR za nefender nedal, ale ak si s tym navysost spokojny, tak nie je o com. Z mojho pohladu za to mas v podstate jazdeny Custom Shop alebo najvysii reissue model a tam som drzal tych par kuskov len fajne gitary.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2 kedy: 20. December , 2009, 01:18:44 »

výborně sedí na tele jen váha dřeva je cca kolem 6kg coz je na fendra docela dost ale zvuk je srovnatelný s podposovkami za sto tisíc

Absurdna cena aj vaha.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
udry
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 20. December , 2009, 09:14:33 »

Absurdna cena aj vaha.  Popiskujem si
Absurdné su ceny tych poondenych gibsnov,čo tu davaš z ebay. Bavím sa skvele   1400 euro je bežna cena hand-made gitar aj na Slovensku,ba povedal by som,že skor nižšia. Ked som si chcel dat ccr. pred 2 rokmi vyrobit gitaru jednemu velmi znamemu slov. gitararovi,tak cena bez snimačov a mechaniky bola 45 000 SKK. Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 20. December , 2009, 10:31:29 »

a ted k jadru pudla !
jak se vám líbí či nelíbý tyhle stavby a funkčnost těchto kopii máte někdo zkušenosti s kytaráři ve našem okolí.....

PS: osobně už po originálu netoužím neb jsem srovnával  již s mnoha origošema a já už mám rozhodně vybráno neb mám dva neorigoše s velmi  velkým srdcem jen by mě zajímal váš názor dík
všem muzikantum do nového roku dosti dobrého rocku

vela krat preberana tema tu. ja mam hand made gitary rad, vela som ich uz drzal v ruke, poznam viacej gitararov aj zo starej socikovskej ery, aj tych dnesnych. nevidim jediny dovod, aby sa taky nastroj nemohol kludne postavit vedla fabrickeho a mat zrovnatelnu alebo aj vyssiu kvalitu.

cena... verim, ze cena hanmade gitary v plnej kvalite a vybave moze byt na urovni aj vyssieho fabrickeho modelu. len fabricky model ma tu cenu aj u tretieho majitela v rade, kdezto hanmade po prvom majitelovi ma cenu uplne na dne - teda aspon v nasich koncinach. ktovie ako je to vonku...

ale ako vravim - toto sme tu uz preberali vela krat...
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #5 kedy: 20. December , 2009, 10:45:43 »

Ak je to cena za nieco svojske - original, co clovek nezozenie, tak potom je ta cena OK. Ale pokial si dava robit kopiu niecoho, co sa da bezne kupit za tie iste prachy, ak nie lacnejsie, tak potom je to nerozumne (bo aj tak to nebude hrat ako origos, ak hlada PRESNE zvuk ORIGINALU). Tym nechcem naznacit, ze by gitary vyrobene v nasich koncinach mali zaostavat nad inymi. Ak clovek pouzije kvalitne veci, tak to bude hrat super.

Mam skusenost s SK aj CZ vyrobcami (hlavne co sa tyka stratov). Od Zdenka som mal dva straty napr. Ak si dobre pamatam, tak som mal v ruke aj tu co tu spominas, ked som bol naposledy u Zdenka (ak to bola ona). :)

ak spokojnost - tak to ma byt  Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. December , 2009, 17:21:44 od Majo Fero » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #6 kedy: 20. December , 2009, 17:18:28 »

Ked som si chcel dat ccr. pred 2 rokmi vyrobit gitaru jednemu velmi znamemu slov. gitararovi,tak cena bez snimačov a mechaniky bola 45 000 SKK. Zdravíčko

Bavím sa skvele Len tak dalej.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #7 kedy: 20. December , 2009, 17:25:30 »

vsak ked videl zamozneho panka v najlepsich rokoch tak ta isiel osupat  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
udry
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 20. December , 2009, 17:27:43 »

Bavím sa skvele Len tak dalej.
...až kam ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 20. December , 2009, 17:28:51 »

vsak ked videl zamozneho panka v najlepsich rokoch tak ta isiel osupat  Bavím sa skvele Na zdravie!
... nemam videotelefon,tak nevidel.... Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #10 kedy: 20. December , 2009, 17:30:20 »

...až kam ?  Bavím sa skvele

Aspon 3000 euro za slovensky handmade trebars, co sa trocharit. A potom ho predat za 900. Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #11 kedy: 20. December , 2009, 17:31:18 »

... nemam videotelefon,tak nevidel.... Na zdravie!

keby si volal dlhsie cena by isla dole to iba nahodil navnadu ci sa nejaky somar chyti
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
udry
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 20. December , 2009, 17:34:01 »

Aspon 3000 euro za slovensky handmade trebars, co sa trocharit. A potom ho predat za 900. Bavím sa skvele
  ... radšej dám 3000 euro slovenskemu hand-madakovi,ako dakemu kok*tovi z e-bay   Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 20. December , 2009, 17:36:37 »

... radšej dám 3000 euro slovenskemu hand-madakovi,ako dakemu kok*tovi z e-bay   Bavím sa skvele

Nuz, to je nastastie Tvoj problem. Bavím sa skvele
Potom sa ozvi, ked to zazracne slovenske podtatranske dielo nahodou budes chciet predat. Som frajer
Zaznamenané

kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #14 kedy: 20. December , 2009, 17:37:40 »

Ak je to cena za nieco svojske - original, co clovek nezozenie, tak potom je ta cena OK. Ale pokial si dava robit kopiu niecoho, co sa da bezne kupit za tie iste prachy, ak nie lacnejsie, tak potom je to nerozumne (
Majo  presne trafil klinec po hlavicke.
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.