Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 23:37:40
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fendr made in CZ - SK  (Prečítané 15383 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #75 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:00:06 »

Bla bla. Ziaden handmade nastroj nenapodobi stary Gibson ani Fender. Novy moze, uznam. Ale vlastne uz tu na tuto temu bolo viacero tem a sa to uz myslim vycerpalo.

jj ok sorry nechcem znova rozpocinat tuto sisifovsku debatu  Na zdravie! mne sa pacia one of a kind gitary, aj moj lespool bude len jediny na svete  Na zdravie!
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #76 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:00:56 »

ale coby vsetko je v prstoch... aj sustain a vystup snimacov  Bavím sa skvele
rozhodol som sa ze urobim opacny test.. nie upgrade ale tzv. "degrade". v ramci ucenia sa letovat dam do mojho fender tele squier snimac a nahram zvuk pred a po  Bavím sa skvele reku sak by to malo hrat skoro rovnako dobre ked su tie snimace az posledny detail..
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #77 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:01:03 »

jj ok sorry nechcem znova rozpocinat tuto sisifovsku debatu  Na zdravie! mne sa pacia one of a kind gitary, aj moj lespool bude len jediny na svete  Na zdravie!

Ved ok. Kazdy podla svojho. Hlavne ze uz je jar, teplucko je, dievcatka su odhalene a mile, nalada fajn.  Cmuk chlapci Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #78 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:03:21 »

Ved ok. Kazdy podla svojho. Hlavne ze uz je jar, teplucko je, dievcatka su odhalene a mile, nalada fajn.  Cmuk chlapci Na zdravie!
Na zdravie! veru tak, musim na pincel vybehnut
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #79 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:03:52 »

Bla bla. Ziaden handmade nastroj nenapodobi stary Gibson ani Fender. Novy moze, uznam. Ale vlastne uz tu na tuto temu bolo viacero tem a sa to uz myslim vycerpalo.

vies co.. tak mi napadlo ze to je aj dvojsecne ze ziaden fender ani lespaul nenapodobni dobry handmade nastroj heh..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:04:32 »

vies co.. tak mi napadlo ze to je aj dvojsecne ze ziaden fender ani lespaul nenapodobni dobry handmade nastroj heh..  Bavím sa skvele

asi tak  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #81 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:04:45 »

Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #82 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:09:15 »

mam taky napad, dajte niekto snimace z jolany do gibsonu a s gibsonu do jolany, ze ktora bude hrat lepsie  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #83 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:23:38 »

ale vsak to kazdy kto ma lacnu zlu gitaru aj robi - narve do nej snimace take, ako sa davaju do tych drahych dobrych gitar... a stale ma lacnu zlu gitaru so znackovymi snimacmi, ktore tej gitare nepridaju ani len na cene, co stali tie snimace... takze taketo testy neviem naco by sa niekomu chcelo robit...
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #84 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:42:47 »

ale vsak to kazdy kto ma lacnu zlu gitaru aj robi - narve do nej snimace take, ako sa davaju do tych drahych dobrych gitar... a stale ma lacnu zlu gitaru so znackovymi snimacmi, ktore tej gitare nepridaju ani len na cene, co stali tie snimace... takze taketo testy neviem naco by sa niekomu chcelo robit...
sak o opacny test ide, do dobrej gitary zle snimace :) ale to sa naozaj moze chcet robit tak akurat nejakemu paliimu
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #85 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:46:14 »

a v com je ta lacna gitara zla akoze? ak vychadzame z predpokladu, ze je z normalneho dreva, nie z preglejky a ladi
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #86 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:50:22 »

a v com je ta lacna gitara zla akoze? ak vychadzame z predpokladu, ze je z normalneho dreva, nie z preglejky a ladi

ja som nenapisal medzi to rovnatko, ze lacna=zla. ja som pisal o hypotetickej lacnej-zlej, aku ma kadekto a pokusa sa ju neuspesne zachranit snimacmi.

Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:51:44 »

mam taky napad, dajte niekto snimace z jolany do gibsonu a s gibsonu do jolany, ze ktora bude hrat lepsie  Bavím sa skvele

Co by si povedal?  :)
Jolane nepomoze nic a do gibsonu sa moze aj nasrat a hra to. :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #88 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:54:25 »

dobre.. mozme spravit test... a ja tam teda naserem.. Progi.. davaj gitaru sup hned sem..  Bavím sa skvele aj ked ani tento test nebude uplne 100%ny lebo nikdy nenaseries rovnako na dve rovnake miesta.. proste vystihnut kedy treba strihnut je velmi zlozite..
« Posledná zmena: 30. Apríl , 2010, 15:55:05 od kaolko » Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #89 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:56:29 »

dobre.. mozme spravit test... a ja tam teda naserem.. Progi.. davaj gitaru sup hned sem..  Bavím sa skvele aj ked ani tento test nebude uplne 100%ny lebo nikdy nenaseries rovnako na dve rovnake miesta.. proste vystihnut kedy treba strihnut je velmi zlozite..

Toto by som cakal skor od majstra 4ociho, ten je profik na testovanie a porovnavanie. Ktovie ci si aj ciciny s kamaratmi porovnavaju  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 23 otázok.