Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 20:45:13
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fendr made in CZ - SK  (Prečítané 15337 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #90 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:57:29 »

je mi to trapne ale.. 4oci..az najblizsie takyto test budete robit.. cakam pozvanie.. dakujem  No hanbím sa..
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 30. Apríl , 2010, 16:00:16 »

je mi to trapne ale.. 4oci..az najblizsie takyto test budete robit.. cakam pozvanie.. dakujem  No hanbím sa..

A mohli by byt aj kremese  Bavím sa skvele
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #92 kedy: 30. Apríl , 2010, 16:03:20 »

Co by si povedal?  :)
Jolane nepomoze nic a do gibsonu sa moze aj nasrat a hra to. :)

ja by som povedal, ze keby sem nejaky lepsi gitarista supol ukazku hranu na jolane, trebars aj s original snimacmi (a zatajil by to, pripadne by povedal, ze je to gibson custom megashop), dost vela ludi by ho tu pochvalilo,aky ma dobry zvuk  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #93 kedy: 30. Apríl , 2010, 16:11:31 »

ja by som povedal, ze keby sem nejaky lepsi gitarista supol ukazku hranu na jolane, trebars aj s original snimacmi (a zatajil by to, pripadne by povedal, ze je to gibson custom megashop), dost vela ludi by ho tu pochvalilo,aky ma dobry zvuk  Bavím sa skvele

To je dost mozne.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #94 kedy: 30. Apríl , 2010, 18:22:55 »

Ktovie ci si aj ciciny s kamaratmi porovnavaju  Bavím sa skvele
pocuvaj a bacovu cicinu by si do cokoventilu nechcel, ked ta to tak zaujima?
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #95 kedy: 30. Apríl , 2010, 18:41:45 »

pocuvaj a bacovu cicinu by si do cokoventilu nechcel, ked ta to tak zaujima?

Nie nechcel, ako si uhadol?  :)
Zaznamenané
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #96 kedy: 30. Apríl , 2010, 19:15:54 »

hod link  Na zdravie!
vavrusu si aj tunajsi mag majo fero velmi chvalil

http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-testy/Les-Paul-po-Ostravsku-srovnavaci-test-les-paulu~30~duben~2010/?id=586~15114bdb1e386f265~
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
kos99
pravidelný návštevník

« Odpoveď #97 kedy: 30. Apríl , 2010, 19:21:01 »

ale coby vsetko je v prstoch... aj sustain a vystup snimacov  Bavím sa skvele

evidentně jsi na špatného originála ještě nehrál jedno ho tu mám přibitého na zdi ani jsem to nepokoušel prodat jako raritní kus jsem si to prostě musel nechat
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #98 kedy: 01. Máj , 2010, 10:44:01 »

evidentně jsi na špatného originála ještě nehrál jedno ho tu mám přibitého na zdi ani jsem to nepokoušel prodat jako raritní kus jsem si to prostě musel nechat

gibson som zly este nedrzal... zato fendrov aj americkych nahovno som uz drzal niekolko... viacej ako nahovno skvajerov :) ale drzal som aj take handmade ktore vsetko ostatne schovaju do vrecka  Som frajer
Zaznamenané
kos99
pravidelný návštevník

« Odpoveď #99 kedy: 22. Máj , 2010, 10:13:43 »

gibson som zly este nedrzal... zato fendrov aj americkych nahovno som uz drzal niekolko... viacej ako nahovno skvajerov :) ale drzal som aj take handmade ktore vsetko ostatne schovaju do vrecka  Som frajer

já jsem se setkal i Gibsony co byli jen na oko  a nehráli at jsi dělal s rukama všechno možný a setkal jsem se i LP kterému se musel předělat hmatník i kobyla neladilo to prostě nějakej echt zmetek teda spíš náhoda abych Gibsonáky neurazil
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #100 kedy: 22. Máj , 2010, 10:29:41 »

já jsem se setkal i Gibsony co byli jen na oko  a nehráli at jsi dělal s rukama všechno možný a setkal jsem se i LP kterému se musel předělat hmatník i kobyla neladilo to prostě nějakej echt zmetek teda spíš náhoda abych Gibsonáky neurazil
  niet sa čo čudovat, už dááááááávno neplatí:  "svetová značka = zaručená kvalita"  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #101 kedy: 22. Máj , 2010, 13:45:55 »

Neboli to nahodou tie sucasne coraz vernejsie cinske kopie? Dost ich lieta v CR a potom ludia nadavaju na "Gibsony". Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kos99
pravidelný návštevník

« Odpoveď #102 kedy: 23. Máj , 2010, 08:56:26 »

Neboli to nahodou tie sucasne coraz vernejsie cinske kopie? Dost ich lieta v CR a potom ludia nadavaju na "Gibsony". Bavím sa skvele

jj Kopii jsem tu taky jednou viděl ale ta se dá opravdu srovnat s Fokusy či Epiphony , ostatně na kytarách je všechno hlavně hrou velké náhody, hodně špatné LPčko  jsem v ruce několikráte od kamaráda byl to origo kousek LP WooDoo dostalo se mu přepražcování ale dřevo prostě bylo nějak mrtvolný, je tedy pravda že se to s klasikou LP nedá porovnávat je to jiné dřevo  jiná úprava atd. ale ta kejta prostě nehrála nijak povzbudivě potom se nám ji povedlo prodat a koupili jsme docela znějící LP studio kousek ale opět si myslím že cena  neodpovídá kvalitě , myslím že opravdu povedený kousek LP je třeba asi hledat mnohem déle než jen náhodnou koupí... všeobecně to asi platí pro všechny druhy kytar.
« Posledná zmena: 23. Máj , 2010, 08:58:23 od kos99 » Zaznamenané

exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #103 kedy: 23. Máj , 2010, 10:13:58 »

tieto gitarky som videl v dielni, ked na nich este tvrdol nitro lak... vyzerali fakt pekne spravene, ale to je vsetko co o nich viem, lebo neboli este v hratelnom stave
Zaznamenané

WEIRD THRASH
kos99
pravidelný návštevník

« Odpoveď #104 kedy: 01. Jún , 2010, 09:52:26 »

http://uloz.to/4985028/milenky-me.zip zpusobil  jsem tuto diskuzi tak tady jsou mé milenky i s tim  Vavrušou Stratem http://uloz.to/4985028/milenky-me.zip
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.