Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 21:31:56
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: R.I.P Jimmy ,, The Rev,, Sullivan  (Prečítané 12795 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #30 kedy: 29. December , 2009, 16:52:28 »

podla mna si zareagoval prehnane Temo, nikto v podstate na to nic zle nepovedal
Ja si nemyslím že prehnane, nikoho som nemenoval a niektoré príspevky sú trápne,nemám rád ked sa o smrti píše z neúctou. Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vallamps
pravidelný návštevník
Príspevkov: 184

valla sa vratil !!!

« Odpoveď #31 kedy: 29. December , 2009, 16:53:55 »

Ja si nemyslím že prehnane, nikoho som nemenoval a niektoré príspevky sú trápne,nemám rád ked sa o smrti píše z neúctou. Na zdravie!
to si nesmies vsimat lebo tu ne fore smrdi zavist Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

seci za jedneho jebem na seckych :p
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #32 kedy: 29. December , 2009, 17:12:38 »

Keď čítam niektoré trápne komentáre k smrti mladého úspešného človeka tak si hned uvedomím že žijem v tejto vyjebanej  diere zvanej Slovensko.Kapelu som si vypočul na podnet mojho syna,je to muzika jeho generácie a je dobrá tak isto ako boli pre nás dobrí Purple alebo Zeppelin.Vo svojom mladom veku dosiahol Jimmi svetový úspech o akom sa vám môže iba snívať,takže pokial nemáte čo napísať k veci tak sa radšej nevyjadrujte a radšej cvičte  Na zdravie!
presne a daj niekmu do dršky maš na to...kopec by to  potrebovalo a aj by im to pomohlo  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 29. December , 2009, 17:20:03 »

presne! jak spravny rocker! rozjebat co sa da  Bavím sa skvele tymi vetchymi rukami
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #34 kedy: 29. December , 2009, 17:22:14 »

Temo je zly punker tak bacha a velky silny  chlapisko Zdravíčko ha ha ha a ma pravdu nehodi sa na mrtvych pindat
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #35 kedy: 29. December , 2009, 17:24:37 »

:) to je pravda..  aj tak som chcel ist na PNku
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #36 kedy: 29. December , 2009, 17:29:04 »

tiez suhlas s temom, tiez nerad citam take debaty..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #37 kedy: 29. December , 2009, 18:27:26 »

Keď čítam niektoré trápne komentáre k smrti mladého úspešného človeka tak si hned uvedomím že žijem v tejto vyjebanej  diere zvanej Slovensko.Kapelu som si vypočul na podnet mojho syna,je to muzika jeho generácie a je dobrá tak isto ako boli pre nás dobrí Purple alebo Zeppelin.Vo svojom mladom veku dosiahol Jimmi svetový úspech o akom sa vám môže iba snívať,takže pokial nemáte čo napísať k veci tak sa radšej nevyjadrujte a radšej cvičte  Na zdravie!

stratil si niekde T ty "emo"  Bavím sa skvele

inak ta kapela je dobra, to zas hej...
« Posledná zmena: 29. December , 2009, 18:28:46 od rastis » Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 29. December , 2009, 18:59:12 »

Netvrdim, ze konkretne bez neho kapela nebude pokracovat, ale nesuhlasim s tym, ze najlahsie je nahradit bubenika. Ak to je niekto, kto ma fakt specificky sposob bitia tak to uz bude pocut... ja by som povedal, ze spevak, hlavny skladatel su ti na ktorych pocut zmenu najviac... a na chvoste su gitaristi (baviac sa o obycajnych "pankacskych" kapelach)... tych je fakt po milu picu a hraju kazdy rovnako  Bavím sa skvele dal by som to cele asi na jednu uroven s muzikantami - "zoldniermi"  Bavím sa skvele
Zaznamenané
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #39 kedy: 29. December , 2009, 19:01:25 »

Netvrdim, ze konkretne bez neho kapela nebude pokracovat, ale nesuhlasim s tym, ze najlahsie je nahradit bubenika. Ak to je niekto, kto ma fakt specificky sposob bitia tak to uz bude pocut... ja by som povedal, ze spevak, hlavny skladatel su ti na ktorych pocut zmenu najviac... a na chvoste su gitaristi (baviac sa o obycajnych "pankacskych" kapelach)... tych je fakt po milu picu a hraju kazdy rovnako  Bavím sa skvele dal by som to cele asi na jednu uroven s muzikantami - "zoldniermi"  Bavím sa skvele
No nič  ?§!.
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #40 kedy: 29. December , 2009, 19:02:13 »

"naštastie" strata je len na bubeníkovi, manažer zdvihne telefon a raz dva maju noveho... Horšie by to bolo so Synysterom či jak sa volá (hlavný gitarista), je dosť špecificky... A uplna pohroma by bol spevak, bez neho može kapela akurat hrat na slovenskych festivaloch hlavnu hviezdu  Žmurk Popiskujem si
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 29. December , 2009, 19:53:12 »

No nič  ?§!.
Mozes blizsie specifikovane rozvinut svoj nazor? Preco si myslis, ze bubenik je prave ten, co sa da najlahsie nahradit? Vies, dnes zvuk kapely neni o rock&rolle na styri doby ala Ac/Dc a prave sposob tvorby rytmickych liniek je casto VELMI specifickou crtou kapely, vela sucasnych kapiel spoznas na zaklade toho... ak ma kapela dvoch gitaristov takmer vzdy je jeden vyraznejsi, sklada a druhy mu sekunduje... a prave taki reprodukcni hraci mozu byt nahrati ked manazer "dvihne telefon". Samozrejme vsetko toto sa tyka dalsieho fungovania kapely, nie obohravania uz nahratych veci... je dnes vela sikovnych hracov na akomkolvek poste a naucit sa dokazu fakt cokolvek, ale ked kapela vyda dalsi album uz tam pocut zmenu zvuku. Opakujem, kazdy je nahraditelny, ale preco by mal byt najlahsie bubenik? Dik za odpoved
Zaznamenané
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #42 kedy: 29. December , 2009, 19:55:32 »

Mozes blizsie specifikovane rozvinut svoj nazor? Preco si myslis, ze bubenik je prave ten, co sa da najlahsie nahradit? Vies, dnes zvuk kapely neni o rock&rolle na styri doby ala Ac/Dc a prave sposob tvorby rytmickych liniek je casto VELMI specifickou crtou kapely, vela sucasnych kapiel spoznas na zaklade toho... ak ma kapela dvoch gitaristov takmer vzdy je jeden vyraznejsi, sklada a druhy mu sekunduje... a prave taki reprodukcni hraci mozu byt nahrati ked manazer "dvihne telefon". Samozrejme vsetko toto sa tyka dalsieho fungovania kapely, nie obohravania uz nahratych veci... je dnes vela sikovnych hracov na akomkolvek poste a naucit sa dokazu fakt cokolvek, ale ked kapela vyda dalsi album uz tam pocut zmenu zvuku. Opakujem, kazdy je nahraditelny, ale preco by mal byt najlahsie bubenik? Dik za odpoved
reagoval som na túto časť príspevku ,, Nezahrávaj sa a na chvoste su gitaristi (baviac sa o obycajnych "pankacskych" kapelach)... tych je fakt po milu picu a hraju kazdy rovnako   Bavím sa skvele dal by som to cele asi na jednu uroven s muzikantami - "zoldniermi"   Bavím sa skvele "
« Posledná zmena: 29. December , 2009, 19:56:12 od temo » Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #43 kedy: 29. December , 2009, 20:02:06 »

Pablo Woozy - osobne si myslim že bubeník je druhá najlahšie nahraditelná  zložka v kapele (po basgitare). Tym samozrejme neberiem do uvhy že ich je malo dobrych, a hlavne unas. Ale kto z "normalnych" ludí ti rozozná kapelu podla bicích? kto podla basgitary? proste to sú hudobné nástroje, ktoré zapĺnajú pesničku, no bohužial niesú dominantné... Keď však hrá v kapele dosť špecifický gitarista so špecifickym zvukom, tak rozdiel počuje aj úplny laik že "tak toto nieje ono". Ale v mnohých prípadoch je aj gitara na rovnakej úrovni s bicími a basou... A to nevravím o spevakoch, ale to je už z iného súdka... Proste človek nemuzikant, má malé šance zbadať rozdiel medzi dvomi bubeníkmi hrajúcich rovnaký žáner.  Na zdravie! a ja som eventualne aj muzikant (  Bavím sa skvele ) a keby mi tam daš ineho bubenika, tak si nevšimnem... Možno v oblúbenej kapele ktoru mam napočuvanu aj odkonca, ale aj to so štastím   :)
« Posledná zmena: 29. December , 2009, 20:04:56 od pelko » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #44 kedy: 29. December , 2009, 20:04:38 »

No neviem, skor suhlasim s Temom, gitaristov je az prilis a kazdeho v prvom rade zajima frontman (cize na 99% spevak), potom je dolezita prave rytmika (ak neslapu bicie a basa, tak je to cele o nicom a gitaristi mozu vysivat kolko chcu, furt to bude zle) a az na konci su gitaristi.

A nech ten bubenik odpociva v pokoji, dnes som si tu kapelu prvy krat vypocul a nie je to zle.
« Posledná zmena: 29. December , 2009, 20:05:14 od Semish » Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.114 sekund, 23 otázok.