Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 19:24:40
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: R.I.P Jimmy ,, The Rev,, Sullivan  (Prečítané 12768 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #45 kedy: 29. December , 2009, 20:05:42 »

hej, ale tu nieje reč kedy to je zlé a kedy nie, ale čo sa najlahšie recykluje bez badatelnej zmeny  :)
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #46 kedy: 29. December , 2009, 20:13:13 »

a samozrejme, gitaristi sa môžu meniť jeden za druhym... Ale ja som sa držal skôr tých ktorí niečim vynikajú... trebars spomínaný synyster, alebo bjorn z in flames...
Podla mna je dobrý gitarista hlavnou časťou kapely, a pri takýchto kapelách môže byť jeho strata fatálnou, pokial chcú ešte niečo produkovať dalej... Veď práve gitarista je ten, kto "pozliepa" pesničku... Neviem si predstaviť bubeníka ktorý príde do skúšobne a povie "počúvajte, mám novú pesničku  :) :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #47 kedy: 29. December , 2009, 20:20:50 »

trepete, bubenik je najvačši problem a dobrych je malo ,gitaristov pokt,ked nešlapu bicie je to cele nahovno,Kopec bubenikov sklada aj hudbu....
Taky Zeplači neboli schopni dalej hrat...nik ho nebol schopny naahradit..
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 29. December , 2009, 20:21:26 »

Neviem si predstaviť bubeníka ktorý príde do skúšobne a povie "počúvajte, mám novú pesničku  :) :)
Dave Grohl   :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #49 kedy: 29. December , 2009, 20:22:56 »

ono, Sullivan bol hlavne multiinstrumentalista, dost aj tych songov poskladal ako tak pozeram, tiez aj spieval (co u bubenikov je raritka) cize, tej kapele priniesol viac nez dost..  a urcite nebudu hladat niekoho kto nevie drzat tempo a je lavy (to by bolo aj v pripadeze hladaju gitaristu rovnako) vyberu si to najlepsie co budu moct..inak vobec by mi nevailo kebyze sa tam nejak objavi zrazu Travis Barker.. jedine co u bubenikov je lahsie je fakt, ze ich za tymi bicimi neni moc vidno, cize odpada nejaka potreba zapametatelnej tvare ale zielam asi cca podobny nazor  ako pelko, ze keby sa striedali zrazu dvaja gitaristi, tak je to aj v tvorbe viac citit, nez ked sa strieda bubenik v rytmickej sekcii (pripadne basak).. inak co sa toho punku tyka, dajte konzervatoristovi zahrat punkovinu a bude rovnako vpuci ako ked punkacovi daju zahrat etudu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #50 kedy: 29. December , 2009, 20:23:32 »

Dave Grohl   :)

jj to je jeden pripad.. mozes aj pokracovat dalej :D
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #51 kedy: 29. December , 2009, 20:24:23 »

trepete, bubenik je najvačši problem a dobrych je malo ,gitaristov pokt,ked nešlapu bicie je to cele nahovno,Kopec bubenikov sklada aj hudbu....
Taky Zeplači neboli schopni dalej hrat...nik ho nebol schopny naahradit..

sak ale zeppelin plaval jak potapajuci sa titanic na kazdom koncerte o tom potom  Bavím sa skvele  cize ja ti nevim bobe
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #52 kedy: 29. December , 2009, 20:29:24 »

jj to je jeden pripad.. mozes aj pokracovat dalej :D
Phil Collins
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #53 kedy: 29. December , 2009, 20:30:02 »

sak ale zeppelin plaval jak potapajuci sa titanic na kazdom koncerte o tom potom  Bavím sa skvele  cize ja ti nevim bobe
ja ale vim bobe,ved sa pobav o nom s nejakym bubenikom ale takym čo vie hrat a tomu rozumie.... Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #54 kedy: 29. December , 2009, 20:40:18 »

az ich tu bude tak 1000 tak budem spokojny  Bavím sa skvele pridem rano, pokracujte
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #55 kedy: 29. December , 2009, 20:41:16 »

gitarista je ten, kto "pozliepa" pesničku... Neviem si predstaviť bubeníka ktorý príde do skúšobne a povie "počúvajte, mám novú pesničku  :) :)
Náš bubeník zvykol takto dôjsť, chytil basu a hral a spíval a bola pesnička  Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #56 kedy: 29. December , 2009, 21:26:04 »

Veď práve gitarista je ten, kto "pozliepa" pesničku... Neviem si predstaviť bubeníka ktorý príde do skúšobne a povie "počúvajte, mám novú pesničku  :) :)

u nas robi minimalne polovicu songov bubenik. to len pankerom netreba nic skladat, staci nejak drzat a poobmienat 4/4 a starat sa len o to aby bolo cucaku stale dost
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #57 kedy: 29. December , 2009, 21:28:18 »

Este mi napadli aj americky death metalisti Deicide, tam robi tiez vacsinu muziky bubenik.
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #58 kedy: 29. December , 2009, 21:35:51 »

bubeníci sú motorom kapely,mnohí skladajú,spievajú šéfujú kapelám............no aj tak netreba podceňovať nikoho v kapele,či už gitaristu alebo basáka,dobrú kapelu tvoria osobnosti akurát spevák ju predáva  Na zdravie!
« Posledná zmena: 29. December , 2009, 21:36:21 od temo » Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #59 kedy: 29. December , 2009, 21:51:04 »

dobrú kapelu tvoria osobnosti akurát spevák ju predáva  Na zdravie!

A ked sa v nej nespieva?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.