Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 00:43:48
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GMV - days of hazard  (Prečítané 16930 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 21. Február , 2010, 17:50:41 »

slubil som elektroniku, tak nieco prihodim
prerabame cely ten song cut my chains, nech to nie je tuctove
zatial bez screamov, spevov (spomalili sme ten song, vsetko sme nahravali a budeme nahravat nanovo)

poriadny mix a mastering to zatial nema, je to len tak vyhodene von, orientacne, ze ako sme to zmenili :)

subor v prilohe :)
   ... ten uvod-nepripomína vam trochu toto?            hned po tych bicich na začiatku
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #16 kedy: 21. Február , 2010, 18:00:50 »

dobre to je, gitary si cez co nahraval?
je to len gitara priamo do zvukovky a potom sami softver
aparat to este nevidelo, znie to umelo...

ale planujeme tocit radsej na aparaty v buducnosti
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #17 kedy: 21. Február , 2010, 21:28:57 »

skuste vypocut a trosku pokritizovat co by som mohol zlepsit, nech sa tomu nabuduce vyhnem :) pripadne co je tam fajn, aby som to odtial naopak nedal prec :) diky za kazdy nazor :)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #18 kedy: 22. Február , 2010, 11:11:34 »

vo vlaku na slvchatkach mi to pride ze tam mas neprijemne spravene vysky,hlavne na plechoch,kt. sa mi zda privela. neskusis tiez zdvojit gitary do sterea?
slubil som elektroniku, tak nieco prihodim
prerabame cely ten song cut my chains, nech to nie je tuctove
zatial bez screamov, spevov (spomalili sme ten song, vsetko sme nahravali a budeme nahravat nanovo)

poriadny mix a mastering to zatial nema, je to len tak vyhodene von, orientacne, ze ako sme to zmenili :)

subor v prilohe :)
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #19 kedy: 22. Február , 2010, 11:26:40 »

....ani neviem čo mám na tom kritizovať  Zdravíčko .....viem len odporučiť, dať trocha viac objemu na basovú linku....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 22. Február , 2010, 11:34:53 »

a echo 440ms a trochu sa vyhraj s kazdou frekvenciou, ta pesnicka si to zasluzi
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #21 kedy: 22. Február , 2010, 13:01:54 »

cinely su velmy nahlas a velmy prevyskovane, vyrovnanejsie ich naeqalizuj pridaj stredy aj basy. kopaku chyba nejaka spicka a nema ziadny uder uplne je v tom mixe strateny, rytmicak by tiez chcel o dost viac objemu. ten synth je velmy nahlas a mne tam vobec nesedi, neprospieva tomu ze stale hra to iste a je to dost disco, nieje to synth ako sa robi do metalu ale skor do madarskeho disco trance, nemyslim melodiu ale zvuk
a este gitary - ked hra sama gitara ta na lavo tak znie pekne a konkretne ale potom s druhou gitarou sa straca konkretnost, mne sa zda ako keby tam boli 2 gitary ale obe v strede, nie do L a R
« Posledná zmena: 22. Február , 2010, 13:07:28 od Krtko » Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 22. Február , 2010, 14:49:52 »

vo vlaku na slvchatkach mi to pride ze tam mas neprijemne spravene vysky,hlavne na plechoch,kt. sa mi zda privela. neskusis tiez zdvojit gitary do sterea?
jj, tie plechy tam rezu obcas az moc, mozno tam skusim dat nejake temnejsie crashky spodkovejsie, tieto uz su samo o sebe neprijemne :) skusim sa s tymi bicimi vyhrat
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 22. Február , 2010, 14:50:41 »

....ani neviem čo mám na tom kritizovať  Zdravíčko .....viem len odporučiť, dať trocha viac objemu na basovú linku....
jj, basa je tam kusok stratena, co sa tyka konkretnosti, ale spodok si to tam drzi :) uz viac som basov davat nechcel
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 22. Február , 2010, 14:52:14 »

a echo 440ms a trochu sa vyhraj s kazdou frekvenciou, ta pesnicka si to zasluzi
mas pravdu, toto je len nejaka zakladna kostra, ked sa prida spev tak to este sa s tym musim vyhrat, som zvedavy ako tam zapasuje a co s tym spravi :)
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 22. Február , 2010, 14:57:57 »

cinely su velmy nahlas a velmy prevyskovane, vyrovnanejsie ich naeqalizuj pridaj stredy aj basy. kopaku chyba nejaka spicka a nema ziadny uder uplne je v tom mixe strateny, rytmicak by tiez chcel o dost viac objemu. ten synth je velmy nahlas a mne tam vobec nesedi, neprospieva tomu ze stale hra to iste a je to dost disco, nieje to synth ako sa robi do metalu ale skor do madarskeho disco trance, nemyslim melodiu ale zvuk
a este gitary - ked hra sama gitara ta na lavo tak znie pekne a konkretne ale potom s druhou gitarou sa straca konkretnost, mne sa zda ako keby tam boli 2 gitary ale obe v strede, nie do L a R
veru, tie cinely uz obcas az sustia :) su take neprijemne ale robia tam tie crashky energiu :) bud dam ine crashky alebo sa pohram dost s tymi bicimi..co sa tyka kopaku, to je dilema, ci ho tam pretlacit hlasnejsie, aby to nebolo skor na skodu..
ten techno zvuk tam je schvalne, bezneho posluchaca a ludi, ktori hudbu len pocuvaju to skor zaujalo ako odradilo :-D
co sa tyka gitar, su sice posadene do stran ale dost minimalne :) len na par percent, skusim to teda posunut viac dolava, doprava...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #26 kedy: 22. Február , 2010, 15:42:44 »

potom som dobre pocul tie gitary. daj ich na 90% az 100% do stran, uvidis ze to bude omnoho lepsie. a kopak vobec nieje len o tom, ze cim hlasnejsi tym viacej ho je pocut. teraz ho mas hlasitostne mozno ok ale vobec nekope a nepocut ho. cinely nemusis menit, len ich stiahni, uprav eq a rozhod do sterea lebo tiez ich mas maximalne na 10%. hihat daj kludne na 60% do lava a chinu na 50-60 do prava a crashe tak na 20-30%
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #27 kedy: 22. Február , 2010, 16:41:12 »

to s tým echom nemá niečo spoločné s tublou? Bavím sa skvele

:)
Zaznamenané

gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #28 kedy: 01. Marec , 2010, 22:03:57 »

okej krtko, pohrame sa..hlavne s tymi bicimi a hodime potom asi cely song, lebo experimentujeme s introm, musi to dobre nastartovat nech to zaujme :)
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #29 kedy: 18. Apríl , 2010, 02:07:07 »

dnes mi dosli nejake nove struny a kable elixir, tak som to skusal a len tak narychlo nieco ponahraval :) hned som vyskusal aj guitar rig 4

* napad1-novsia01.MP3 (969.39 KB - stiahnuté 203 krát.)
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 23 otázok.