reeller_sk
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 08. Január , 2010, 16:37:48 » |
|
hej dobre hovoríš aj ja som na tom rovnako, len ešte stále nerozumiem ako sa mu lepia tie prsty mohol by to dáko lepšie špecifikovať, lebo ja tomu nerozumiem.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 08. Január , 2010, 16:56:01 » |
|
hej dobre hovoríš aj ja som na tom rovnako, len ešte stále nerozumiem ako sa mu lepia tie prsty mohol by to dáko lepšie špecifikovať, lebo ja tomu nerozumiem.
pridal som fotku z vyznacenym miestom EDIT: je to fotene mobilom tak aby ste to pochopili lebo zjavne som to popisal zle
|
|
« Posledná zmena: 08. Január , 2010, 16:56:38 od olko »
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 08. Január , 2010, 16:58:03 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 08. Január , 2010, 16:58:54 » |
|
skus rozpisat pojem "lepia" lebo ocividne si zle postrehol kde lezi problem debaty
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 08. Január , 2010, 17:01:49 » |
|
skus rozpisat pojem "lepia" lebo ocividne si zle postrehol kde lezi problem debaty no proste hram a tie dva prsty su furt o seba akoby prilepene v tom bode ktory som zakruzkoval na fote a dost mi to robi problem ucitel mi na to dal dajake cvicenia ktore nerobia s tym nerobia nic :/
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 08. Január , 2010, 17:06:17 » |
|
skus dat ukazovak separe a tie 3 zvysne spolu.. jak keby si ukazoval prstami '\ III' ak ti to pojde tak to neni problem slachy asi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 08. Január , 2010, 17:06:46 » |
|
Keď sa snažíš rozťahovať tie prsty tak sa ti to nezasekáva, či neskáče? Mi to neide do hlavy lebo to vôbec nie je prirodzené držanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 08. Január , 2010, 17:07:36 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 08. Január , 2010, 17:10:36 » |
|
kukni petrucciho skolu, jake dava strecingy, pomoze, ale zo zaciatku opatrne, neze pojdes hned od prveho prazca strec medzi prvym a druhym
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 08. Január , 2010, 17:20:35 » |
|
olko, podla mne tebe uz niet pomoci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 08. Január , 2010, 17:44:13 » |
|
toto vyzerá byť dosť problém, to je akože uvolnená dlan? ak hej, určite navštív lekára... prinajhoršom budeš lepší milenec jak gitarista
|
|
« Posledná zmena: 08. Január , 2010, 17:44:37 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 08. Január , 2010, 18:00:30 » |
|
toto vyzerá byť dosť problém, to je akože uvolnená dlan? ak hej, určite navštív lekára... prinajhoršom budeš lepší milenec jak gitarista nie nieje uvolnena - len som to sfotil tak co mi to robi pri hre :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 08. Január , 2010, 18:08:39 » |
|
a divne mi pride to ze mi to robi len na gitare ked hram na klaviri tak mi to nerobi
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 08. Január , 2010, 18:10:22 » |
|
Je to problem šliach v ruke predpokladam predpokladam...ja mam nieco podobne...ked pri vystretej dlani zohnem malicek, tak sa mi zohne aj prstenik a neda sa to ovladat...ale ako problem to nepocitujem... som divny ked pri vystretej ruke, nie napnutej, nie som schopny zohnut malicek bez toho aby som pohol s ostatnymi prstami? mazzi to ako robis prosim ta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 08. Január , 2010, 18:11:59 » |
|
som divny ked pri vystretej ruke, nie napnutej, nie som schopny zohnut malicek bez toho aby som pohol s ostatnymi prstami? mazzi to ako robis prosim ta Napísal si presne to isté ako on .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|