MaRock
nováčik
Príspevkov: 61
|
|
« kedy: 11. Január , 2010, 20:19:28 » |
|
Byvaly gitarista skupiny whitesnake a vyborny hrac. Zaryty Marshalista a Les Paulista. Jeho technika je ho robi jedinecnym - premakany hammer on-pull of, skvele melodie a brutalny feeling. Pouziva stare marshally, takze jeho zvuk nieje jeden z "modernych" ale vintageovy sound s "vysokym" rackom dodava jeho zvuku charakter, ktory sa mi velmi paci. Posudte sami:
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2010, 20:20:00 od MaRock »
|
Zaznamenané
|
KEEP ON ROCKIN´ IN THE FREE WORLD
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 11. Január , 2010, 20:32:02 » |
|
uplna pohodickaaaa vyborny gitarista a ten zvuk v pohode zapadne aj do modernej hudby, aj ked, je pocut ze toto uz neni marshall ako taky a dal by som Zakkyho lavu ruku za to, ze tie marsaaaale su modifikovane jedna radost a dokrmovane kadecim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 11. Január , 2010, 20:34:29 » |
|
zakk wylde cez kopirak hmm s tymto az tak nesuhlasim.. Wylde to je ucebnica pentatoniky.. tento je skor taky klasicky feelingac este stara skola, pekne diatonicke stupnice..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 11. Január , 2010, 20:35:14 » |
|
pekne hra naozaj aj to solo ma pekne vymyslene, to by mal skor zakk od neho odkopcit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 11. Január , 2010, 20:35:35 » |
|
vyborny gitarista, aj zvuk, to video je parada
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
MaRock
nováčik
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 11. Január , 2010, 20:40:04 » |
|
uplna pohodickaaaa vyborny gitarista a ten zvuk v pohode zapadne aj do modernej hudby, aj ked, je pocut ze toto uz neni marshall ako taky a dal by som Zakkyho lavu ruku za to, ze tie marsaaaale su modifikovane jedna radost a dokrmovane kadecim sak napisal som "s vysokym rackom" :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 11. Január , 2010, 20:45:08 » |
|
ach prepac neviem co je rack
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 11. Január , 2010, 20:50:47 » |
|
Mne sa to vcelku lubi. Ale nepripomina mi ZW, skorej Randyho Rhoadsa...myslim že na nejakych akciach aj robil predvadzačku na jeho signature amp
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
MaRock
nováčik
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 11. Január , 2010, 20:57:47 » |
|
Mne sa to vcelku lubi. Ale nepripomina mi ZW, skorej Randyho Rhoadsa...myslim že na nejakych akciach aj robil predvadzačku na jeho signature amp ano ano, pravdu mas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290
on a journey to become a musician...
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 11. Január , 2010, 21:18:54 » |
|
mne sa ta ukazka paci - dobry ton, rychlost aj to je vystavane vcelku a to ma uz vacsinou tieto masturbacie moc neocaruju
|
|
|
Zaznamenané
|
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain And you are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 12. Január , 2010, 13:09:28 » |
|
pozrel som si to cele, v pohode, malo to gule, aj smrnc... zvuk adekvatny stylu, taky vymoderneny marshall, do beglajtov fasa, v sole trochu tenky. Zakk Wylde ma vobec nenapadol, tento napriklad oproti nemu celkom dobre ladil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 12. Január , 2010, 13:12:47 » |
|
tento pan je veeelmi slusny gitarista, mne (nielen) v tom Whitesnakeu pripada ako 100% nahrada za Sykesa. K nemu by som ho prirovnal najskor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 12. Január , 2010, 13:22:14 » |
|
marshall použiva viac ako koncak hra na dost skresleny zvuk a na videu to MGčko mu hra takisto vyborny gitarista aj človek a ma rad 10 pivo fajči ,laitky marlboro ,pozera rad filmy cely ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 12. Január , 2010, 13:24:14 » |
|
marshall použiva viac ako koncak hra na dost skresleny zvuk a na videu to MGčko mu hra takisto vyborny gitarista aj človek a ma rad 10 pivo fajči ,laitky marlboro ,pozera rad filmy cely ja ale ty nehras na Gibson, ale na TYME
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 12. Január , 2010, 13:30:41 » |
|
... koho zaujima nejaka posrana gitara...
kazdeho jedneho tu na fore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|