Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 12:49:29
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lacná akustika-kúpa  (Prečítané 1118 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
schmeter
nováčik
*
Príspevkov: 45

« kedy: 25. Január , 2010, 15:33:30 »

Zdravím, kamoš ma poprosil aby som vás poprosil aby ste mu poradili:D chystá sa kúpiť si akustiku resp. elektroakustiku. Zatiaľ mu padli do oka tieto:
http://kytary.cz/ibanez-aeg-8e/HN082644/
http://kytary.cz/stagg-a2006-bls/HN003598/
http://www.musicant.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1122&category_id=31&option=com_virtuemart&Itemid=1

kedze je kriza, penazi moc nieto:D tak poradte, resp moze byt aj nieco ine do 200 €. Vďaka Na zdravie!
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #1 kedy: 25. Január , 2010, 16:06:44 »

Z tychto troch by som bral asi Ibanez...na Stagg ovation som tusil hral a je to blato...podobna by mohla byt aj da Dimaverka
Ja osobne som pred nejakymi dvoma troma rokmi potreboval narychlo zohnat elektroakustiku. V Presove som vyskusal zo 10 gitar do 330 eur a najlepsie z toho vysla na taka modra skareda znacky Desperado...este som do nej rupol 70 eur u Ruda Sivcaka a nic jej nechyba...aj zvukovo je velmi dobra...treba skusat a vybrat.
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #2 kedy: 25. Január , 2010, 17:34:44 »

Z tych troch by som podla obrazku nevybral ani jednu. treba ist do hudobnin a treba skusat, kus od kusu je kazda ina. Ovation mi vobec nesedia.
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #3 kedy: 25. Január , 2010, 18:02:30 »

Z tych troch by som podla obrazku nevybral ani jednu. treba ist do hudobnin a treba skusat, kus od kusu je kazda ina. Ovation mi vobec nesedia.
Ovation akustiky su super podla mna, ale hento je len nejaka napodobenina, cize boh vie ako to hra
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #4 kedy: 25. Január , 2010, 18:06:39 »

mal som doma nejaku nashville, stala okolo 6 litrov... uplne super bola... každopadne nekupuj určite cez net, a nedavaj na značku... davaj na uši
Zaznamenané
schmeter
nováčik
*
Príspevkov: 45

« Odpoveď #5 kedy: 25. Január , 2010, 19:26:32 »

tak mne to netreba hovorit, ja som mu to iste povedal :) ja len ci nahoodu nejaku skusenosti s tymito lacnymi gitarkami nemate, ale vdaka aj tak :)
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 26. Január , 2010, 07:59:19 »

na stagg gitary som doteraz tiez pocul iba nadavky, skor teda tu Ibanezu. a prave predvcerom som skusal kamaratovu Cort-ku s Fishman elektornikou...vyborna
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.