virus
nováčik
Príspevkov: 57
|
|
« kedy: 25. Január , 2010, 23:59:28 » |
|
Zdar ..... Neviete niekto ko osekať XPcko aby som zvysil vykon? Nemam az taky silny komp ........ budem ho vyuzivat len na nahravanie nebude pripojeny ani na net ani nic ........ nahravat budem cez Cubase 5
dikes
|
|
« Posledná zmena: 05. Február , 2010, 11:28:41 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 26. Január , 2010, 01:38:30 » |
|
No začal by som hlavne povypínaním nepotrebných procesov a programov bežiacích na pozadí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 26. Január , 2010, 08:20:13 » |
|
Windows xp fundamental edition
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 26. Január , 2010, 09:06:44 » |
|
Videl som 300 mb xp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 26. Január , 2010, 10:18:38 » |
|
Zdar ..... Neviete niekto ko osekať XPcko aby som zvysil vykon? Nemam az taky silny komp ........ budem ho vyuzivat len na nahravanie nebude pripojeny ani na net ani nic ........ nahravat budem cez Cubase 5
dikes
co je silny komp ? Cubase 5 (a vlastne vsetky nove DAW) chce napriklad dost ramky samo o sebe bez dalsich spustenych pluginov... si kupil tu 5tku ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
virus
nováčik
Príspevkov: 57
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. Január , 2010, 12:37:34 » |
|
sorry sorry som sa pomylil .... cubase 5 mam na notebooku to nic ... budem pouzivat Nuendo 3 ..... a ten komp ma konfiguraciu 2GHz Celeron a 1Gb ramky zvukovka soundblaster (ale to budem aj externu pouzivat) HDD len 60GB zatial
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. Január , 2010, 12:58:44 » |
|
pri hentakej konfiguracii by som sa vykaslal na Nuendo z ktoreho realne vyuzijes 1/10 moznosti a upiratil by som stare Cubase SX 1 alebo 2, to by tam mohlo ist. inak s Celeronom to bude tak ci tak chcipat, jak tam zavesis 2 pluginy, tak to lahne k zemy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. Január , 2010, 13:00:22 » |
|
jak pises, ze ziadny net, atd... tak by som tam nahodil win2k k tomu staremu SX ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. Január , 2010, 13:35:21 » |
|
ja mam este slabsi komp ale nuendo 3 mi az tak tragicky nejde, velke pluginy to zvladne cca 4 a male aj 10 - 12, ale ja mam nuendo len preto, lebo mi na cubase nieco neslo, nie ze by som ho potreboval...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Január , 2010, 14:14:38 » |
|
Ja mám cca rovnakú konfguráciu a mám Cubase SX3 a keď nahádžem viac veľkých pluginov typu EZ drummer a Sir2 + nejaké syntetizátory, tak prehrať s pluginmi je nemožná vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 28. Január , 2010, 13:35:20 » |
|
sorry sorry som sa pomylil .... cubase 5 mam na notebooku to nic ... budem pouzivat Nuendo 3 ..... a ten komp ma konfiguraciu 2GHz Celeron a 1Gb ramky zvukovka soundblaster (ale to budem aj externu pouzivat) HDD len 60GB zatial
ak budes pouzivat len tu externu zvukovku, tak urcite znefunkcni v Device-och ten soundblaster a vsetko co nepotrebujes (ale len co si si isty, ze vies co je). mne Pro Tools M-Powered pri 2.4Ghz Celerone a IGB pamati tiez uz pri 4 pluginoch zdochynalo, ale znefunkcnil som vsetko co sa dalo a teraz mam vo vyuziti procesora este aj malu rezervu, ale neviem kolko moze zrat taky Cubase 5
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. Február , 2010, 19:06:47 » |
|
alebo tam nahod reaper, ten je aj free a my s nim nahravame a uplna spokojnost...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kominak
nováčik
Príspevkov: 46
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. Február , 2010, 21:42:57 » |
|
tu su nejake tipy: http://forums.projectcovo.com/showthread.php?t=759753+ postuduj, ktore service mozes odstrelit. Ja mam na domacom pocitaci 2 WinXP - jeden cisto na nahravanie, druhy na normalnu robotu (internet ap.) Ten pre nahravanie som osekal tak, ze po nastartovani zerie nieco cez 60MB RAM. Trochu som pretaktoval procak (10%), nacasoval RAMku a v Pro Tools 8 M-Powered zrazu mozem dat 3x viac pluginov (!!). Dost svinstva bezi na pozadi WinXP, oplati sa s tym pohrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. Február , 2010, 09:25:42 » |
|
tu su nejake tipy: http://forums.projectcovo.com/showthread.php?t=759753+ postuduj, ktore service mozes odstrelit. Ja mam na domacom pocitaci 2 WinXP - jeden cisto na nahravanie, druhy na normalnu robotu (internet ap.) Ten pre nahravanie som osekal tak, ze po nastartovani zerie nieco cez 60MB RAM. Trochu som pretaktoval procak (10%), nacasoval RAMku a v Pro Tools 8 M-Powered zrazu mozem dat 3x viac pluginov (!!). Dost svinstva bezi na pozadi WinXP, oplati sa s tym pohrat. celkom uzitocne...len ten bod 3 sa mi nepaci - ze by som nemal na pozadi wallpaper s gitarovym motivom? tak to teda nie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. Február , 2010, 11:27:53 » |
|
+ postuduj, ktore service mozes odstrelit.
Ja mam na domacom pocitaci 2 WinXP - jeden cisto na nahravanie, druhy na normalnu robotu (internet ap.) Ten pre nahravanie som osekal tak, ze po nastartovani zerie nieco cez 60MB RAM. Trochu som pretaktoval procak (10%), nacasoval RAMku a v Pro Tools 8 M-Powered zrazu mozem dat 3x viac pluginov (!!). Dost svinstva bezi na pozadi WinXP, oplati sa s tym pohrat.
vies sa aj rospisat pls ? dost by to teme prospelo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|