Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 08:03:05
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Elektro-akustika do 300€, poradte  (Prečítané 2737 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Hephaisto
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 104

« kedy: 30. Január , 2010, 16:59:38 »

Zdar,
dostal som za úlohu od otca, nájsť nejakú dobrú elektroakustiku (s výrezom) do 300€, čo by ste mi poradili?
« Posledná zmena: 31. Január , 2010, 02:22:55 od Hephaisto » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 31. Január , 2010, 12:35:53 »

navstevu zopar obchodov.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #2 kedy: 01. Február , 2010, 14:51:13 »

navstevu zopar obchodov.
Bravooo
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Doldy
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 01. Február , 2010, 15:06:25 »

navstevu zopar obchodov.

tak neviem, chlapec sa normalne opytal tak mu snad aj normalne odpoviem...vsak na co su tie fora? iba pre srandu?

Hephaisto: hlavne poskusaj elektroniku. osobne by som kupil nieco s L.R. Baggs alebo Fishman elektronikou, nechaj si to zapojit do komba ci nesumi nepraska a pod. do tych 300 euro by som pokukal nejaku Ibanezu alebo Cort
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #4 kedy: 01. Február , 2010, 15:25:22 »

Ja by som dosetril a zvazil celomasiv najlepsie nejaku dowinu.

Ale bez zkusania to ozaj nejde, jedine keby mas jasno, co presne chces.
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #5 kedy: 01. Február , 2010, 15:36:02 »

....."Doldy".....vieš ja si tiež myslím, že mu bolo odpovedané adekvátne......a vieš prečo si to myslím Huh! .....kolega má Fender Stratacoustic či ako sa tá rároha volá.....jasné, že je to číňan a kamoš má nejakú elektroakustiku od Oskar-Schmidt.....

.....kebyže začnem tému kto by si čo z týchto dvoch vybral tak si myslím, že by z toho výherne vyšiel Fender a kúpil by som si Fendra a nikdy v živote by som sa nedozvedel ako je na tom Oskar-Schmidt.....ale kebyže sa prejdem a poskúšam v obchodoch.....to znamená že fyzicky vyskúšam, tak by som vedel, že za ten Stratacoustic je čo i len jedno Euro veľa.....

....keby sa spýtal, že medzi akými značkami má hľadať tak napíšem Cort, Epiphone, Baton&Rouge....a ďalšie značky by doplnili ostatní.....a troška sa čudujem, že prečo si mu neodporučil Dowinu.....a naopak Ibanez hej.....a prečo Huh! .....ja si myslím, že Ibanezy v akustikách a elektroakustikách až tak dobrou voľbou nie sú.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 01. Február , 2010, 15:36:52 »

tak neviem, chlapec sa normalne opytal tak mu snad aj normalne odpoviem...vsak na co su tie fora? iba pre srandu? ...

odpovedal som mu vo viere, ze odpovedam najlepsie, ako sa da.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 01. Február , 2010, 15:39:53 »

....."Doldy".....vieš ja si tiež myslím, že mu bolo odpovedané adekvátne......a vieš prečo si to myslím Huh! .....kolega má Fender Stratacoustic či ako sa tá rároha volá.....jasné, že je to číňan a kamoš má nejakú elektroakustiku od Oskar-Schmidt.....

.....kebyže začnem tému kto by si čo z týchto dvoch vybral tak si myslím, že by z toho výherne vyšiel Fender a kúpil by som si Fendra a nikdy v živote by som sa nedozvedel ako je na tom Oskar-Schmidt.....ale kebyže sa prejdem a poskúšam v obchodoch.....to znamená že fyzicky vyskúšam, tak by som vedel, že za ten Stratacoustic je čo i len jedno Euro veľa.....

....keby sa spýtal, že medzi akými značkami má hľadať tak napíšem Cort, Epiphone, Baton&Rouge....a ďalšie značky by doplnili ostatní.....a troška sa čudujem, že prečo si mu neodporučil Dowinu.....a naopak Ibanez hej.....a prečo Huh! .....ja si myslím, že Ibanezy v akustikách a elektroakustikách až tak dobrou voľbou nie sú.....

hlavne - pozor, zaznie to tu tisisci raz, takze kto to cital, sorry - pri akustikach je to strasne o kuse, hlavne pri tychto lacnych. jedna neladi, druha iba duni, tretia je poddekova... treba obehat a vyskusat, nejake overene fakty, ako pri elektrikach tu vobec neplatia...
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #8 kedy: 01. Február , 2010, 15:44:57 »

To je pravda.
A inak za takú sumu či niečo schopné zoženie...tiež by som radšej došetril.
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Doldy
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 01. Február , 2010, 16:16:11 »

hlavne - pozor, zaznie to tu tisisci raz, takze kto to cital, sorry - pri akustikach je to strasne o kuse, hlavne pri tychto lacnych. jedna neladi, druha iba duni, tretia je poddekova... treba obehat a vyskusat, nejake overene fakty, ako pri elektrikach tu vobec neplatia...

garde, rastis tak toto ja povazujem za adekvatnu odpoved! ...preco si tak neodpisal hned? viete chlapi...ono do tych diskusnych for pisu aj totalni laici, ktory chcu uprimne poradit a odpoved na otazku co by si odporucil stylom "...navstevu obchodov" je sice vtipna, ale pre toho, kto sa pyta nie velmi relevantna. odpovede ako "kamos ma to a to a hra tak a tak...o tychto gitarch sa hovori toto a neviem co..." su hned uzitocnejsie ako to vyssie spomenute. ale nic v zlom, v poho
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #10 kedy: 01. Február , 2010, 16:31:56 »

.....nepochopili sme sa zahral som si aj na jednej aj na druhej.....lebo kolega sa chcel popíšiť, že má fendra a kamoš.....vlastne náš bubenník perfektne drtí aj na gitare a aj na base.....takže aj toho schmidta sme obťažovali v skúšobni celý jeden večer.....a keď to má človek s čím porovnať, tak to vie + - aj zaradiť.....hmmmm  Žmurk
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #11 kedy: 01. Február , 2010, 16:40:12 »

kupiš v pohode,mal som tuto a bola super,nevyhadzuj zbitočne prachy nestoji to za to
http://www.muzikzoo.sk/product/detail/id/181309
Zaznamenané

Hephaisto
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 104

« Odpoveď #12 kedy: 01. Február , 2010, 16:52:06 »

ČO si myslíte o
http://www.musiccenter.cz/Ibanez-AEG10E-VS/AEG-serie/:3:16295  Huh!
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #13 kedy: 01. Február , 2010, 19:42:19 »

vyzorovo vyzera pekne, ale ako rastis napisal, treba si to vyskusat v obchode, zalezi aky zvuk od gitary ocakavas, aky hmatnik ti sadne atd..
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #14 kedy: 01. Február , 2010, 22:27:06 »

ja by som poriesil marris... to su fakt vyborne gitary za par supov...  Na zdravie! hral som na viacerych a hrali vyborne...
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.