Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 06:54:54
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Elektro-akustika do 300€, poradte  (Prečítané 2724 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260

If you try to fuck with me, I shall fuck you too..

« Odpoveď #15 kedy: 02. Február , 2010, 17:22:17 »

ja v poslednom case pokukujem po ibanez TCM50-VBS http://www.muziker.sk/Default.aspx?Ibanez-TCM50-VBS&nid=20016&nparams=kod_id;103790 ale nemam prilezitost si ju odskusat a z youtube je to na hofno, nasiel by sa niekto kto na nej hral a popisal by jej vlastnosti, co sa pocitu hrania samotneho a zvuku tyka? diiiiik
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 03. Február , 2010, 08:50:00 »

ja v poslednom case pokukujem po ibanez TCM50-VBS http://www.muziker.sk/Default.aspx?Ibanez-TCM50-VBS&nid=20016&nparams=kod_id;103790 ale nemam prilezitost si ju odskusat a z youtube je to na hofno, nasiel by sa niekto kto na nej hral a popisal by jej vlastnosti, co sa pocitu hrania samotneho a zvuku tyka? diiiiik

zaujimava...podvedome ju chces mozno len preto, lebo vyzera progresivnejsie ako normlane gitary. tam ju jeden hodnoti, ze ma slaby zvuk, lebo je mala...osobne by som kupoval elektro-akustiku taku, ktora ma dobry zvuk aj bez zapojenia. podla mna tato musie zniet dost ostro az "benjovo", ale vsak proti "gustu ziadny disputat"...
Zaznamenané
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260

If you try to fuck with me, I shall fuck you too..

« Odpoveď #17 kedy: 04. Február , 2010, 20:44:24 »

akurat dnes som sa zastavil konecne v muzikeri len tak na rychlo, bohuzial ju tam nemali, ale zbadal som nejake ovationky, musim priznat ze aj tie maju svoje caro pritazlivosti :) ja uz mam akustiku a prave by som chcel nejaku taku co nehla na sucho az tak nahlas ale ked sa zapoji, bude zniet podobne ako v akustickom albume on the other side od godsmack, cize nieco take stredo-vyskove a s takym mensim telickom by to mohla byt prave tato. chcel by som si ju po skuskovom dopriat ale aby som  sa potom o mesiac-dva netrieskal do hlavy, ze som spravil blbost a mal som si radsej priplatit zopar evri na jednu z tych ovationiek..
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.