Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. Október , 2024, 19:21:50
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ukradnuty Maton BG 808 TE  (Prečítané 13747 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #15 kedy: 04. Máj , 2011, 11:51:13 »

..ako väčšina aj tu....
Zaznamenané
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #16 kedy: 04. Máj , 2011, 12:43:06 »

No toto je  veľmi zaujímavé! - ale možno ju aj on kúpil  už od niekoho...
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 04. Máj , 2011, 12:51:02 »

No toto je  veľmi zaujímavé! - ale možno ju aj on kúpil  už od niekoho...
A mozno ju kupil a videl tuto temu tak sa jej mozno chce zbavit. A mozno ten co ju ukradol zalozil tuto temu. 
Zaznamenané
faki
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 83

« Odpoveď #18 kedy: 04. Máj , 2011, 13:25:32 »

A mozno ju kupil a videl tuto temu tak sa jej mozno chce zbavit. A mozno ten co ju ukradol zalozil tuto temu. 

haha...a možnože to založil policajt, ktorého povelili pátraním po zlodejovi a takto si uľahčuje :D
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #19 kedy: 05. Máj , 2011, 08:35:46 »

No a ako to dopadlo? Volal mu niekto?
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #20 kedy: 07. Máj , 2011, 07:27:34 »

na BAZOSI predava chlapik tuto istu gitaru tak mu brnkkni.
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 07. Máj , 2011, 10:44:38 »

na BAZOSI predava chlapik tuto istu gitaru tak mu brnkkni.

a čo tak si pozreť prvu stranu temy ?  :)
Zaznamenané
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #22 kedy: 07. Máj , 2011, 17:51:07 »

a čo tak si pozreť prvu stranu temy ?  :)
sak ci to neni ta jeho
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #23 kedy: 07. Máj , 2011, 17:59:12 »

monty python uplne
Zaznamenané

edo
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #24 kedy: 12. Máj , 2011, 08:38:57 »

No,páni je veľmi zaujímavé čítať tu vaše úvahy o ukradnutej gitare.Zdá sa však,že najrozumnejšie uvažuje tzv. kaolko otázkou či tu nikto nemôže mať takú ďalšiu gitaru.A je to pravda,i keď pripúšťam že na slovenské pomery trochu nezvyklé.Ale existujú aj iní gitaroví  feinschmekri než na tomto fóre a čudovali by ste sa koľko ich je.Ale to je vedľajšie . Som totiž majiteľ ponúkanej gitary a okradnutý Lukas1 urobil veľmi rozumnú vec,že mi narovinu napísal o čo ide ,a poslal mi aj link na túto tému.Takže behom dneska sa s ním spojím.Samozrejme že doklad o kúpe mám.Inak čo sa týka dôvodu predaja-veci sa v mojom prípade vyvinuli inak než boli plánované,s aktívnym hraním som skončil a venujem sa výučbe hry na gitaru a hrám si viacmenej doma pre potešenie čo je pre mňa väčšie uspokojenie ako predchádzajúce dlhé roky v šoubiznise.Ale nástroj tohto formátu určite patrí do štúdia alebo na koncerty.Takže asi toľko.Pozdravujem všetkých a prajem ešte hodne príjemných chvíľ pri gitarách.    edokobra
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 802

« Odpoveď #25 kedy: 12. Máj , 2011, 08:43:58 »

No,páni je veľmi zaujímavé čítať tu vaše úvahy o ukradnutej gitare.Zdá sa však,že najrozumnejšie uvažuje tzv. kaolko otázkou či tu nikto nemôže mať takú ďalšiu gitaru.A je to pravda,i keď pripúšťam že na slovenské pomery trochu nezvyklé.Ale existujú aj iní gitaroví  feinschmekri než na tomto fóre a čudovali by ste sa koľko ich je.Ale to je vedľajšie . Som totiž majiteľ ponúkanej gitary a okradnutý Lukas1 urobil veľmi rozumnú vec,že mi narovinu napísal o čo ide ,a poslal mi aj link na túto tému.Takže behom dneska sa s ním spojím.Samozrejme že doklad o kúpe mám.Inak čo sa týka dôvodu predaja-veci sa v mojom prípade vyvinuli inak než boli plánované,s aktívnym hraním som skončil a venujem sa výučbe hry na gitaru a hrám si viacmenej doma pre potešenie čo je pre mňa väčšie uspokojenie ako predchádzajúce dlhé roky v šoubiznise.Ale nástroj tohto formátu určite patrí do štúdia alebo na koncerty.Takže asi toľko.Pozdravujem všetkých a prajem ešte hodne príjemných chvíľ pri gitarách.    edokobra

Vitaj medzi nami:-) Teším sa za Teba, že sa to pekne, krásne vysvetlilo.  Na zdravie!
Zaznamenané

edo
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #26 kedy: 12. Máj , 2011, 09:25:59 »

Ešte pre upresnenie-pri pozornejšom skúmaní mailu,ktorý mi dnes ohľadom gitary došiel som nadobudol dojem,že mi zrejme nepísal okradnutý Lukas1,pretože jeho mailová adresa na tomto fóre je seeolcops@yahoo.com na rozdiel od záujemcu,ktorý mi písal pod adresou  kar92@centrum.sk  .Takže sa omlúvam aj Lukásovi1 a zo srdca mu prajem aby svoju gitaru našiel,alebo sa mu strata aspoň nejakým spôsobom vykompenzovala
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.