swyx
|
|
« kedy: 02. Február , 2010, 15:29:06 » |
|
myslite ked si z tohto futralu urobil pedal board zvladne to (ked do toho nasupujem efekty ci to unesie...) tento: http://www.gwave.sk/shop/node/2122
|
|
« Posledná zmena: 02. Február , 2010, 15:36:56 od swyx »
|
Zaznamenané
|
------->>>Prechadzam na druhy ucet Damian
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 02. Február , 2010, 16:18:14 » |
|
osobne si myslim ze to isto unesie, ak to ma chranit gitaru ktora podla mna je ovela krehkejsi material ako kovove skatulky
no cenovo sa da najst aj lepsie riesenie, ci? take tie pracovne kufre z Hornbachu ci Baumaxu si nepozeral?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 02. Február , 2010, 16:28:23 » |
|
Lerry este ma aj stagg pedalboardy ak sa pozeras na stranke. Guitar casey nie so dost hrube aby si tam mohol dat efekty.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 02. Február , 2010, 16:42:02 » |
|
osobne si myslim ze to isto unesie, ak to ma chranit gitaru ktora podla mna je ovela krehkejsi material ako kovove skatulky
no cenovo sa da najst aj lepsie riesenie, ci? take tie pracovne kufre z Hornbachu ci Baumaxu si nepozeral?
no nevidel som tam schopne ziadne, hlavne dobry pomer velkost/cena Lerry este ma aj stagg pedalboardy ak sa pozeras na stranke. Guitar casey nie so dost hrube aby si tam mohol dat efekty.
ich pedalboardy su celkom kratke ja som chcel aspon 100cm/120cm, lerry netusim kto je, a 11cm neni dost vysoke? ked tak poradte nejaku alternativu
|
|
« Posledná zmena: 02. Február , 2010, 16:42:22 od swyx »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 02. Február , 2010, 16:45:00 » |
|
no nevidel som tam schopne ziadne, hlavne dobry pomer velkost/cena ich pedalboardy su celkom kratke ja som chcel aspon 100cm/120cm, lerry netusim kto je, a 11cm neni dost vysoke?
ked tak poradte nejaku alternativu
Lerry je majitel G-wave. Mam obrovsky case/board ak mas zaujem...posli PM
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 26. Marec , 2010, 20:17:38 » |
|
inac vyriesene takto:
moze sa vymazat
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. Marec , 2010, 21:18:55 » |
|
inac vyriesene takto:
moze sa vymazat
krasny board. Pozdrav ho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. Marec , 2010, 21:22:48 » |
|
hej pozdravim dneska som mu kupil ladicku nech neni taky vyhladovany
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. Marec , 2010, 23:35:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Marec , 2010, 00:15:33 » |
|
si asi neprecital moc z temy, ved som napisal, ze uz to je vyriesene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. Marec , 2010, 00:19:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. September , 2010, 16:53:57 » |
|
Čujte našiel som doma taký fajný hliníkový, pevný kufor a rozmýšlam že si z toho spravím board, krabičiek nemám tak vela takže sa mi tam vojde všetko a nechce sa mi to furt rozpájať a podobne. Akurát len rozmýšlam ako sa zbaviť tých pántov čo vyklápajú ten kufrík lebo dosť napiču sa s tým asi hraje ked to je vyklopené Chcel by som to spraviť dvojdielne ako sú napr flight casy, že tam majú tie motýlové závity. Ako to spraviť čo najmenej invazívne, popr navrhnite iné riešenie dík
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 21. September , 2010, 17:10:27 » |
|
Ved tie panty daj do faka a daj tam toto, co mas zrejme na otvaracej strane, kde je rucka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 21. September , 2010, 17:32:44 » |
|
To ma napadlo ako prvé, majú také kekeciny v Baumaxe a podobných kutilo shopoch?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 21. September , 2010, 17:34:31 » |
|
Jasne, to tam kupis, mali sme aj mi v obchode, ale vykupil som Ak nie v baumaxe, tak v Hornbachu kupis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|