udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 09. Február , 2010, 18:10:13 » |
|
ja som tu za starych japoncov to je taká istá uchylka ,jak starí gibsonáci /len kapánek lacnejšia/
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2010, 18:10:43 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 09. Február , 2010, 18:10:29 » |
|
mna sa nepytaj, Progac Ti povie. ja som tu za starych japoncov ja som tu za novych cinanov a korejcov a nehanbim sa za to
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 09. Február , 2010, 18:25:07 » |
|
ja som tu za novych cinanov a korejcov a nehanbim sa za to ale mal by si
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 09. Február , 2010, 18:26:17 » |
|
to je taká istá uchylka ,jak starí gibsonáci /len kapánek lacnejšia/ neboj, aj tieto dnesne gitary budu este za dobre, ked tie buduce budu este viac nahovno, ako tie dnesne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 09. Február , 2010, 18:29:27 » |
|
neboj, aj tieto dnesne gitary budu este za dobre, ked tie buduce budu este viac nahovno, ako tie dnesne podla mna o 50rokov, ked zmizne amazonsky prales, tak gitary budu vyrabat z PET flias a normalne si clovek bude kupovat cartridge, napr. Gibson 59 Custom shop cherry sunburst, strcis do gitary a budes mat tento zvuk..samozrejme pokial nebudes patrit medzi tych stastnych, co maju zvuk v prstoch, ti s nami vsetkymi pekne vybabruuu
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2010, 18:33:32 od jtakac »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 09. Február , 2010, 18:32:46 » |
|
podla mna o 50rokov, ked zmizne amazonsky prales, tak gitary budu vyrabat z PET flias v cine a korei sa tak robia uz dnes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 09. Február , 2010, 18:37:11 » |
|
a normalne si clovek bude kupovat cartridge, napr. Gibson 59 Custom shop cherry sunburst, strcis do gitary a budes mat tento zvuk..
to už dnes hravo zvládne " tractor ultra maxe"
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2010, 18:37:55 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 09. Február , 2010, 18:52:29 » |
|
to už dnes hravo zvládne " tractor ultra maxe" ked to bude na takej urovni, ze to bude mat presety gibsonov z jednotlivych rokov, od roku '69 po dnesok, tak si to aj ja kupim..ale to nikdy nebude, jedine ze by na vyvoji tejto masinky spolupracoval progy ako lead sound engineer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 09. Február , 2010, 18:55:23 » |
|
...daco pritazlive povedzme na tych starych nastrojoch bude . . . tato je jedina stara co mam, ostatnych 6 kusov som kupil ako nove, ale postradaju nejaku taku atmosferu alebo co to je . . . a plati to aj o ampoch . . . u mna teda aspon . . . a este raz vravim, zda sa mi ze nema tie diery v tele lebo je dost tazka, zhruba nejaka predstava o hmotnosti je? kolko vazi gita s plnym korpusom a kolko s tymi dierami?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 09. Február , 2010, 19:02:41 » |
|
tato je jedina stara co mam
Rocniku 95 hovoris stary?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 09. Február , 2010, 19:03:56 » |
|
kolko vazi gita s plnym korpusom a kolko s tymi dierami?
Tazko povedat. Zalezi od mahagonu. Napriklad koncom 70tyuch rokov obcas vazili aj cez 5 kil, davali tam tazsi. Teraz vazia Custom Shop reedicie bez dier aj rovnych 4 a dokonca uz som videl aj 3,9 a pod. Ani jedny pritom nemaju diery.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 09. Február , 2010, 19:05:41 » |
|
ja som tu za starych japoncov Ja ked tak Japoncov, tak ich fendroviny. Kopie Gibsonov sa bohuzial vobec nehrabu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 09. Február , 2010, 19:09:01 » |
|
Jeeeej... Clovek tu pastne gitaru a namiesto pochvaly sa tu riesi fake/nefake, aziati, japonci, kokotiny... Aaaaaach jebem ja vase gitary ! Tak vzdy lepsie, kedze sme na gitarovom fore, ako tu riesit Eurosong.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 09. Február , 2010, 19:10:17 » |
|
Tak vzdy lepsie, kedze sme na gitarovom fore, ako tu riesit Eurosong. Jop, alebo napr. fotografovanie, dievcata s LP, a podobne kokotiny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|