rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 09. Február , 2010, 19:10:42 » |
|
... kolko vazi gita s plnym korpusom a kolko s tymi dierami?
moja nederava tak cca 4 kilo nieco.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 09. Február , 2010, 19:11:29 » |
|
To je slusne na 76ku.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 09. Február , 2010, 19:12:06 » |
|
Ja ked tak Japoncov, tak ich fendroviny. Kopie Gibsonov sa bohuzial vobec nehrabu.
ale hrabu - stary japonci versus bezne "nestare" Gibsony si kludne trufam dat vedla seba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 09. Február , 2010, 19:12:32 » |
|
Rocniku 95 hovoris stary? ...tak ked nie uplne stary, teda nech aspon "trosku stary" ...., no!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 09. Február , 2010, 19:13:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 09. Február , 2010, 19:16:43 » |
|
Progy,ja som niekde čítal,že Jandov Custom /vieš,ten čierny / važi 6,5 kg. Ale to bol asi daky blud. Skor to bude asi 5,5 kg. Alebo ? A k Frakošovej gitare- pokial sa mu pači a vyhovuje,tak je to o.k. Niet k tomu z mojej strany čo dodat.
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2010, 19:18:31 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 09. Február , 2010, 19:18:46 » |
|
...hentato vazi 4.6kg . . .vazene na rybarskej vahe, cize taka ukazuje pochopitelne viac . .. ale nie , fakt 4.6kg ma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 09. Február , 2010, 19:23:47 » |
|
...hentato vazi 4.6kg . . .vazene na rybarskej vahe, cize taka ukazuje pochopitelne viac . .. ale nie , fakt 4.6kg ma Tak to je o.k. Gitara má vážit min. 4 kg. Ked važi menej,tak to už nie je gitara,ale nástroj na brnkanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 09. Február , 2010, 19:38:59 » |
|
Gitara sa hodnoti podla zvuku nie vahy,mam skusenosti aj ,že tažka bola hlucha,hlavne nastroj zistiš ako hra ked hraš v kapele. Jandovi hrala krasne ale je jeden z mala kde sa mi pačilo LPčko vačšinov je to taka gulatina...Strat je podla mna lepšia gitarka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 09. Február , 2010, 19:39:29 » |
|
...A k Frakošovej gitare-...
mne sa velmi paci. jak nie som fanusikov privelkych refinishov a zmien, tak ta jeho vyzera uplne dobre do kazdeho pocasia, k ohniku aj na svetove podia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 09. Február , 2010, 19:44:00 » |
|
Gitara sa hodnoti podla zvuku nie vahy,mam skusenosti aj ,že tažka bola hlucha,hlavne nastroj zistiš ako hra ked hraš v kapele. Jandovi hrala krasne ale je jeden z mala kde sa mi pačilo LPčko vačšinov je to taka gulatina...Strat je podla mna lepšia gitarka jozko, najlepsie su ibanezy, na nich mozes hrat metaaal a ked rozopnes, mas strakac
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 09. Február , 2010, 19:46:53 » |
|
jozko, najlepsie su ibanezy, na nich mozes hrat metaaal a ked rozopnes, mas strakac ano ta moja určite
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 09. Február , 2010, 19:52:06 » |
|
Gitara sa hodnoti podla zvuku nie vahy,mam skusenosti aj ,že tažka bola hlucha,hlavne nastroj zistiš ako hra ked hraš v kapele. Jandovi hrala krasne ale je jeden z mala kde sa mi pačilo LPčko vačšinov je to taka gulatina...Strat je podla mna lepšia gitarka ja akosi nie som nejaky znalec Gibsonov a vlastne nicoho ked nad tym uvazujem, ale pod ten gulaty zvuk sa podpisuje na tych LP co? ta kratsia menzura?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 09. Február , 2010, 20:14:04 » |
|
ale lespooly zasa lepsie tahaju ako straty... tam brnknes jeden ton a mozes ho natahovat jak dedkove trenky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 09. Február , 2010, 20:15:58 » |
|
Progy,ja som niekde čítal,že Jandov Custom /vieš,ten čierny / važi 6,5 kg. Ale to bol asi daky blud. Skor to bude asi 5,5 kg. On ma tusim 68 alebo 69 a tie vazia najviac 4,5 kg. Takze aj jedno aj druhe je blud.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|