proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 09. Február , 2010, 20:17:15 » |
|
mam skusenosti aj ,že tažka bola hlucha
U Gibsonov to inak ozaj vacsinou plati.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 09. Február , 2010, 20:18:20 » |
|
Progy,ja som niekde čítal,že Jandov Custom /vieš,ten čierny / važi 6,5 kg. Ale to bol asi daky blud. Skor to bude asi 5,5 kg. Alebo ? A k Frakošovej gitare- pokial sa mu pači a vyhovuje,tak je to o.k. Niet k tomu z mojej strany čo dodat. Možno ho vážil aj s kufrom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 09. Február , 2010, 20:18:56 » |
|
ja akosi nie som nejaky znalec Gibsonov a vlastne nicoho ked nad tym uvazujem, ale pod ten gulaty zvuk sa podpisuje na tych LP co? ta kratsia menzura?
hlavne mahgon krk a telo,krk ma palisander alebo eben,javorovy krk s mahagonom je zas moc vyškovy preto sa to moc neujalo,ale robil to chvilku aj Gibson
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2010, 20:25:32 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 09. Február , 2010, 20:25:04 » |
|
to nieje drevom ale snimačmi,single skor kapu dlžka tonu gitary je iny pribeh Tak zas snad nechces popierat ze lespooly maju prirodzene vacsi sustain? Ved uz aj nasucho nie je o com.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 09. Február , 2010, 20:26:27 » |
|
Tak zas snad nechces popierat ze lespooly maju prirodzene vacsi sustain? Ved uz aj nasucho nie je o com. neviem !ja mam hambač na stratoch a taha to jak slepy sane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 09. Február , 2010, 20:32:41 » |
|
hlavne podla mna nieje podstatne kolko to taha ale aku to ma prieraznost Si zozen stary Hiwatt a budes mat najvacsiu prieraznost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 09. Február , 2010, 20:35:57 » |
|
Si zozen stary Hiwatt a budes mat najvacsiu prieraznost. zoženiem ale dam tam napis M......ll
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 09. Február , 2010, 21:24:33 » |
|
Možno ho vážil aj s kufrom Možno aj bez kufra. Som kuknul dáke fora,kde manici píšu o Customoch a sú tam aj váhy 12 lbs, 13lbs a dokonca aj 15lbs. Tak si to prepočítaj na kg.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 09. Február , 2010, 22:00:11 » |
|
Možno aj bez kufra. Som kuknul dáke fora,kde manici píšu o Customoch a sú tam aj váhy 12 lbs, 13lbs a dokonca aj 15lbs. Tak si to prepočítaj na kg. Najdi mi o 15 lbs, to som este necital. Rekordy byvaju tak okolo 13 lbs, co je asi 5,7 kg. To uz musia byt fakt hluche sustainove polena. 68/69 este mali lahucky poctivy hondurasky mahagon, to boli najlepsie rocniky po 50s originaloch, mali vahu max. do 4,5 kg.
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2010, 22:01:09 od poprocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 13. Marec , 2010, 18:32:44 » |
|
http://fero.cepo.sk/rom/bm.mp3.... nasmodrchal som nieco s touto gitarou . . . teda gibson LP studio . . . pouzil som mesa boogie caliber 50+, z preampu som potiahol do Behringer DSP2024P, na ktorom som nastavil speaker simulator a z tade uz do line in na PC . . . nezvyknem takto nahravat, pouzivam zvacsa pod2, ale totok sa mi paci o dost viac aj ked to este chce kus spukalacie, citim tam potencial ciitim . . . v pc este delay a kompresor troska . .. tema neni moja, je alebo chce to byt to zo songu Gloomy Sunday z cias druhej svetovej . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traffic_juzz
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 07. Apríl , 2010, 23:15:13 » |
|
fakt krasna gitara..!! natural...moj ideal..gratulujem..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 08. Apríl , 2010, 09:55:44 » |
|
http://fero.cepo.sk/rom/bm.mp3.... nasmodrchal som nieco s touto gitarou . . . teda gibson LP studio . . . pouzil som mesa boogie caliber 50+, z preampu som potiahol do Behringer DSP2024P, na ktorom som nastavil speaker simulator a z tade uz do line in na PC . . . nezvyknem takto nahravat, pouzivam zvacsa pod2, ale totok sa mi paci o dost viac aj ked to este chce kus spukalacie, citim tam potencial ciitim . . . v pc este delay a kompresor troska . .. tema neni moja, je alebo chce to byt to zo songu Gloomy Sunday z cias druhej svetovej . . . toto som nejak prehliadol. v pohode, dobre to je. skus ist zo sendu do line in na zvukovke a skus aj nejake impulzy, alebo aj ten GR, tieto veci su podla mna este dalej, ako nejake speak. sim. z cohosi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 08. Apríl , 2010, 10:35:21 » |
|
skus ist zo sendu do line in na zvukovke a skus aj nejake impulzy, alebo aj ten GR, tieto veci su podla mna este dalej, ako nejake speak. sim. z cohosi...
...urcite, vychadza mi to s akym-takym zvukovym vysledkom ako jedna z lepsich variant domaceho obyvackoveho nahravania z hromady moznosti co dnes su . . . aj co do nakladov . . . .....akurat sa este stale koli takymto softverovym vychytavkam musim rebootnut z linuxov do winov, mozno by sa dalo aj v linuxoch poriesit, ale nemam na to chut . . . fakt krasna gitara..!! natural...moj ideal..gratulujem.. dakujem, aj mne sa paci . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mlha
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 08. Apríl , 2010, 10:52:06 » |
|
http://fero.cepo.sk/rom/bm.mp3.... nasmodrchal som nieco s touto gitarou . . . teda gibson LP studio . . . pouzil som mesa boogie caliber 50+, z preampu som potiahol do Behringer DSP2024P, na ktorom som nastavil speaker simulator a z tade uz do line in na PC . . . nezvyknem takto nahravat, pouzivam zvacsa pod2, ale totok sa mi paci o dost viac aj ked to este chce kus spukalacie, citim tam potencial ciitim . . . v pc este delay a kompresor troska . .. tema neni moja, je alebo chce to byt to zo songu Gloomy Sunday z cias druhej svetovej . . . Skús ekvalizérom vytiahnuť tomu výšky niekde okolo 8kHz. S eq sa dajú robiť divy, len musí byť buď parametrický aby si mohol nastaviť stred píku a šírku alebo grafický s čo najviac pásmami. Vo výškach sa to mení dosť prudko, treba sa tým pohrať...
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock it!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 08. Apríl , 2010, 11:47:21 » |
|
.....akurat sa este stale koli takymto softverovym vychytavkam musim rebootnut z linuxov do winov, mozno by sa dalo aj v linuxoch poriesit, ale nemam na to chut . . .
predator napisal svojho casu celkom zaujimavy clanok pre linuxakov http://gitaristi.sk/Linuxova-hudobna-pracovna-stanica
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|