Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 05:49:15
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal Evolution (experimental, epic, math metal :)  (Prečítané 6028 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 09. Február , 2010, 10:51:09 »

... Ja to robim lebo ma to tesi, robim to pre tych komu sa to paci. A som rad ze sa to paci. ...

to je v poriadku uplne a mne sa to paci.
Zaznamenané
matodrummer
nováčik
*
Príspevkov: 61

« Odpoveď #16 kedy: 09. Február , 2010, 10:56:06 »

mas tam aj basu v tych skladbach? lebo ja ju tam nepocujem

Basa tam je aj nie je :). Basovu gitaru zatial nemam, ale planujem. Teraz hram basy na gitare. Mam ju naladenu v tej iste oktave ako 4 strunovu basu. Je to nudzove a docasne riesenie.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #17 kedy: 09. Február , 2010, 11:16:00 »

Ale, a kto by toto na slovenksu pocuval? Hram s kapelou komercne, prevzate veci a nastevnost je mizerna. Pri tejto hudbe by bola asi minusova. Ja to robim lebo ma to tesi, robim to pre tych komu sa to paci. A som rad ze sa to paci. Dakujem

Na tvojom mieste by som sa ozaj neobaval navstevnosti, keby sa spravil nejaky poriadny marketing okolo kapely, tak by urcite ludia prisli.
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #18 kedy: 09. Február , 2010, 11:23:35 »

Mne sa to tiez paci a myslim, ze by si to mal dat dokopy s nejakou kapelou, ak mas cas a chut Zdravíčko

na koncerty sa nechodi najma kapelam u ktorych mozes ocakavat maximalne metallica covery, aj to odflaknute.
Nechcem krivdit slovenskemu fanusikovi, ale praveze mam pocit, ze najviac ludi bohuzial pride prave na tie metallica covery
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #19 kedy: 09. Február , 2010, 11:50:25 »

Nechcem krivdit slovenskemu fanusikovi, ale praveze mam pocit, ze najviac ludi bohuzial pride prave na tie metallica covery

neviem, je to mozne. celkom chodim na koncerty. ale ich kvalitu nehodnotim podla toho kolko ludi prislo, hoci je to kvoli atmosfere dolezite ale najma podla toho co sa hra. a dolezita je jedna vec. pocet ludi na koncerte zavisi najma od toho kolko ludi a vobec dozvie ze hras. pise sa o tom? su plagaty? hovori sa o tom? hovori sa o tom ze to je fasa muzika? ludia pridu. najprv menej, potom viac. to je normalne.

da sa robit aj vlastna muzika a toto tu je jasny priklad. pokial sa toto bude niekde hrat, rad pridem na koncert, spravim fotky aj videa a mam chut sa tomu venovat, pretoze on mal chut sa venovat tomu aby ma to zaujimalo:)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #20 kedy: 09. Február , 2010, 11:56:36 »

Richard Scheufler live U Ocka

ten tam boli kedy??? to zas bola prezentacia...
Zaznamenané

o-yep sro
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #21 kedy: 09. Február , 2010, 11:57:58 »

pista: no to bola slaba prezentacia. ja som sa to dozvedel v ten den uplne omylom. ale dalsie akcie uz budu na kotlisku prezentovane urcite. chysta sa vselico.
« Posledná zmena: 09. Február , 2010, 11:58:57 od Locksmith » Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #22 kedy: 09. Február , 2010, 12:53:53 »

Urobte turné s Ptaahom  Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #23 kedy: 09. Február , 2010, 12:58:18 »

ano, jedna kapela bude mat jedneho clena, druha dvoch a zvysok kapely bude v pocitaci a aby nebol na podiu len jeden clovek a notebook tak zavolame aj tanecnice z horehronia.
motodrummer: posledne si spominam ze si pisal ze ta kompletne vykradli a nemas chut riesit dalej hudbu, ale skoro si si to rozmyslel, to je cool  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #24 kedy: 09. Február , 2010, 18:04:50 »

u nas je to zabite.. toto treba tlacit minimalne do ciech, polska a okolia..
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #25 kedy: 09. Február , 2010, 18:23:33 »

aj madari boli pomerne rockovy narod. neviem ci este su... ale uz vidim ako to bude niekam tlacit ked nema ani kapelu. zaloz si kapelu chlape. Zdravíčko
« Posledná zmena: 09. Február , 2010, 18:32:27 od Locksmith » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #26 kedy: 09. Február , 2010, 18:36:43 »

aj madari boli pomerne rockovy narod. neviem ci este su... ale uz vidim ako to bude niekam tlacit ked nema ani kapelu. zaloz si kapelu chlape. Zdravíčko

ono sa to da tlacit aj vramci ziskania labelu, mnozstvo vydavatelstiev ma zaujem vydat zaujimavu muziku, nie zhanat koncerty pre 6 chlapcov..  skor tak som to myslel ze mozno by nebolo odveci spravit nejaky takyuceleny koncepcny album a oslovit niekoho..
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #27 kedy: 09. Február , 2010, 18:37:26 »

no to ano
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #28 kedy: 09. Február , 2010, 18:44:37 »

ono sa to da tlacit aj vramci ziskania labelu, mnozstvo vydavatelstiev ma zaujem vydat zaujimavu muziku, nie zhanat koncerty pre 6 chlapcov..  skor tak som to myslel ze mozno by nebolo odveci spravit nejaky takyuceleny koncepcny album a oslovit niekoho..

neviem ci je primarna starost vydavatelstva zhanat kapele koncerty... to si musi kapela hlavne sama. ak ma k tomu aj nejaky album, tak tie koncerty su vlastne dobre na to, aby sa dostala do povedomia, bez nich sa jej to asi nepodari... spravit koncepcny album ano, v pohode. a ? co s tym ? oslovit niekoho za akym ucelom ? aby to predaval trebars ? komu ? co vlastne znamena to "vydat" ? zaplatit studio ?
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #29 kedy: 12. Február , 2010, 13:01:19 »

Je to pekné, cítiť tam kus poctivej práce, i keď neviem či je to v pravom zmysle slova experiment/progress (i keď asi áno keď dnešné progresívne metalové kapely si hovoria progresívne a hrajú to isté čo tu bolo pred desiatimi rokmi len pretransponované).Miestami to pripomína Townsenda, ale len útržkovito. A myslím, že návštevnosť by to malo, až taká menšinová hudba to nie je :-)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.