Misko
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 14. Február , 2010, 12:42:31 » |
|
nema zmysel to silit, ma to byt pre zabavu, nie ? ci je lepsie sa stresovat a po 15 rokoch nestastne dojst na to, ze aj ked sa poseres, iste veci nadas ?
No nema zmysel to velmi silit ale podla mna ani nahodou nema zmysel sa hned uspokojit s tym, co viem. To keby som tak nad tym rozmyslal od zaciatku, tak doteraz by som drtil iba taborakove akordovky.A mozno ani to nie. Podla mna je uplne najlepsie, ked je clovek vzdy prave trochu nespokojny, nech nestoji na mieste a zaroven, nech si nesklbe vkuse vlasy (lebo dopadne jak satriani alebo jtakac :D), ze co vsetko nevie, lebo pride casom o rozum.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 14. Február , 2010, 12:44:48 » |
|
mno ide len o to ze ked toto vsetko ovladas tak neni nutne aby si hned vybalil vsetky esa
Toto neviem ako si myslel. Kazopadne spravte novu temu, lebo sme prekvapivo uz uplne niekde inde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 14. Február , 2010, 12:49:20 » |
|
tak ci tak joe je ovela blizsie k halenovi nez k nejakmu slashovi, ale kedze ho dobre pozname, vieme ze on je cirkusant a zabava ludi takze to je o inom... ale toto nie je tema o nom.. kazdopadne je to velmi abstraktna tema a kazdy sa vyjadri prakticky vzdy len podla toho ako sa on sam dokaze uspokojit so samym sebou..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 14. Február , 2010, 12:51:58 » |
|
Toto neviem ako si myslel. Kazopadne spravte novu temu, lebo sme prekvapivo uz uplne niekde inde. vravim ze z obrovskeho jazera tahov a postupov si vies vybrat podla vhodnej prilezitosti co potrebujes a je to vdaka tomu ze ovladas hlavne! - teoriu a mas v malicku aj techniku skrz ktoru dokazes teoriu pouzit.. v tom videu toho ten typek ukazal mozno az moc to som tym myslel a ze v reali vacsinou clovek nezadeli na 4 minuty tolko veci..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 14. Február , 2010, 12:56:57 » |
|
Toto je dufam myslene ironicky. všetko ostatne je ironicky toto nie potom ja idem jazdit od rana do večera na aute okolo baraku a bude zo mna Šumacher- minimalne,každy ma hranice a tie ta nepustia čo ti nejde to nerob
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 14. Február , 2010, 12:59:32 » |
|
No nema zmysel to velmi silit ale podla mna ani nahodou nema zmysel sa hned uspokojit s tym, co viem. To keby som tak nad tym rozmyslal od zaciatku, tak doteraz by som drtil iba taborakove akordovky.A mozno ani to nie. Podla mna je uplne najlepsie, ked je clovek vzdy prave trochu nespokojny, nech nestoji na mieste a zaroven, nech si nesklbe vkuse vlasy (lebo dopadne jak satriani alebo jtakac :D), ze co vsetko nevie, lebo pride casom o rozum. a to je to to individualne... niekto sa spokoji s tym, co ma od prirody a vie sa tym vyjadrit tak, ako potrebuje. a je to tak uplne spravne... niekto ma zase potrebu sa vyjadrit zlozitejsie, tak potrebuje aj nejake tie vyrazove prostriedky najprv nazbierat... co je tiez v poriadku... a pozor, teraz pride hlboka myslienka - niekto sa vyjadrit nevie, lebo mu to neni dane, a tak len spekuluje nad vyjadrovacimi prostriedkami, hlada nove a dalsie a obetuva preto vela casu, no a ono nic... hmmmmm ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 14. Február , 2010, 13:01:38 » |
|
vravim ze z obrovskeho jazera tahov a postupov si vies vybrat podla vhodnej prilezitosti co potrebujes a je to vdaka tomu ze ovladas hlavne! - teoriu a mas v malicku aj techniku skrz ktoru dokazes teoriu pouzit.....
prave o tom som pisal - ze mnozstvo poznanych slov a slovnych spojeni a znalost roznych literarnych zanrov este nezaruci to, ze niekto dokaze nejaky literarny utvar aj napisat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 14. Február , 2010, 13:27:22 » |
|
a to je to to individualne... niekto sa spokoji s tym, co ma od prirody a vie sa tym vyjadrit tak, ako potrebuje. a je to tak uplne spravne... niekto ma zase potrebu sa vyjadrit zlozitejsie, tak potrebuje aj nejake tie vyrazove prostriedky najprv nazbierat... co je tiez v poriadku... a pozor, teraz pride hlboka myslienka - niekto sa vyjadrit nevie, lebo mu to neni dane, a tak len spekuluje nad vyjadrovacimi prostriedkami, hlada nove a dalsie a obetuva preto vela casu, no a ono nic... hmmmmm ....
svatá pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 14. Február , 2010, 18:42:09 » |
|
prave o tom som pisal - ze mnozstvo poznanych slov a slovnych spojeni a znalost roznych literarnych zanrov este nezaruci to, ze niekto dokaze nejaky literarny utvar aj napisat Ano ale tym, ze spoznavas dalsie "slova" a "utvary" ani nahodou nic nestratis (okrem casu), ale prave naopak mas vacsiu pravdepodobnost napisat nieco dobre. I ked teraz som sa nad tym zamyslel a mozno to moze mat aj negativny vplyv na to, co "napises", ak sa nevies zo vsetkych tych spoznanych slovicok a utvarov vysomarit. Vlastne tu stale chodime len okolo horucej kase, ktora sa vola zlata stredna cesta. A plati to vo vsetkom, je to univerzalna zivotna pravda.
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2010, 18:51:53 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 14. Február , 2010, 18:47:25 » |
|
Vlastne tu stale chodime len okolo horucej kase, ktora sa vola Zlata stredna cesta. A plati to vo vsetkom, je to univerzalna zivotna pravda. lepsia je uz len zlata zila, ale nie v zadku
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 14. Február , 2010, 18:53:56 » |
|
A kde, v oku? v zemi..nie prilis hlboko a hlavne na tvojom pozemku
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 14. Február , 2010, 18:57:07 » |
|
sranda.. mne tiez hned napadla zlata zila.. len som nevedel premostit situaciu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 14. Február , 2010, 19:07:11 » |
|
sranda.. mne tiez hned napadla zlata zila.. len som nevedel premostit situaciu
Musis sa premostit na pozemok so zlatou zilou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 16. Február , 2010, 17:00:24 » |
|
v zemi..nie prilis hlboko a hlavne na tvojom pozemku nevadi ze hlboko, hlavne aby to bolo na pozemku
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|