Ruku na srdce, aký dojem na teba urobí gitarista ktorý si vyloží drahý aparát , vezme do ruky slušnú gitaru, pred sebou rozloží pedalboard, no počas celého koncertu odohrá možno 3 skladby ktoré sú pomerne jednoduché, bez toho aby sa nepomýlil ? Žmurk
Stale lepsie ako keby hral na nejaku cirkularku a znelo to este horsie. Ale viem na co narazas - s narastajucou kvalitou vybavenia na podiu narastaju aj ocakavania divakov.Ale je to v poriadku,nie?
Mal som sa asi narodiť v inom meste Bavím sa skvele
Kde, v Seattli? Tam mas aj Nirvanu aj Nevermore.
Ale akonáhle niekto donesie na skúšku kameru , resp sa nahrávame,alebo mám hrať na koncerte tak je koniec , strašne sa mýlim a nedokážem zahrať čisto takmer nič...
Tak podla mna problem neni hlavne v tom, ze nehras dost dobre, ale skor v tom, ze sa sa psychicky dojebavas a podkopavas si sebavedomie, lebo stale pre seba nie si ani zdaleka dost dobry.
A podla toho, co pises by som tiez mozno tipol, ze mas trochu problemy s koncentraciu pri hrani. Aj tam by som skusil hladat jednu z pricin.
- mas 21? ok to mas 3 roky naskok predo mnou a Miskom a hrbou dalsich ludi D:D:D:
Nema, lebo si myslim, ze je na inej trati.
on je dokonca este starsi a ma menej casu na to nez my a ako aj spomenul zmieril sa s tym ze nikdy nebude uplne top ale hra co ho bavi..
Hlavne si treba nastavit svoje vlastne ciele, ktore ta naplnaju a nestylizovat sa bezhlavo do cudzich cielov (byt top,mat diamantovu gitaru,vypredat halu,hrat za hlavou a s jojom na vajcach...) lebo ked ich dosiahnes, tak si mozno uvedomis, ze vlastne toto si nechcel.
Treba robit kopu "soulsearchingu" priebezne pocas zivota. Inak odporucam uvodnu kapitolu z Petrucciho Rock Discipline - kopu myslienok a pristupov som si odtial zobral a pouzivam ich.
Parwati z Filipin
WHO?
MIsko- suhlasim so vsetkym co si spomenul v tom dlhom clanku
To je pekne, ale mna zaujima, ze kedy si opries svoju zaprasenu Caparisonu do mojho stojanu. Ja by som na nu aj semtam sahol.