musicman
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 14. Február , 2010, 13:12:27 » |
|
vsetci vidia ako sa rhytmus pakuje tak sa opicia po nom. nadavky a lacne podmazy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 14. Február , 2010, 13:14:47 » |
|
vsetci vidia ako sa rhytmus pakuje tak sa opicia po nom. nadavky a lacne podmazy
Toto je cista recesia . Tomas Hafner to nikdy nebral vazne, len ako srandu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 14. Február , 2010, 13:20:33 » |
|
Hafner je uplne skvely, tazka recesia
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2010, 13:21:12 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 14. Február , 2010, 13:25:34 » |
|
Hafner je uplne skvely, tazka recesia
ale to by mali vsetci o sebe hovorit aj miro jaros, robko opatovksy, metalinda. vsetko je to tazka recesia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 14. Február , 2010, 14:46:20 » |
|
ale to by mali vsetci o sebe hovorit aj miro jaros, robko opatovksy, metalinda. vsetko je to tazka recesia Mali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 14. Február , 2010, 14:47:43 » |
|
ale to by mali vsetci o sebe hovorit aj miro jaros, robko opatovksy, metalinda. vsetko je to tazka recesia myslim si, ze ich aj kazdy tak berie
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 14. Február , 2010, 14:49:51 » |
|
robo opatovsky je na nase pomery vynikajuci spevak, aj ked to neni moj styl, ale spievat urcite vie
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 14. Február , 2010, 14:50:06 » |
|
myslim si, ze ich aj kazdy tak berie
Len oni sa tak neberu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 14. Február , 2010, 14:52:02 » |
|
robo opatovsky je na nase pomery vynikajuci spevak, aj ked to neni moj styl, ale spievat urcite vie
Nevravim, ze nie, no nech zostane na firemkach, tam sa to hodi A navyse je to pekny fas a podjebavac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 14. Február , 2010, 14:55:01 » |
|
Brat pocuva CZ/SK rap uz dlhsiu dobu a ma celkom slusny prehlad. No a praveze on mi zvykne hovorit, ze ten "undergroundovy" rap, ktory neni urceny pre masy, zvykne byt niekedy omnoho "inteligentnejsi" (ak sa vobec toto slovo da v spojitosti s rapom pouzit :D) ako prave napr. mainstreamovy kontrafakt,... Co je to underground rap? Daj priklad. To su taki ti, co nadavaju na Kontrafakt aka je to komercia, lebo zavidia, kde sa dostali s rapom oni?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 14. Február , 2010, 15:01:34 » |
|
A navyse je to pekny fas a podjebavac.
toto si ziada vysvetlenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 14. Február , 2010, 15:01:36 » |
|
Vyborne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 14. Február , 2010, 15:02:53 » |
|
Co je to underground rap? Daj priklad. To su taki ti, co nadavaju na Kontrafakt aka je to komercia, lebo zavidia, kde sa dostali s rapom oni? ja som pocul asi tri tracky od modrej ziary a to sa mi zdalo textovo o dost lepsie ako ti ciganski rapery, tam neboli nadavky a malo to podla mna vyssiu vypovednu hodnotu...ty si tiez z tych, co posudzuje hudbu podla poctu predanych cd? som si myslel, ze nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 14. Február , 2010, 15:05:48 » |
|
Modra ziara? Kontrafakt? Vypovedna hodnota? Preco sa o tom vobec bavime?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 14. Február , 2010, 15:07:26 » |
|
ja som pocul asi tri tracky od modrej ziary a to sa mi zdalo textovo o dost lepsie ako ti ciganski rapery, tam neboli nadavky a malo to podla mna vyssiu vypovednu hodnotu... Nevidim problem v nadavkach. V zahranici komplet vsetci fuckuju, co to da, az mi to pride trapne. Tiez v beznej hovorovej reci ludia pouzivaju nadmieru vulgarizmov, ahoj zakky , tak preco to nedat do textov. Inak co je horsie ako babenka s popolnikom v ustach, ahoj Rastis ... ked pouziva vyraziva ako koko*t a pica. Na toto som ja uz stary... to za mojich mladych cias viete co... ty si tiez z tych, co posudzuje hudbu podla poctu predanych cd? som si myslel, ze nie Ako si k tomu dosiel?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|