d.avid
nováčik
Príspevkov: 24
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 14. Február , 2010, 16:36:50 » |
|
a este som navacik a neviem co je to tremolo... :D tremolo je Floyd Rose alebo Edge III? take volaco?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 14. Február , 2010, 16:37:02 » |
|
vies preco ju nechcem? dovody:22 prazcov,neni vibrato,neni to gitara na sola a je hneda..ale tie zakk wylde snimace by sa zisli :D
A co vsetko chces na 24 prazcoch hrat? Tremolo na lacnej gitare je to najhorsie co moze byt, ...neni to gitara na sola ...ty si v pici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
d.avid
nováčik
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 14. Február , 2010, 16:43:11 » |
|
ale ta MH-50 TREM ma licencovany Floyd Rose teraz citam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 14. Február , 2010, 16:44:27 » |
|
ale ta MH-50 TREM ma licencovany Floyd Rose teraz citam
Daj si povedat, je to zleee a ani to nenaladis, ked das move struny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
d.avid
nováčik
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 14. Február , 2010, 16:46:35 » |
|
vies co ? verim ti :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 14. Február , 2010, 16:46:53 » |
|
Daj si povedat, je to zleee a ani to nenaladis, ked das move struny nehaj ho v tom.
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 14. Február , 2010, 16:53:47 » |
|
vies preco ju nechcem? dovody:22 prazcov,neni vibrato,neni to gitara na sola a je hneda..ale tie zakk wylde snimace by sa zisli :D
eee Na lacnych gitarach sa budes tymi tremolami len trapit (to je to co ty volas "vibrato"). Nie je to gitara vhodna na SOLA??? To akoze preco? A je hneda , jasne, cierne gitary hraju proste najlepsie. No nic, komu niet rady, tomu niet pomoci. Kup si teda tu najlacnejsiu Ibanez GRG (co je ako gitara zial uplny potrat), alebo ESP ktora nebude o moc lepsia. Tieto Ibanez SZ aspon ladia a maju dobry sustain (lepsie rezonuju) a maju telo z mahagonu a nie z lipy (len prosim nespytaj ze co je to mahagon a lipa, su to druhy dreva).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
d.avid
nováčik
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 14. Február , 2010, 16:58:07 » |
|
tak mi poradte volajaku!!! len nie tu Ibanezu SZ !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 14. Február , 2010, 17:04:00 » |
|
tak mi poradte volajaku!!! len nie tu Ibanezu SZ ! Takze napis na rovinu poziadavky - cierna farba a superstrat tvar? Inak Ti je jedno? Ak pridas 100 EUR tak uz mas plno gitar z normalnejsich materialov a bud znackove snimace alebo designed. Schecter, Epiphone, Cort...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
d.avid
nováčik
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 14. Február , 2010, 17:12:10 » |
|
Takze:FARBA-cierna TVAR-superstrat HMATNIK-ruzove drevo KRK-javor,lipa TELO-mahagony,agát a i. STACI? ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 14. Február , 2010, 17:19:17 » |
|
Bude Ti stačiť BEHRINGER čierny Strat, v TESCU Ti k tomu dajú aj malé bakelitové kombo a trsátka..
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2010, 17:20:13 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 14. Február , 2010, 17:22:29 » |
|
tak mi poradte volajaku!!! len nie tu Ibanezu SZ ! kup si tzv. guitar pack - ze tam bude uz aj gitara a nejake male kombo - to je za cenu cojaviem do 200€ pre Teba idealne. viac asi fakt nemusis riesit. teraz si kupis len tu prvu zakladnu gitaru, kym Ti dosrastu riadne vlasy. ten hlavny metlacky nastroj si kupis neskorej, kym sa riadne rozkukas, ze na aky presne metal leti najviac bab... hen, tu mas nekompromisne riesenie : http://kytary.cz/esp-ltd-kytarova-sada-m-10/HN094400/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 14. Február , 2010, 17:38:09 » |
|
kup si tzv. guitar pack - ze tam bude uz aj gitara a nejake male kombo - to je za cenu cojaviem do 200€ pre Teba idealne. viac asi fakt nemusis riesit. teraz si kupis len tu prvu zakladnu gitaru, kym Ti dosrastu riadne vlasy. ten hlavny metlacky nastroj si kupis neskorej, kym sa riadne rozkukas, ze na aky presne metal leti najviac bab... hen, tu mas nekompromisne riesenie : http://kytary.cz/esp-ltd-kytarova-sada-m-10/HN094400/ podla mna tiez uplne idealne a ma to aj velmi vkusnu krabicu
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 14. Február , 2010, 18:09:36 » |
|
ideme rad zaradom:
- rosewood nie je ruza - ani jedna z tych prvych dvoch gitar nie je mahagon, neviem ci agat rastie do takych rozmerov aby z neho mohla byt gitara.. - pojem gitara na sola neexistuje - RobG ti ponuka ppci gitaru z mahagonu, no ty miesto toho budes teply a radsej si kupis ciernu gitaru lebo ina nez cierna neni thrashmetal a kamarati by sa ti smiali ze nemas ciernu? - na floyd rose sa vyser, podla mna kym sa na tom naucis poriadne hrat tak to je akurat na skodu - prides po rady ale si tvrdohlavy, ved jasne, ja som bol tiez hlup ani nevravim ze som teraz mudrejsi, ale ak chcse splachnut do hajzla len tak 280e tak nech sa paci
admins: - slubte mi ze tuto temu nezmazete, prinasa mi radost, dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 14. Február , 2010, 18:12:25 » |
|
nas agat je nieco uplne celkom ine, ako to, co znacia u lacnych gitar ze aghatis...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|