Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 21:33:08
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: East West Orchestra zadarmo!  (Prečítané 3205 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Doldy
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 01. Marec , 2010, 10:50:20 »

tak si chod kupit keyboard, stoji to par susnov:

http://studio.sk/bindex.php?area=produkty&man=12&cat=71&id=2121

inak... hiphopermi sa nazyva vlastne kto vsetko ? aj typci, co produkuju tie instra pre raperov ? lebo ked si predstavim hiphopera ako fanusika hiphopu, tak akosi mi nejde k nemu predstava EW samplov + sekvenceru :)

to ma nejako malo klaves...oktavy sa prepinaju tlacitkom? sa klavesom velmi nerozumiem
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 01. Marec , 2010, 10:51:26 »

to ma nejako malo klaves...oktavy sa prepinaju tlacitkom? sa klavesom velmi nerozumiem

tak je milion inych keyboardov, co maju klavesov dost... vedel by si na tie klavesy aspon hrat ?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 01. Marec , 2010, 10:52:36 »

to je iba na jednu ruku totiz.. ak chces hrat oboma rukami musis si kupit aj model 'left hand' aj model 'right hand'
Zaznamenané

Doldy
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 01. Marec , 2010, 10:54:42 »

tak je milion inych keyboardov, co maju klavesov dost... vedel by si na tie klavesy aspon hrat ?

no Matelka by som mozno zahral  Som za vodou kámo  
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #19 kedy: 01. Marec , 2010, 10:56:23 »

pokial chce niekto cisto iba midi klavesnicu, staci si zohnat stary predpotopny midi syntak, napr. ja mam Kawai K5, co stal niekedy v roku 88 nejakych 70tis, kupil som ho asi za 5litrov, tie zvuky co su tam su strasne na dnesnu dobu, ale to ma netankuje, pouzivam to cisto iba ako midi klavesnicu a tieto kedysi top klavesy maju velmi solidnu klavesnicu, lepsiu ako tie dnesne nove low end klavesy
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #20 kedy: 01. Marec , 2010, 12:33:58 »

ja som si tiez zohnal midi klaves a nelutujem daleko lepsie moznosti... a aj orchestor mam uz stiahnuty, diky za upozornenie Na zdravie!
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #21 kedy: 14. Marec , 2010, 16:23:50 »

Tak ako to fachci kto ste to uz stiahli? Ide vam to ako VST v Cubase Huh!
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 21. Apríl , 2010, 14:29:30 »

Tak si odpoviem sam. Neviem ci to bol zamer programatorov, ale nahrate midi sa nie vzdy prehraju bez problemov, skor naopak, vzdy na inom mieste mi nejaky ten ton proste neprehra. Uplne najlepsie je ked sa to clovek dozvie az po zmixdownovani projektu  ?§!.  Za malo penazi malo muziky  Bleee   
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #23 kedy: 21. Apríl , 2010, 14:46:28 »

Tak si odpoviem sam. Neviem ci to bol zamer programatorov, ale nahrate midi sa nie vzdy prehraju bez problemov, skor naopak, vzdy na inom mieste mi nejaky ten ton proste neprehra. Uplne najlepsie je ked sa to clovek dozvie az po zmixdownovani projektu  ?§!.  Za malo penazi malo muziky  Bleee   

Toto urcite nebol ziaden zamer programatorov, chyba je na tvojej strane, proste ti nestiha masina.
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 21. Apríl , 2010, 15:25:39 »

Toto urcite nebol ziaden zamer programatorov, chyba je na tvojej strane, proste ti nestiha masina.

Urcite nie, vsetky pozadovane parametre splnam.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #25 kedy: 21. Apríl , 2010, 18:24:06 »

Skus limit renderu na 1x realtime.
Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #26 kedy: 21. Apríl , 2010, 18:36:13 »

Tak ako to fachci kto ste to uz stiahli? Ide vam to ako VST v Cubase Huh!

co som skusal tak ziadny problem som nepostrehol..
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.