Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 08:33:15
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ESP LTD KH-202  (Prečítané 6097 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
d.avid
nováčik
*
Príspevkov: 24

« kedy: 01. Marec , 2010, 09:41:08 »

caute,kamos z ceska ma zaujem o tuto gitaru ma niekto skusenosti s touto gitarou?Huh!
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 01. Marec , 2010, 10:14:30 »

za tie peniaze co to stoji( sice neviem kolko  Bavím sa skvele ) urcite zozenie aj lepsiu gitaru ako hynten low-cost signature
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 01. Marec , 2010, 10:18:53 »

ja viem ja viem je to kirkova gitara a treba to mat....  Bavím sa skvele nech si ju kupi... mozeme mat pici nie? to uz su take veci co sa tu riesia ze obcas neverim... proste je to lacna kktna bude to hrat rovnako dobre/zle ako cokolvek v danej kategorii - schecter, ibanez, LTD.. je to fuk..  nech si to skusi a ked sa mu to bude pacit lebo je to cierne tak nech si to vezme.. ak sa  mu na tom bude hrat dobre tak preco nie..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 01. Marec , 2010, 10:35:09 »

ci co chces vediet? musis specifikovat lebo odpoved moze vyzerat nasledovne - zle zostelovana hra uplne napicu (ako kazda) tremolo mi tam lieta a neladi to (opat problem zostelovania) zvuk je uplne otrasny blatovy (kustom aparat + behri box)  s kapelou hrame podladeni do drop C na 9 strunach a nepaci sa mi ako to hra, snimace snimaju ale mohli by snimat viac napriklad medove vysky, citronove basy a hovadzie stredy, naozaj sa mi nepaci ako mi to zneje, vobec to nehra ako kirk, drnci mi to, celkovo som s tou firmou nespokojny lebo mi ani nevedia vymenit struny a zostelovat po kazdom hrani, chcem to reklamovat
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #4 kedy: 01. Marec , 2010, 10:57:20 »

100 bodov
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 01. Marec , 2010, 11:12:20 »

ci co chces vediet? musis specifikovat lebo odpoved moze vyzerat nasledovne - zle zostelovana hra uplne napicu (ako kazda) tremolo mi tam lieta a neladi to (opat problem zostelovania) zvuk je uplne otrasny blatovy (kustom aparat + behri box)  s kapelou hrame podladeni do drop C na 9 strunach a nepaci sa mi ako to hra, snimace snimaju ale mohli by snimat viac napriklad medove vysky, citronove basy a hovadzie stredy, naozaj sa mi nepaci ako mi to zneje, vobec to nehra ako kirk, drnci mi to, celkovo som s tou firmou nespokojny lebo mi ani nevedia vymenit struny a zostelovat po kazdom hrani, chcem to reklamovat
Presne tak. Treba kupit Caparison-vymenit  snimače,tremolo,nulty pražec,mechaniky,elektroniku,krk,telo ....... Bavím sa skvele
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #6 kedy: 01. Marec , 2010, 11:14:23 »

a nechat potaky.. tie boli fakt super :-)
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 01. Marec , 2010, 11:14:35 »

Presne tak. Treba kupit Caparison-vymenit  snimače,tremolo,nulty pražec,mechaniky,elektroniku,krk,telo ....... Bavím sa skvele

snad nechces caparison porovnavat s low-end ltd
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #8 kedy: 01. Marec , 2010, 11:17:09 »

lenze ta gitara nehrala zle, to len ja vymyslam Žmurk
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 01. Marec , 2010, 11:17:44 »

snad nechces caparison porovnavat s low-end ltd
Neporovnávam. Len odporučam.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 01. Marec , 2010, 11:20:17 »

lenze ta gitara nehrala zle, to len ja vymyslam Žmurk
Keby na tej LTD vymenil všetko čo som napísal,tak tiež nebude hrat zle. Žmurk
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11 kedy: 01. Marec , 2010, 11:26:26 »

Keby na tej LTD vymenil všetko čo som napísal,tak tiež nebude hrat zle. Žmurk

to nevies ani nahodou.. mal som ibanez rg470.. nebola to zla gitara ale lepsie snimace, lepsie tremolo z toho nespravili ani nahodou ovela lepsi nastroj.. Žmurk mozno trochu pohodlnejsi ale ani nahdou nehrala omoc lepsie
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #12 kedy: 01. Marec , 2010, 11:33:20 »

caute,kamos z ceska ma zaujem o tuto gitaru ma niekto skusenosti s touto gitarou?Huh!
nech si ju kupi je super (pekna tiež) nemal som ju,ale všetky gitary su super a moje najsuper  Zdravíčko
stoji asi 500€ to je super a metallica je super,nič netreba menit maximalne ruky ale to je iny pribeh Na zdravie!
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 01. Marec , 2010, 11:47:07 »

za 500euro si to kupi len uplny blazon Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #14 kedy: 01. Marec , 2010, 13:00:49 »

za 500euro si to kupi len uplny blazon Bavím sa skvele
ale bude super..super blazon  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.