d.avid
nováčik
Príspevkov: 24
|
|
« kedy: 01. Marec , 2010, 09:41:08 » |
|
caute,kamos z ceska ma zaujem o tuto gitaru ma niekto skusenosti s touto gitarou?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 01. Marec , 2010, 10:14:30 » |
|
za tie peniaze co to stoji( sice neviem kolko ) urcite zozenie aj lepsiu gitaru ako hynten low-cost signature
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 01. Marec , 2010, 10:18:53 » |
|
ja viem ja viem je to kirkova gitara a treba to mat.... nech si ju kupi... mozeme mat pici nie? to uz su take veci co sa tu riesia ze obcas neverim... proste je to lacna kktna bude to hrat rovnako dobre/zle ako cokolvek v danej kategorii - schecter, ibanez, LTD.. je to fuk.. nech si to skusi a ked sa mu to bude pacit lebo je to cierne tak nech si to vezme.. ak sa mu na tom bude hrat dobre tak preco nie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 01. Marec , 2010, 10:35:09 » |
|
ci co chces vediet? musis specifikovat lebo odpoved moze vyzerat nasledovne - zle zostelovana hra uplne napicu (ako kazda) tremolo mi tam lieta a neladi to (opat problem zostelovania) zvuk je uplne otrasny blatovy (kustom aparat + behri box) s kapelou hrame podladeni do drop C na 9 strunach a nepaci sa mi ako to hra, snimace snimaju ale mohli by snimat viac napriklad medove vysky, citronove basy a hovadzie stredy, naozaj sa mi nepaci ako mi to zneje, vobec to nehra ako kirk, drnci mi to, celkovo som s tou firmou nespokojny lebo mi ani nevedia vymenit struny a zostelovat po kazdom hrani, chcem to reklamovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. Marec , 2010, 10:57:20 » |
|
100 bodov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. Marec , 2010, 11:12:20 » |
|
ci co chces vediet? musis specifikovat lebo odpoved moze vyzerat nasledovne - zle zostelovana hra uplne napicu (ako kazda) tremolo mi tam lieta a neladi to (opat problem zostelovania) zvuk je uplne otrasny blatovy (kustom aparat + behri box) s kapelou hrame podladeni do drop C na 9 strunach a nepaci sa mi ako to hra, snimace snimaju ale mohli by snimat viac napriklad medove vysky, citronove basy a hovadzie stredy, naozaj sa mi nepaci ako mi to zneje, vobec to nehra ako kirk, drnci mi to, celkovo som s tou firmou nespokojny lebo mi ani nevedia vymenit struny a zostelovat po kazdom hrani, chcem to reklamovat
Presne tak. Treba kupit Caparison-vymenit snimače,tremolo,nulty pražec,mechaniky,elektroniku,krk,telo .......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. Marec , 2010, 11:14:23 » |
|
a nechat potaky.. tie boli fakt super :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Marec , 2010, 11:14:35 » |
|
Presne tak. Treba kupit Caparison-vymenit snimače,tremolo,nulty pražec,mechaniky,elektroniku,krk,telo ....... snad nechces caparison porovnavat s low-end ltd
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 01. Marec , 2010, 11:17:09 » |
|
lenze ta gitara nehrala zle, to len ja vymyslam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 01. Marec , 2010, 11:17:44 » |
|
snad nechces caparison porovnavat s low-end ltd
Neporovnávam. Len odporučam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 01. Marec , 2010, 11:20:17 » |
|
lenze ta gitara nehrala zle, to len ja vymyslam Keby na tej LTD vymenil všetko čo som napísal,tak tiež nebude hrat zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 01. Marec , 2010, 11:26:26 » |
|
Keby na tej LTD vymenil všetko čo som napísal,tak tiež nebude hrat zle. to nevies ani nahodou.. mal som ibanez rg470.. nebola to zla gitara ale lepsie snimace, lepsie tremolo z toho nespravili ani nahodou ovela lepsi nastroj.. mozno trochu pohodlnejsi ale ani nahdou nehrala omoc lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 01. Marec , 2010, 11:33:20 » |
|
caute,kamos z ceska ma zaujem o tuto gitaru ma niekto skusenosti s touto gitarou? nech si ju kupi je super (pekna tiež) nemal som ju,ale všetky gitary su super a moje najsuper stoji asi 500€ to je super a metallica je super,nič netreba menit maximalne ruky ale to je iny pribeh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|