kaolko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 21. Júl , 2010, 12:44:44 » |
|
co vam vsetkym uz jebe s tymi emgckami, vsak su to normalne dobre hrajuce snimace, kua Knopflerovi nevadia, ale tu chalaniska stale nadavaju
:D:D:D nehapalni, nevadilni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 21. Júl , 2010, 12:45:41 » |
|
tym si vlastne povedal ze normalny fender ani neexsituje ak to ma schnut 100 rokov :D
vraj prve boli z 18-nieco... z miestnych zburanyh budov a podobne, ktore boli postavene z najlacnejsieho mozneho dreva vtedy. to su tie naj naj gitary. uplne prve dva broadcastre boli z borovice, a niektore CS v sucasnosti tiez robia z borovice za 25.000 dolarov a tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 21. Júl , 2010, 12:47:34 » |
|
myslis toto ?
podla mna uknurane a tenke.
nedavno som si tie Gregove videa pustal dokola asi dva tyzdne a vsetko mu znie podobne dokonca aj to, co by zakonite malo hrat odlisne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 21. Júl , 2010, 12:49:01 » |
|
vraj prve boli z 18-nieco... z miestnych zburanyh budov a podobne, ktore boli postavene z najlacnejsieho mozneho dreva vtedy. ...
pockaj, este raz a pomaly.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 21. Júl , 2010, 12:52:14 » |
|
pockaj, este raz a pomaly.
lokalne budovy v posobisku lea postavene tisicosemstonieco zburane zuzitkovane na hudobne nastroje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 21. Júl , 2010, 12:56:54 » |
|
bezne tak gitaristi hravali, alebo si tam aj lepiacu pasku davali, vidno to aj na nejakych Hendrixovych fotkach. 5 polohove prepinace prisli az niekedy v polke 70tych rokov...
Az 77.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 21. Júl , 2010, 12:58:22 » |
|
nasucho hrala 70tka drevovo a mala super sustain, preste vyhrata gitara, ale to drevo tam bolo
Len aka 70ka. Lebo rok 70 a 79 je u Stratov obrovsky rozdiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 21. Júl , 2010, 13:00:39 » |
|
nedavno som si tie Gregove videa pustal dokola asi dva tyzdne a vsetko mu znie podobne dokonca aj to, co by zakonite malo hrat odlisne To je fakt. Jeho ukazky preto moc nesledujem. Akurat mu to obas hra trosku tucnejsie alebo menej, kedze dost meni aparaty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 21. Júl , 2010, 13:03:15 » |
|
myslis toto ?
podla mna uknurane a tenke.
ale zato ma genialny stojan na mikrak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 21. Júl , 2010, 13:13:54 » |
|
lokalne budovy v posobisku lea postavene tisicosemstonieco zburane zuzitkovane na hudobne nastroje
a preco si myslis, ze to bolo nejake nekvalitne drevo najlacnejsie ? kedysi si na dreva potrpeli vsade, dnes vzacne mahagony sa pouzivali len tak na dekorativne ucely a pod... drevo sa susilo prirodzene... ... cize ak aj je pravda, ze Fender kedysi zuzitkovaval taketo dreva, este to vobec nemusi znamenat, respektive podla mna to ani neznamena, ze to drevo je nejaky sunt, ako pri mnohych dnesnych azijskych lacakoch...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 21. Júl , 2010, 13:14:57 » |
|
Len aka 70ka. Lebo rok 70 a 79 je u Stratov obrovsky rozdiel.
79 uz som to pisal vyssie viackrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 21. Júl , 2010, 13:15:50 » |
|
To je fakt. Jeho ukazky preto moc nesledujem. Akurat mu to obas hra trosku tucnejsie alebo menej, kedze dost meni aparaty.
jj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 21. Júl , 2010, 13:16:16 » |
|
79 uz som to pisal vyssie viackrat
Aha, sorac, slepy som. Aj ja som mal jednu 79 s palisandrovym hmatnikom a ta gitara znela vseliako len nie drevene. Osobne sa mi ale velmi pacila, skvely Strat na 70s hardrock, mala paradny sustain a dravy ton.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 21. Júl , 2010, 13:18:35 » |
|
Ja chcem takyto Strat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 21. Júl , 2010, 13:21:16 » |
|
Ja chcem takyto Strat.
|
|
|