proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 21. Júl , 2010, 13:25:13 » |
|
Tie dnesne cinkatka su srandovne oproti tomu ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 21. Júl , 2010, 13:30:14 » |
|
Ja chcem takyto Strat. ak origos, tak setri inak ja to uz dlho tvrdim, ze 57 roky boli najlepsie na straty preto aj reedicie mi najviac sedia v ruke a v oku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 21. Júl , 2010, 15:57:04 » |
|
a preco si myslis, ze to bolo nejake nekvalitne drevo najlacnejsie ? kedysi si na dreva potrpeli vsade, dnes vzacne mahagony sa pouzivali len tak na dekorativne ucely a pod... drevo sa susilo prirodzene... ... cize ak aj je pravda, ze Fender kedysi zuzitkovaval taketo dreva, este to vobec nemusi znamenat, respektive podla mna to ani neznamena, ze to drevo je nejaky sunt, ako pri mnohych dnesnych azijskych lacakoch...
nemusi znamenat a tiez moze. ja mam z tychto historickych povesti pocit ze to mali celkom na haku, drevo muselo splnat zakladne standardy, ziadne dokladne vyberane kusy sa nekonali. rovnako azijska jelsa, javor, ihlicnany na telecastroch nemusia byt kvalitne ale preco by zakonite nemali mat zhruba rovnaku triedu ako exicke/americke nechapem. mne sa nezda ze by boli makke hnile mokre alebo co...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 21. Júl , 2010, 16:19:46 » |
|
to sme zase pri tej istej debate. volakedy sa vyrobilo za rok 500 elektrickych gitar. tak aj ked zrovna drevo specialne neselektovali, tak asi nemali problem mat ho k dispozicii hocikolko kvalitneho a tradicne suseneho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 21. Júl , 2010, 17:41:37 » |
|
Ja chcem takyto Strat. Fuj,jaký hnusný kovovy zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 21. Júl , 2010, 18:11:22 » |
|
Fuj,jaký hnusný kovovy zvuk. A aky ma mat Strat? Medovy ako lubovka?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 21. Júl , 2010, 18:12:07 » |
|
A aky ma mat Strat? Medovy ako lubovka? kakaovy ako porucha zvieraca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 21. Júl , 2010, 18:40:35 » |
|
Udry, ako tak sledujem, Tebe sa nic nepaci. Volaky si divnô clovek. Ozaj, daj nejaku ukazku, hocico, hocikde, co mas rad a co sa Ti paci, mna to celkom zaujima.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 21. Júl , 2010, 19:21:34 » |
|
Udry, ako tak sledujem
A prečo ma sleduješ,há ? Progy,možem ho žalovat,že ma sleduje?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 21. Júl , 2010, 19:23:25 » |
|
A prečo ma sleduješ,há ? Progy,možem ho žalovat,že ma sleduje? A este sledujem, ze sa opat vyhybas odpovedi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 21. Júl , 2010, 19:27:28 » |
|
Nevyhybam, Už je to tady. Napr. toto sa mi dnes pači,lebo som cely den počuval jeho CD.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 21. Júl , 2010, 19:32:01 » |
|
Nevyhybam, Už je to tady. Napr. toto sa mi dnes pači,lebo som cely den počuval jeho CD. Riadnu plesnivinu tam ma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 21. Júl , 2010, 19:34:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 21. Júl , 2010, 19:55:15 » |
|
ked ho vidim tak si spominam na taky film ze Biely muzi nevedia skakat.. nechapem jak dokaze s tymi 250kg dosiahnut na tu gitaru..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 21. Júl , 2010, 19:58:38 » |
|
ked ho vidim tak si spominam na taky film ze Biely muzi nevedia skakat.. nechapem jak dokaze s tymi 250kg dosiahnut na tu gitaru..
On nema 250 kg.. zas picoviny pises.. Presne ma 265 kg !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|