Jasne, stacili by overene kombinacie amp-box
Potreboval som vytvorit uplne zakladne zvuky pre kamosa, ktory hrava pop-rockovu muziku, takze ziadne astralne efektove orgie, vychody slnk a pod. sa nekonali.
Na cisty som pouzil asi najpouzitelnejsi (skusal som rozne "ciste" ampy s roznymi boxami, na obycajny cisty zvuk nepouzitelna vacsina, v basoch blatne, vo vyskach tenucke...) Fender Deluxe Reverb (boli tam aj nejake cisla 1968, ci ako... ak mas x3, tak pomoz
) s Mesa/Boogie boxom. Fakt pekny cisty sound, ktory sa presadi hlavne v kapele.
Na crunch a poriadny drive som pouzil Line6 Purge (jeden z mala, co neblatil v basoch), opat s Mesa boxom. Operoval som len s gainom (crunch/drive/solo) a pri solovom zvuku aj s korekciami. Je to taky kusavy sound osamote, ale v kapele krasne prerazi, ziadny problem s frekvenciami.
Pri oboch zvukoch som pouzil Parametric EQ a pri cistych trocha kompresoru (Tresh -27 a 3dB+). Inak ziadne krabicky, ziadne OD, nic. Mal som to necely den na hranie.
Nothing special.
Vsetko ostatne je pekne, krasne, ale vzdy som musel urobit kompromis a to - bud sa na to hralo chujovo, ale znelo to pekne alebo opacne.
A pre Axefx rypalkov - line6 je fajn v efektoch, doslova hotove FX, ktore pri Axe fx musim vyrobit, ale to je vsetko. S cistymi a skreslenymi sa to neda porovnat skoro vobec. Od dynamiky po farbu.