pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 06. Máj , 2010, 15:07:00 » |
|
vsak ju zober so sebou ty este stale veris tomu ze tvoju frajerku teorie o gitare a nasledne vrzganie na nastrojoch bavi?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 06. Máj , 2010, 15:07:21 » |
|
ked sme pri tom.. byvala ked bola v USA.. tak sa dostala na rok do silne krestansky zalozenej rodiny a bol tam taky starsi par ze 40 rokov spolu boli.. on taky tichy typ a ona harpia.. a proste raz zmizol a nechal len list ze uz rok si skladoval zasoby v zahradnom domceku ze raz konecne odide so vsetkym co potrebuje a uz sa nevrati a aj to spravil.. ppci nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 06. Máj , 2010, 15:09:02 » |
|
povedz jej ze ides vyniest smeti a vratis sa za tri dni ....to už nefunguje.... ty este stale veris tomu ze tvoju frajerku teorie o gitare a nasledne vrzganie na nastrojoch bavi? ....veď to hneď si bude myslieť, že ide o nejaké sexuálne orgie.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 06. Máj , 2010, 15:09:24 » |
|
ty este stale veris tomu ze tvoju frajerku teorie o gitare a nasledne vrzganie na nastrojoch bavi? ja viem, ze ju to nebavi (jedine, ze by sa hralo nieco, co by ju bavilo pocuvat), preto aj zostane doma vo vedlajsej tatr.lomnici a budem pedlovat medzi lomnicou a st. lesnou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 06. Máj , 2010, 15:10:07 » |
|
posles ju proste na nakupy do lomnice boty okukavat.. a bude dobre.. cela urobena dojde.. aj ked.. predpokladam ze v lomnici su este stale tie obchody ze 'Obuv' 'Maso Udeniny' 'Textil-Odevy'
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 06. Máj , 2010, 15:12:05 » |
|
inak je krasne vidno zo zoznamu ucastnikov a hlavne z tych komentov tu, kto ma chut spoznat novych ludi, mozno nieco nove poskusat, po case sa stretnut, zahrat si, zabavit sa a kto len rype spoza klavesnice a nedajboze niekoho stretnut z fora ... obycajny salati, bojaci sa ze dostanu cez drzku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 06. Máj , 2010, 15:12:51 » |
|
posles ju proste na nakupy do lomnice boty okukavat.. a bude dobre.. cela urobena dojde.. aj ked.. predpokladam ze v lomnici su este stale tie obchody ze 'Obuv' 'Maso Udeniny' 'Textil-Odevy'
nie, uz to zakapalo hypermarkety v PP ruluju. teraz je tam jedna sintra, sport rysy ci co, a nejake pivnicne panelakove potraviny na sidlisku, nejake inf. centrum, ludovka a potom same restiky a pod
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 06. Máj , 2010, 15:14:07 » |
|
styrioci: namiesto "her" si daj "guitar"
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 06. Máj , 2010, 15:16:04 » |
|
... obycajny salati, bojaci sa ze dostanu cez drzku .....ja a dostať, mám dosť rýchle nohy a preto som si aj auto kúpeu zo 6tkou.....aby som vládal čo najrýchlejšie zdrhať.... ....ja by som rád prišiel, len som mojej prisľúbil šetrenie ak kúpime auto.....doniesol by som aj niečo zo svojich pahýlov aby ste vyslovili svoje názory na tie moje gitary.....takže záujem u mňa je.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 06. Máj , 2010, 15:16:16 » |
|
pista:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 06. Máj , 2010, 15:20:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 06. Máj , 2010, 15:23:50 » |
|
Jasne, rezolutne sa zbalis a vyrazis do Tatier
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 06. Máj , 2010, 15:30:10 » |
|
Jasne, rezolutne sa zbalis a vyrazis do Tatier ....jasné, len s tým počkám a po večernom ťuťumuťu to rozbalím....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 06. Máj , 2010, 15:54:48 » |
|
inak je krasne vidno zo zoznamu ucastnikov a hlavne z tych komentov tu, kto ma chut spoznat novych ludi, mozno nieco nove poskusat, po case sa stretnut, zahrat si, zabavit sa a kto len rype spoza klavesnice a nedajboze niekoho stretnut z fora ... obycajny salati, bojaci sa ze dostanu cez drzku Ja sa celkom tesim. Je to moja prva ucast na takejto forumovej akcii . Sice sme s frajerkou mali v plane nieco ine, ale taky dobry vikend na chate plnej gitarofilov nikdy nie je zly
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 06. Máj , 2010, 15:59:39 » |
|
ja by som tiez dosiel, ale bohuzial nemam frajerku a moj tatransky priatel spyros mi zohnal iba cokotatranku hlboko po zaruke
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
|