kaolko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 26. Marec , 2010, 15:31:56 » |
|
hej hej.. v tom sne hral styrioci na gitare a vsetci pomierali a potom jediny hrdina spasitel majo fero prelomil zabrany a ponukol sa ze sa obetuje a ze pojde vypnut poistky.. zial.. neuspesne.. nech je im vsetkym zem lahka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 26. Marec , 2010, 21:09:25 » |
|
Prihlasili sa aj 3 folkloristiky z Hornej Micinej... ze hladaju niekoho na doobsadenie stvorlozkovej izby, keby sa niekto obetoval...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 26. Marec , 2010, 21:16:15 » |
|
toto su nejake vychtrliny, poriadne tatranske dievky nemas? tzv. tatranky..alebo aspon cokotatranky potom
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 26. Marec , 2010, 21:28:34 » |
|
toto su nejake vychtrliny, poriadne tatranske dievky nemas? tzv. tatranky..alebo aspon cokotatranky potom jedna tam bude, ale uz je zadana a z holohlavych metrosexualov ma ohromnu srandu
|
|
« Posledná zmena: 26. Marec , 2010, 21:29:11 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 26. Marec , 2010, 22:08:01 » |
|
toto su nejake vychtrliny, poriadne tatranske dievky nemas? tzv. tatranky..alebo aspon cokotatranky potom Poriadne tatranske dievky zatvorime v komore, ale v nedelu tam bude tato cokotatranka, tak mozes skusit zabojovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 27. Marec , 2010, 10:04:29 » |
|
Poriadne tatranske dievky zatvorime v komore, ale v nedelu tam bude tato cokotatranka, tak mozes skusit zabojovat. dakujem, ale nemam zaujem o cokotatranky, co su 40 rokov po zaruke ...som myslel, ze si kamos
|
|
« Posledná zmena: 27. Marec , 2010, 10:06:54 od jtakac »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 27. Marec , 2010, 10:09:27 » |
|
jedna tam bude, ale uz je zadana a z holohlavych metrosexualov ma ohromnu srandu ja mam od metrosexuala asi tak daleko, ako ty k solistovi baletu SND
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 29. Marec , 2010, 18:36:44 » |
|
wau, že totální a absolutní džem sejšn v tatrách aby sa aj posledné lavíny spustili? To znie dosť v pohode...keby som nebol taký dobrý klávesák tak by som aj išiel...teda nie že by som bol taký dobrý ale keď som opitý tak o tom vraj príliš veľa rozprávam, a neviem či sa do mája z toho vyliečim :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 29. Marec , 2010, 18:41:40 » |
|
wau, že totální a absolutní džem sejšn v tatrách aby sa aj posledné lavíny spustili? To znie dosť v pohode...keby som nebol taký dobrý klávesák tak by som aj išiel...teda nie že by som bol taký dobrý ale keď som opitý tak o tom vraj príliš veľa rozprávam, a neviem či sa do mája z toho vyliečim :-D Vhodne zapadnes do kolektivu... inak keby niekto vedel varit gulas, tak je k dispozicii velky hrniec na trojnozku nad ohnisko... cca 20-30 litrov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 29. Marec , 2010, 18:47:31 » |
|
inak keby niekto vedel varit gulas
Ved nahadzes vsetko pouzitelne, dlho povaris a je nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 29. Marec , 2010, 19:03:18 » |
|
Ved nahadzes vsetko pouzitelne, dlho povaris a je nie?
To je ako s niektorymi Fenderami, aj ano aj nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 29. Marec , 2010, 19:06:03 » |
|
Vhodne zapadnes do kolektivu... inak keby niekto vedel varit gulas, tak je k dispozicii velky hrniec na trojnozku nad ohnisko... cca 20-30 litrov.
zabudol si dodat, ze aj zopar stylovych variech v tvare telecastra by sa naslo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 29. Marec , 2010, 19:13:34 » |
|
velmi rad pridem aj ja, napisal som si do diara. Dufam, ze mi do toho nic nepride ako pominule roky. Ak by bolo treba viem doniest dajake aktivne bednicky a mix.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 29. Marec , 2010, 19:24:52 » |
|
Ved nahadzes vsetko pouzitelne, dlho povaris a je nie? Takze ides a bude vrchny sefkuchar Custum gulasu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 29. Marec , 2010, 19:37:18 » |
|
Takze ides a bude vrchny sefkuchar Custum gulasu?
No budem o tom uvazovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|