Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 18:39:51
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Poisťovňa+škodová udalosť  (Prečítané 2671 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« kedy: 30. Marec , 2010, 09:22:09 »

čo som sem dával ten súboj mojej škodofky a toyoty... normálne som to ohlásil na poisťovni, ako škodovú udalosť s mojim zavinením, povedali, že sa má típek ozvať, tak som mu povedal, nech sa ozve a odvtedy nič. teraz mi volal, že na jeho havarijnom má spoluúčasť a že mu mám cash doplatiť... chce ma silno ojekabátiť, alebo nerozumiem princípu??? nemalo sa to riešiť cez moje povinné z.p.? he?

sorry za tému, ale neviem, kde by mi mohli inde poradiť  Bavím sa skvele poprosím nejakého admina, nech to tu aspoň deň nechá.  Zdravíčko
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #1 kedy: 30. Marec , 2010, 12:00:11 »

....on točí o havarijke, na tú sa môžeš vykašlať.....ty musíš nahlásiť poistnú udalosť na svoju poisťovňu kde máš uzatvorené PZP s jeho údajmi a jemu odpovedz, že všetko čo žiada po Tebe máš kryté svojou poistkou......iné plnenie po Tebe dostať nemôže iba keby sa chcel súdiť.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #2 kedy: 30. Marec , 2010, 12:03:53 »

ty mas PZP preto, aby ked sposobis skodu, bolo zarucene ze ju bude z coho zaplatit. on ma havarijku na to, ze keby on sposobil skodu, tak aby si z nej mohol nechat opravit svoje auto.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #3 kedy: 30. Marec , 2010, 12:23:03 »

On to chce platit z havarijky, lebo tvoja poistovna mu tam zarata take veciciky, ze kazdy sudny si to chce preplatit radsej z havarijnej a tam cim mas vyssiu spoluucast, tym mas nizsiu poistku = aj ja by som bol nasraty... servis mu drbne oprava 5000 EUR, tvoja poistovna mu da 3000 EUR. Ma nizku havarijnu poistku = velku spoluucast... ma smolku, je nasraty  Zdravíčko
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #4 kedy: 30. Marec , 2010, 12:29:22 »

veru tak. druha vec je ze servis ma obcas super politiku. mi sme mali preborene dvere na ticu volakedy davno a v servise nam povedali ze to bude stat 80tisic :D pricom tico stalo cele 179tisic vtedy. a my ze coze? a oni ved ste poisteni nie? co vam vadi. sme ich dali do pucu.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #5 kedy: 30. Marec , 2010, 12:33:26 »

Ma nizku havarijnu poistku = velku spoluucast... ma smolku, je nasraty  Zdravíčko

.....možno mu to celkom nevysvetlili, alebo mu to celkom nedochádzalo, keď mu to vysvetlovali a havarijku si uzavrel s tým, že čím menej platím, tým lepšie pre mňa.....taká poistka je úplne najlepšia pre poisťovňu, lebo poistník dosť platí a keď dôjde k plneniu zase len platí.....  Popiskujem si
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #6 kedy: 30. Marec , 2010, 13:42:39 »

ser nanho to som už zažil..Ty si platiš zakonnu z ktorej to malo byt platene..On to vymyslel hentak tak nech ide v prdel.Povedz mu že nemaš prachy a nemal to robit .Keby  si mal prachy nevoziš sa na čerepe
Zaznamenané

lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286

www.bandzone.cz/oldrockers

« Odpoveď #7 kedy: 30. Marec , 2010, 13:57:30 »

že na jeho havarijnom má spoluúčasť a že mu mám cash doplatiť...  To akože, čo ty máš spoločné s jeho havarijnou poistkou.  Fuuha zíram
Zaznamenané

Doldy
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 30. Marec , 2010, 14:23:05 »

akože též čumím...dneska pri poistnej udalosti kazdy hned rozmysla, ze ako odrbat a vyzmykat z toho co najviac
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #9 kedy: 30. Marec , 2010, 16:51:00 »

akym pravom?
Zaznamenané

o-yep sro
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #10 kedy: 30. Marec , 2010, 17:19:29 »

tu sa to len tak hemzi pravnikmi a osobnymi poradcami  Bavím sa skvele Zdravíčko
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11 kedy: 30. Marec , 2010, 21:58:08 »

poweredby ma pravdu, amortizacia je hlavny strasiak havarijneho poistenia. kazdy centik, ktory poskodeny musi doplatit na uvedenie do stavu pred havariou je (teoreticky) vymozitelny v obcianskom konani, ale osobne nepoznam jediny realny pripad, takze by som sa na to asi vysral. hlavne nechapem, ze ked uz typek riesil servis cez vlastnu havarijnu, preco sa s nimi nedohodol na tom, ze mu porobia nake veci nad realnu skodu, aby to mal kvazi za tu spoluucast. sak takyto poistny podvod uz sa hadam toleruje aj na sude  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 30. Marec , 2010, 21:58:26 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
udry
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 30. Marec , 2010, 22:03:32 »

v reale škoda za 1000€,nech je posudok hocijaký máš 10 ročné auto,preplatia 500€
... z toho plynie poučenie: " Nejazdite v 10 ročnych autách"   Na zdravie! 
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #13 kedy: 30. Marec , 2010, 23:04:27 »

... z toho plynie poučenie: " Nejazdite v 10 ročnych autách"   Na zdravie! 

presne, jazdite v dvadsaťročných  Bavím sa skvele mňa oprava stála špinavé ruky a tri jeby kladivom a zbytok čo kúpim dakedy klampiarovi pivec.

ako on ma vytiahol z postele o 10tej. ja vyplašený a neznalý systému...

to auto má tak 2-3 roky možno. každopádne chce odo mňa nejak 100€ a mať 100vec je taký malý mokrý sen pre mňa momentálne. každopádne mu to nejako vysvetlím zajtra cez fon. prinajhoršom si nebude mať poistku na čo uplatniť keď ma nasere  Bavím sa skvele vlastne... neviem ako to je s podpalačstvom... aj keď... prdele, nemám asi ani na ten benzín čo by som mu to s tým zapálil.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #14 kedy: 30. Marec , 2010, 23:14:57 »

presne, jazdite v dvadsaťročných  Bavím sa skvele mňa oprava stála špinavé ruky a tri jeby kladivom a zbytok čo kúpim dakedy klampiarovi pivec.

ako on ma vytiahol z postele o 10tej. ja vyplašený a neznalý systému...

to auto má tak 2-3 roky možno. každopádne chce odo mňa nejak 100€ a mať 100vec je taký malý mokrý sen pre mňa momentálne. každopádne mu to nejako vysvetlím zajtra cez fon. prinajhoršom si nebude mať poistku na čo uplatniť keď ma nasere  Bavím sa skvele vlastne... neviem ako to je s podpalačstvom... aj keď... prdele, nemám asi ani na ten benzín čo by som mu to s tým zapálil.  Bavím sa skvele
Daj mi 100 evri a ja mu tak to auto rozjebem že ho može dať rovno do šrotu a bude pokoj  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.