Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 06:41:34
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zhresil som  (Prečítané 17312 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #75 kedy: 10. Apríl , 2010, 08:52:15 »

priznam sa, ze ta kobylka ma fascinuje od cias, co som ju prvy raz videl. pre mne je to bohuzial vrchol vsetkeho ne-xyz

desifruj xyz... ta kobylka vyzera jak z praveku, ale ladi to, drzi to, oktavuje to, milujes to, tak nie je co riesit.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #76 kedy: 10. Apríl , 2010, 12:20:59 »

je to squier classic vibe custom shop

Squier a Custom Shop?
 Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #77 kedy: 10. Apríl , 2010, 12:22:02 »

Vlastne kto vie, ci by vsetci tito progrockeri a im podobni blazni vsetky tie haraburdy zbierali, keby ich tu nemali komu prezentovat. Socialny vplyv tohto portalu je enormny.

Ved to, by si neveril ako mi pomastilo ego odprezentovat, ze som si kupil lacny Tele. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
jibbarocks
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439

« Odpoveď #78 kedy: 10. Apríl , 2010, 13:02:59 »

Squier a Custom Shop?
 Popiskujem si

sorry bez shop
myslel som tento
http://www.musiccenter.cz/Squier-Classic-Vibe-Telecaster-Custom-3-Color-Sunburst-Rosewood/Elektrick%C3%A9-kytary-Telecaster---Classic-Vibe-serie/:3:39334
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #79 kedy: 10. Apríl , 2010, 13:30:24 »

hmm, a teda ani snimace netrebalo menit? to je uz velmi v pohode potom squier, taky som este nepocul.. reku sak musime to nejako drzat zvukom na low cost hladine tak tam dame napicu snimace - toto je podla mna hlavna filozofia vacsinou aby si ludia mysleli ze za kvalitku si treba priplatit  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #80 kedy: 10. Apríl , 2010, 13:32:35 »

hmm, a teda ani snimace netrebalo menit? to je uz velmi v pohode potom squier, taky som este nepocul.. reku sak musime to nejako drzat zvukom na low cost hladine tak tam dame napicu snimace - toto je podla mna hlavna filozofia vacsinou aby si ludia mysleli ze za kvalitku si treba priplatit  Bavím sa skvele

sice Ta nemam rad a neberem Ta vazne, ale ked mi doniesol Javanne tu 50tku z tejto serie, tak jak som si to chvilu prezeral a potom si na tom zahral, tak prve co ma napadlo, ze naco Fender este v USA vyraba drahe gitary, ked 300 eurasovy Squier neni ale naozaj o níc inde :)
Zaznamenané
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #81 kedy: 10. Apríl , 2010, 18:03:12 »

sice Ta nemam rad a neberem Ta vazne, ale ked mi doniesol Javanne tu 50tku z tejto serie, tak jak som si to chvilu prezeral a potom si na tom zahral, tak prve co ma napadlo, ze naco Fender este v USA vyraba drahe gitary, ked 300 eurasovy Squier neni ale naozaj o níc inde :)
super, celkom tomu verim :) vnutim ho spevacke, budem mat dalsi skvely tele  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #82 kedy: 10. Apríl , 2010, 18:09:02 »

super, celkom tomu verim :) vnutim ho spevacke, budem mat dalsi skvely tele  Bacha na vec kamo!

Este pockaj, ak by som ho predaval nahodou.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #83 kedy: 10. Apríl , 2010, 18:30:41 »

Este pockaj, ak by som ho predaval nahodou.  Bavím sa skvele

Mam pre teba tip. Aj Epiphone robi Les Paul Custom  Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #84 kedy: 10. Apríl , 2010, 18:33:21 »

Mam pre teba tip. Aj Epiphone robi Les Paul Custom  Zdravíčko

A?
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #85 kedy: 10. Apríl , 2010, 23:50:46 »

desifruj xyz...

ne
-pohodlnna
-pekna
-prijemna
-sedi mi

dalsie otazky ?  :)
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #86 kedy: 11. Apríl , 2010, 00:10:38 »

ne
-pohodlnna
-pekna
-prijemna
-sedi mi

Tak uz viem, co ti povie Petko pri brane: "Gotta Hell! Gotta Hell.."  Bavím sa skvele
Zaznamenané

palii
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 11. Apríl , 2010, 00:44:47 »

ne
-pohodlnna
-pekna
-prijemna
-sedi mi

mne sa to zda byt pohodlnejsie na nejaky perkusivny palmutovany rytmus alebo take vtakoviny, dost rovnomerne mozes tlmit vsetkych sest strun naraz. ale s ladenim veru su problemy ak to neni proficky nastavene.
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #88 kedy: 22. Apríl , 2010, 16:55:10 »

Ved to, by si neveril ako mi pomastilo ego odprezentovat, ze som si kupil lacny Tele. Bavím sa skvele

Tvoje hriechy su Ti odpustene! ...uzivaj posledne minuty   Žmurk
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #89 kedy: 22. Apríl , 2010, 17:17:25 »

Tvoje hriechy su Ti odpustene! ...uzivaj posledne minuty   Žmurk

Tak tak, som teraz v case pokania a uprimnej lutosti za tuto chvilkovu nerozvaznost. Ale uz som sa razne vydal na svoju pravu a jedinu cestu, si toho hlavnym svedkom.  Som frajer
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.