spyros
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 10. Apríl , 2010, 08:52:15 » |
|
priznam sa, ze ta kobylka ma fascinuje od cias, co som ju prvy raz videl. pre mne je to bohuzial vrchol vsetkeho ne-xyz desifruj xyz... ta kobylka vyzera jak z praveku, ale ladi to, drzi to, oktavuje to, milujes to, tak nie je co riesit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 10. Apríl , 2010, 12:20:59 » |
|
je to squier classic vibe custom shop
Squier a Custom Shop?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 10. Apríl , 2010, 12:22:02 » |
|
Vlastne kto vie, ci by vsetci tito progrockeri a im podobni blazni vsetky tie haraburdy zbierali, keby ich tu nemali komu prezentovat. Socialny vplyv tohto portalu je enormny. Ved to, by si neveril ako mi pomastilo ego odprezentovat, ze som si kupil lacny Tele.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jibbarocks
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 10. Apríl , 2010, 13:02:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 10. Apríl , 2010, 13:30:24 » |
|
hmm, a teda ani snimace netrebalo menit? to je uz velmi v pohode potom squier, taky som este nepocul.. reku sak musime to nejako drzat zvukom na low cost hladine tak tam dame napicu snimace - toto je podla mna hlavna filozofia vacsinou aby si ludia mysleli ze za kvalitku si treba priplatit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 10. Apríl , 2010, 13:32:35 » |
|
hmm, a teda ani snimace netrebalo menit? to je uz velmi v pohode potom squier, taky som este nepocul.. reku sak musime to nejako drzat zvukom na low cost hladine tak tam dame napicu snimace - toto je podla mna hlavna filozofia vacsinou aby si ludia mysleli ze za kvalitku si treba priplatit sice Ta nemam rad a neberem Ta vazne, ale ked mi doniesol Javanne tu 50tku z tejto serie, tak jak som si to chvilu prezeral a potom si na tom zahral, tak prve co ma napadlo, ze naco Fender este v USA vyraba drahe gitary, ked 300 eurasovy Squier neni ale naozaj o níc inde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 10. Apríl , 2010, 18:03:12 » |
|
sice Ta nemam rad a neberem Ta vazne, ale ked mi doniesol Javanne tu 50tku z tejto serie, tak jak som si to chvilu prezeral a potom si na tom zahral, tak prve co ma napadlo, ze naco Fender este v USA vyraba drahe gitary, ked 300 eurasovy Squier neni ale naozaj o níc inde super, celkom tomu verim vnutim ho spevacke, budem mat dalsi skvely tele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 10. Apríl , 2010, 18:09:02 » |
|
super, celkom tomu verim vnutim ho spevacke, budem mat dalsi skvely tele Este pockaj, ak by som ho predaval nahodou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 10. Apríl , 2010, 18:30:41 » |
|
Este pockaj, ak by som ho predaval nahodou. Mam pre teba tip. Aj Epiphone robi Les Paul Custom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 10. Apríl , 2010, 18:33:21 » |
|
Mam pre teba tip. Aj Epiphone robi Les Paul Custom A?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 10. Apríl , 2010, 23:50:46 » |
|
desifruj xyz...
ne -pohodlnna -pekna -prijemna -sedi mi dalsie otazky ?
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 11. Apríl , 2010, 00:10:38 » |
|
ne -pohodlnna -pekna -prijemna -sedi mi dalsie otazky ? Tak uz viem, co ti povie Petko pri brane: "Gotta Hell! Gotta Hell.."
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 11. Apríl , 2010, 00:44:47 » |
|
ne -pohodlnna -pekna -prijemna -sedi mi dalsie otazky ? mne sa to zda byt pohodlnejsie na nejaky perkusivny palmutovany rytmus alebo take vtakoviny, dost rovnomerne mozes tlmit vsetkych sest strun naraz. ale s ladenim veru su problemy ak to neni proficky nastavene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 22. Apríl , 2010, 16:55:10 » |
|
Ved to, by si neveril ako mi pomastilo ego odprezentovat, ze som si kupil lacny Tele. Tvoje hriechy su Ti odpustene! ...uzivaj posledne minuty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 22. Apríl , 2010, 17:17:25 » |
|
Tvoje hriechy su Ti odpustene! ...uzivaj posledne minuty Tak tak, som teraz v case pokania a uprimnej lutosti za tuto chvilkovu nerozvaznost. Ale uz som sa razne vydal na svoju pravu a jedinu cestu, si toho hlavnym svedkom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|