Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 22. Apríl , 2010, 17:28:25 » |
|
Ale uz som sa razne vydal na svoju pravu a jedinu cestu, si toho hlavnym svedkom. nechcel by si skusit aj nejake B.C.Rich? odporucam nieco zo serie warlock
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 18. September , 2010, 10:19:22 » |
|
Zas sa ku mne zatulalo teliatko.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 18. September , 2010, 10:25:57 » |
|
paci sa mi!!! zvukovo je na tom ako?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 18. September , 2010, 10:27:10 » |
|
celkom pekna farba coje to zac?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 18. September , 2010, 10:30:47 » |
|
paci sa mi!!! zvukovo je na tom ako?
Z tych, co som doteraz mal (USA Standard a Squier Classic Vibe Custom) mi sedi zvukovo najviac, preto som ho aj zobral. Je to mexicky Baja Custom Shop designed model (kvazi 52 model) s Custom Shop snimacmi (Broadcaster a Twisted Tele), tie tam robia kurevsky vela, neporovnatelne s USA Standard snimacmi. Kobylkovy je hlavne tlsty a pomerne silny (ma vystup asi ako T-Top humbucker), tak je to drsne rockove Tele, co mi vyhovuje - s Hiwattom masaker. Krk ma velmi tucny ale pohodlny a telo je z jasena. Inak su svetle, tieto metalizove modre boli akoze nejaka limitovana seria. Plus to ma 4 polohovy prepinac (moznost spojit oba snimace ako humbucker) a switch na dalsie 4 polohy ako seriove a paralelne zapojenie plus out pf phase pazvuky, takze az 8 poloh. Super seria inak za svoje prachy.
|
|
« Posledná zmena: 18. September , 2010, 10:33:43 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 18. September , 2010, 10:39:48 » |
|
velmi pekny nastroj
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 18. September , 2010, 10:41:41 » |
|
Sranda inak je, ze ako gibsonakovi sa mi nejako podvedome vzdy hra lepsie na Tele ako na Strate. Strat mi pride totalne nepohodlny, vadi mi stredny snimac a aj volume knob, do ktoreho vzdy udieram. Tele mi pride blizsie feelingom k lespoolom a lepsie sa mi do neho aj mlati.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 18. September , 2010, 10:42:03 » |
|
Mne sa nepáči, taká farba je na ibanezu nie na tieto rárohy, to ako keby som si natrel novú q7 farbou na plot.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 18. September , 2010, 10:43:39 » |
|
Mne sa nepáči, taká farba je na ibanezu nie na tieto rárohy, to ako keby som si natrel novú q7 farbou na plot. Mne ta farba spociatku tiez prisla neobvykla, ale postupne sa mi lubi, hlavne v pritmi je velmi pekna. Obcas sa ale vyskytli taketo uz v 60tych rokoch myslim, dokonca neviem ci nie aj v 50tych.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 18. September , 2010, 11:07:38 » |
|
Sranda inak je, ze ako gibsonakovi sa mi nejako podvedome vzdy hra lepsie na Tele a lepsie sa mi do neho aj mlati. Vymazal som Ti tam nepotrebnu strednu cast. Gratulujem k novemu Roadster Tele. Ten krkovy snimac nepredas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 18. September , 2010, 11:09:28 » |
|
Ten krkovy snimac nepredas?
Zatial nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 18. September , 2010, 13:12:33 » |
|
Počul som na tom hrať bývalého majiteľa. Znel famózne, nechápem prečo predával . Resp. som zvedavý čo si kúpi namiesto toho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 18. September , 2010, 15:24:00 » |
|
Počul som na tom hrať bývalého majiteľa. Znel famózne, nechápem prečo predával
Ja s nim tiez znejem famozne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 18. September , 2010, 15:32:22 » |
|
no ale podstatna otazka je, ci to twanguje, lebo ak nie, tak potom to neni telecaster
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 18. September , 2010, 15:39:14 » |
|
no ale podstatna otazka je, ci to twanguje, lebo ak nie, tak potom to neni telecaster Samozrejme, ze twanguje. Co som rad, ze nie je prilis ostry a zneje tucno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|